Home » , » Ενα ερώτημα προς θεούσες αναγνώστριες θρησκευτικής ιστοσελίδας

Ενα ερώτημα προς θεούσες αναγνώστριες θρησκευτικής ιστοσελίδας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 | 3:13 π.μ.


Τίποτα το επιλήψιμο δεν βρίσκουμε εμείς στην επαγγελματική θρησκευτική ιστοσελίδα η οποία πέρα απ' το ότι μας ενημερώνει για τα 2-3 θαύματα που συμφέρουν κάθε μέρα, έχει και διαφημιστικά μπανεράκια για ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας.

Και πολύ καλά κάνει. Απ' ότι είδαμε -στα στατιστικά που παρουσιάζει η Alexa- έχει αρκετή επισκεψιμότητα αυτή η διαδικτυακή παρουσία και πιθανόν να εξασφαλίζει πελατεία σ' αυτούς που διαφημίζει.

Δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή το πνεύμα του αναγνώστη μας, ο οποίος μας έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα και μιλάει για υποκρισία των διαχειριστών της ιστοσελίδας την οποία εντοπίζει στο ότι ενώ κάνει κηρύγματα για "ενάρετη χριστιανική ζωή", την ίδια στιγμή διαφημίζει τα "καλύτερα σάιτ γνωριμιών" και προϊόντα για το "πως η γυναίκα θα γίνει πιο ελκυστική στους άντρες".

Υπερβολικός, κατά την άποψη μας, ο φίλος αναγνώστης. Οι τύποι που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα τους χριστιανούς παριστάνουν, όχι τους ηλίθιους. 
Αν μπορούν μ' αυτές τις διαφημίσεις να λύνουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα γιατί να μην το κάνουν;
Για μας άλλο είναι το ερώτημα. Το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται η θρησκευτική ιστοσελίδα δείχνει ανταπόκριση σε διαφημίσεις του τύπου "πώς θα βρει ερωτικό σύντροφο" και πώς θα προμηθευτεί "απίστευτα Vintage μαγιό";

Το ερώτημα αυτό μας προέκυψε γιατί διαβάσαμε σ' αυτόν τον ιστότοπο το θεόπνευστο κήρυγμα του "Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού" για τον "παράνομο ηδονισμό", ο οποίος  "κυριολεκτικά συντρίβει την άπειρη νεολαία". 
Αφού, λοιπόν δεν κάνουμε έρωτα μόνο για "αναπαραγωγή -ως βασική αναγκαιότητα στην παρούσα μας εξορία-", όπως είναι ο θεϊκός νόμος "προκύπτει ο πραγματικός λαβύρινθος της διαστροφής και εδώ είναι του «βύθιου δράκοντα» τα πολυπληθή τρόπαια!", μας έγραφε αυτός ο άγιος Γέροντας.

Και εδώ είναι το βασικό ερώτημα. Αρχικά τα διαβάζει αυτά η θεούσα και μετά μπαίνει στους διαδικτυακούς τόπους γνωριμιών, που διαφημίζει η ιστοσελίδα, για να βρει γκόμενο;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger