Home » , » Φ. Πιπιλή: Πιπιλάει φασισμό και ρατσισμό (Ηχητικό)

Φ. Πιπιλή: Πιπιλάει φασισμό και ρατσισμό (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 | 6:01 μ.μ.

«Φ. Πιπιλή: Ακροδεξιό "μπουμπούκι"»  τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας τότε που σαν βουλευτής της Ν.Δ αυτό το «αστέρι» της δημοσιοκαφρίλας είχε ρθει σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» Μάκη Νοδάρο, όταν ο τελευταίος είχε αποκαλύψει τα αυθαίρετα κτίσματα που είχε κάνει στην Ζαχάρω Ηλείας  με αποτέλεσμα η Πολεοδομία να της επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.


Γράφαμε επίσης ότι η ίδια «Πιπιλάει φασισμό» τότε που είχε ρίξει τα εμέσματα της, ενάντια σε απεργούς πείνας, ενώ σε άλλη ανάρτησή μας τονίζαμε ότι και να θες να ξεχάσεις το παρελθόν της Δεξιάς, υπάρχουν τέτοια «λουλούδια» σαν την Φωτεινή Πιπιλή δεν σε αφήνουν όταν σαν βουλευτής της Ν.Δ δήλωνε: «Αν κρεμάσουν κάποιον στο Σύνταγμα δε θα ξανααποδράσει κανείς από τον Κορυδαλλό». 

Σήμερα πεταμένη στα αζήτητα της πολιτικής ζωής βγήκε από την αφάνεια, παρουσιαζόμενη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Βερύκιου στον Alpha 98,9 για να εκτοξεύσει την μπόχα της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Αντζελίνας Τζολί . (Δεν θα αναφερθούμε επί της ουσίας στην επίσκεψη της χολιγουντιανής ηθοποιού και Πρέσβειρας της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες περιοριζόμενοι μόνο στα λεγόμενα της πρώην νεοδημοκράτισσας βουλευτού).

Θα προσπεράσουμε την εγωπάθεια και την αυτοαγιογραφία που έκανε στην τοποθέτησή της δείγμα κι αυτό της ψυχοσύνθεσης της. Δεν γίνεται όμως να προσπεράσουμε το «επίπεδο» των «επιχειρημάτων» που χρησιμοποίησε για να ασκήσει αντιπολιτευτική κριτική. Κι αυτό γιατί εδώ έχουμε μια Πιπιλή που πιπιλάει σε δόσεις που δεν μπορεί να αντέξει κανείς φασισμό και ρατσισμό.

Ακούμε, λοιπόν στο παρακάτω ηχητικό έναν οχετό σε «όλο το κυβερνητικό επιτελείο που αποπνέει μια κυβερνητική αριστερίλα» και το οποίο αποτελείται από ανθρώπους «αμόρφωτους, ανίκανους, αντικοινωνικούς απαίδευτους και αλαζόνες». Οσο δε αφορά την επίσκεψη της «μαυροφορεμένης χήρας μέσα στο μέγαρο Μαξίμου με τρία λιγούρια στην γωνιά να την χαζεύουν» της Αντζελίνας Τζολί δηλαδή, ήταν για την ίδια μια εικόνα «αποκρουστική», «καρακιτσαριό» που την ακολούθησε ένα «τουρλουμπούκι» με την επίσκεψη της στον Πειραιά.

 Τι διαφορετικό άραγε θα έλεγε ένας καραμπινάτος φασίστας;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Μαρτίου 2016 στις 7:16 μ.μ.

Απαραδεκτη είναι αυτή η λυγουρα !!!!

9 Αυγούστου 2019 στις 9:05 π.μ.

Ποια τα ειπε ολα αυτα???? Η πιπίλη;
Ε! Τοτε δεν εχουν καμια σημασια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger