Home » , , » Ακροδεξιός και βλάκας μαζί, ο "εκλεκτός" του Μητσοτάκη, Κώστας Ζούλας

Ακροδεξιός και βλάκας μαζί, ο "εκλεκτός" του Μητσοτάκη, Κώστας Ζούλας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 | 5:26 π.μ.

Είναι απίστευτο το μέγεθος της θρασυδειλίας, κάποιες φορές και της βλακείας, των στελεχών της Ν.Δ..
Το είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν με τη "δήλωση μετανοίας" που έκανε δημόσια ο Μάκης Βορίδης, αποκηρύσσοντας και ζητώντας δημόσια συγνώμη για απόψεις που είχε εκφράσει, όταν διαπίστωσε ότι είναι προβληματική η παραμονή του στο κυβερνητικό σχήμα.

Το ξαναδιαπιστώνουμε τώρα με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζούλα, που θεωρώντας, ο ανόητος, ότι θα καταλαγιάσει η κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για το πρόσωπο του, μετά τον διορισμό τους στην Προεδρεία της ΕΡΤ "έριξε" τον λογαριασμό που είχε στο twitter. 
Εκανε μια ηλίθια ατελέσφορη προσπάθεια να μην είναι ορατές, αναρτήσεις του στις οποίες δίνει τα εύσημα του στον ναζιστή Κασιδιάρη, εκφράζει ακροδεξιές αντιλήψεις, παρουσιάζει σαν "ειδήσεις" εγκεφαλικά του κατασκευάσματα.

Αυτές οι αντιδράσεις, μας θυμίζουν τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου που τώρα στην δίκη της Χ.Α., απαρνιούνται τα πιστεύω και τις πράξεις τους, ευελπιστώντας -τίποτα δεν προδικάζει κάτι τέτοιο- ότι θα την βγάλουν "καθαρή".

Στην περίπτωση του Κ. Ζούλα αξίζει να σταθούμε λίγο περισσότερο.
Αρχικά διαβάστε την ανάρτησή μας που είχαμε κάνει στις 16 Οκτώβρη του 2017 και έχει τίτλο "Ενας εργαζόμενος της ΕΡΤ μας γράφει". Παρουσιάζει ενδιαφέρον, ειδικά τώρα που το πρόσωπο του Ζούλα έρχεται στην επικαιρότητα.

Από κει και πέρα θεωρούμε αφελή και μας εντυπωσιάζει αυτή η κίνηση που έκανε ο θεωρούμενος "έμπειρος" δημοσιογράφος.
Δεν γνώριζε ότι δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού με το να διαγράψει τον λογαριασμό του οι αναρτήσεις που είχε κάνει δεν εξαφανίζονται από το διαδίκτυο;
Και όχι μόνο αυτό αλλά δίνει και τροφή για να αναζωπυρώνεται η συζήτηση που είχε ανοίξει με τον διορισμό του και τα επικριτικά σχόλια σε βάρος του να πολλαπλασιάζονται;
Το διαπιστώνει κανείς με μια ματιά στο twitter όπου θα δει τις δυσμενείς αναφορές για τον νέο πρόεδρο της ΕΡΤ να κάνουν παρέλαση.

Ακροδεξιός και βλάκας μαζί δηλαδή ο "εκλεκτός" του Μητσοτάκη Κώστας Ζούλας 





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Αυγούστου 2019 στις 8:17 π.μ.

Ωραιο τυπο θα πληρωνουμε τωρα σα προεδρο. Και καθεστωτικη τηλεοραση θα βλεπουν οι νυκοκυραιοι. Ολα μια χαρα.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2019 στις 9:08 μ.μ.

επειδη + η ζωη ειναι μικρη + η ιστορια επαναλαμβανεται (με ο,τι σημαινει αυτο φυσικα για ολους, βοηθεια μας) να υπενθυμισω λειαν συντομως > https://www.alfavita.gr/politiki/124060_otan-o-asamaras-ekane-epidromes-me-ta-tagmata-efodoy-akrodexio-toy-parethlon (αρα λοιπον, ισως, ιισσως κ να εμπαινε η ερωτησις ποσο νεο ειναι κ ποσο διαπιστωση αλλα κ ποσο αλλαζει κατι οσο φυσικα ποσο δεν επεδιωχθηκε απο τον μεσο ελ-ληναρα αυτο το αποτελεσμα, ακριβως γιατι στο συνολο του 'δεν ηταν' ακριβως ο πατερας του επι της ουσιας) τα συμπερασματα δικα σας, το κλαμα (υποθετω) ολων μας . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger