Home » , » Φωτεινή Πιπιλή: Η «παλιά Εξαρχειώτισσα», πιπιλίζοντας φασισμό και ανοησίες

Φωτεινή Πιπιλή: Η «παλιά Εξαρχειώτισσα», πιπιλίζοντας φασισμό και ανοησίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 | 10:10 μ.μ.

Τις καλύτερες μέρες του γνωρίζει, αυτό το φασιστότσουρμο που βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα της Ν.Δ.
Με μια κυβέρνηση και έναν αδίστακτο Μητσοτάκη, που έχουν βάλει πλώρη να μας γυρίσουν πίσω δεκαετίες, στα πιο σκληρά χρόνια της δεξιάς, έχουν κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
Αναπολούν εποχές στις οποίες βασίλευε ο "νόμος" του χωροφύλακα και η άποψη του ρουφιάνου. 
Η κυβέρνηση των "αρίστων", πάντως προχωράει ακάθεκτη για να μην τους απογοητεύει.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένο είναι ένα πρόσωπο που εδώ και δεκαετίες πιπιλάει φασισμό και ρατσισμό.
Αναφερόμαστε στην βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, που πήρε τον λόγο σήμερα στην βουλή, αυτοαποκαλούμενη «παλιά Εξαρχειώτισσα», όχι απλώς να υπερθεματίσει την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο, αλλά και για να εκφράσει «τους εναπομείναντες αγανακτισμένους, δυστυχισμένους, απελπισμένους κατοίκους όχι μόνο των Εξαρχείων, αλλά και των πέριξ περιοχών».

Και τι δεν ακούσαμε απ' το στόμα της ... Σίγουρα Αδωνης και Βορίδης θα ζήλεψαν που τους ξεπέρασε σε ακροδεξιό κρεσέντο.
Ξαναεισπράξαμε από την Πιπιλή μια καραμέλα που την πιπιλίζουν 40 χρόνια οι ομοϊδεάτες της και δεν λέει να λιώσει, για την "ανομία" που επικρατεί στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, η ίδια έδωσε και τον προσωπικό της τόνο αφού όπως μας είπε «αναγκάστηκα και εγώ και το σύνολο της οικογένειάς μου να γίνουμε εσωτερικοί μετανάστες», ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της οι κάτοικοι των Εξαρχείων «δεν είχαν το δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια να παραμείνουν στις εστίες τους, να μεγαλώσουν με ασφάλεια τα παιδιά τους και να μην είναι υποχρεωμένοι να μεταδημοτεύουν κάθε φορά που είχαμε τα πολύ συχνά επεισόδια, και να πηγαίνουν να εστιάζονται σε συγγενικά σπίτια»,

Ασκοπο είναι να σχολιάσουμε αυτές τις ηλιθιότητες της νεοδημοκράτισσας βουλευτίνας. Για ακόμα μια φορά πιπίλησε φασισμό και ανοησίες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger