Home » , » Οπως θα έπρεπε να είναι ένας πολιτικός όρκος

Οπως θα έπρεπε να είναι ένας πολιτικός όρκος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 4:09 π.μ.

Από Κρητικό αναγνώστη μας, λάβαμε και δημοσιεύουμε τον πολιτικό όρκο που έδωσε ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο. "Ανυπότακτη Κρήτη", περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Πιαγκαλάκης.

"Ορκίζομαι στην τιμή και την υπόληψή μου, ότι από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, στην οποία εκλέχτηκα, ως εκπρόσωπος της Ανυπόταχτης Κρήτης και  με βάση τις δεσμεύσεις μας, θα συνεχίσω να υπηρετώ την υποστήριξη των συμφερόντων όλων των εργαζόμενων και ανέργων, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος.  
Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική  εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, στην υποβάθμιση  των δημόσιων υπηρεσιών, στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού, θα υπερασπίζομαι τις διεκδικήσεις τους και θα συμμετέχω στους αγώνες τους. Θα αγωνιστώ για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλουν Ευρωπαϊκή Ένωση και Δ.Ν.Τ. και εφαρμόζουν κυβέρνηση και περιφέρεια για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για  μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, μισαλλοδοξία".

Β.Κ: Περιττό να πούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα με την τοποθέτηση αυτή του περιφερειακού συμβούλου και με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλους/ες που επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger