Home » , , » Μπάχαλο με το ΚΕΑ. Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Μπάχαλο με το ΚΕΑ. Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 | 4:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Μπάχαλο με την ημερομηνία καταβολής του ΚΕΑ φαίνεται ότι δημιουργήθηκε με τους δικαιούχους να είναι στην μέση και χωρίς χρήματα. Ειδικότερα αν και αρχικά όπως είχαν γράψει πρώτα τα Dikaiologitika News η καταβολή θα γινόταν στις 28 Αυγούστου στην συνέχεια ο ΟΠΕΚΑ έβγαλε ανακοίνωση και ανέφερε ότι το ΚΕΑ θα πληρωθεί στις 27 Αυγούστου. Στο σημείο αυτό όπως όλα δείχνουν έγινε το μπέρδεμα και ενώ χθες (26/8) ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΑ υπέγραψε την πίστωση στους λογαριασμούς, η ΗΔΙΚΑ δεν τα πίστωσε γιατί γνώριζε ως ημερομηνία πληρωμής την 28η Αυγούστου. Έτσι τα χρήματα θα πιστωθούν σήμερα το μεσημέρι προκειμένου μέχρι αύριο το πρωί να πληρωθούν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Ιουλίου. Συνολικά καταβάλλονται 57,6 εκ. ευρώ σε 272.643 δικαιούχους - νοικοκυριά με περισσότερα από 482.000 μέλη".

Όμως και αυτοί είπαν για τις 27.
Είναι νομίζω ενδεικτικό για τον Πολιτισμό μας το πως αντιμετωπίζονται οι φτωχοί συνάνθρωποι μας. Σήμερα χιλιάδες ταλαιπωρήθηκαν (και λαχτάρισαν) χωρίς λόγο. Μια συγνώμη προς όλους αυτούς, θα ήταν το λιγότερο.
Όταν ανακοινώνεται κάτι υποτίθεται πως όλα είναι έτοιμα. Γι αυτό άλλωστε γίνεται η ανακοίνωση. Όπως είδαμε όμως και με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, πρώτα βγαίνουν ανακοινώσεις και μετά τρέχουν να προλάβουν.

Για μένα δεν είναι απλά μπάχαλο, είναι σαδισμός. Κρύβεται μια νοοτροπία άσχημη. Έχουν γραμμένους τους οικονομικά ασθενέστερους. Την επόμενη φορά που θα κοροϊδέψουν και θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο, προτείνουμε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Αν δεν είστε έτοιμοι, μη βγάζετε φιρμάνια. Δεν υπάρχει λόγος. Εκτός αν θέλετε να κάνετε απλά το κομμάτι σας. Εμείς όμως δε σας φταίμε σε τίποτε.

Θα πρότεινα να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία όπου κάθε μήνα θα μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς. Κατά προτίμηση, για να μην υπάρχουν μεγάλες ουρές, σε διαφορετικές μέρες από αυτές που πληρώνονται οι συντάξεις.

Αν θα είναι τέλος αρχές του μηνός κλπ είναι θέμα της υπηρεσίας. Οφείλουν όμως να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Δεν ξέρω, αν παίζουν και πολιτικά παιχνίδια, απαξίωση πχ κάποιων υπηρεσιών, πάντως ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτε. Ούτε είμαστε διατεθειμένοι να τρέχουμε, επειδή κάποιοι είναι ανόητοι. Αυτά προς το παρόν και θα τα ξαναπούμε.

ΥΓ Ορισμένοι κανίβαλοι τα βάζουν με τους φτωχούς συνανθρώπους μας. Προειδοποιούμε πως η υπομονή έχει όρια. Ας βάλουν τις περικεφαλαίες τους οι γαλάζιοι κι ας το βουλώσουν. Μη βρέξει σφαλιάρες από τώρα. Ο κόσμος έχει μπόλικο χρόνο να τους φτύνει, να μη βασκαθούν...   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger