Home » , , » Κούλη έχουμε, όλα να τα περιμένουμε.

Κούλη έχουμε, όλα να τα περιμένουμε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 3:05 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

10% επιπλέον χαράτσι στους Συριζαίους: Αυξημένοι θα είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ. Πόσο; Ακόμα το συζητάνε. Λένε για αύξηση 10%, ενώ άλλοι ζητάνε ακόμα παραπάνω. Αύξηση 10% πέρα των άλλων αυξήσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, θα υποστούν οι "Συριζαίοι".
Πως είναι δυνατόν να πληρώσουν παραπάνω 10%, όσοι ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ; Λοιπόν δεν είναι!

Όμως προσέξτε τι γίνεται: Αύξηση 10 με 15% θα υπάρχει σε όλους. Όσοι μπορούσαν να πληρώσουν τη λυπητερή ονομάζονταν μέχρι τώρα "συνεπείς πελάτες", "καλοπληρωτές" κλπ. Στο εξής όμως αυτοί θα θεωρούνται "Συριζαίοι" από τη ΝΔ και θα καταργείται η έκπτωση τους, τιμωρώντας τους.

Γιατί θα τους θεωρούν Συριζαίους εκεί στη ΝΔ; Γιατί οι νεοδημοκράτες πιστόλιασαν τη ΔΕΗ. 
Ως γνωστό η Νέα Δημοκρατία δεν πληρώνει. Ο σωστός ο δεξιός, ο εθνικόφρων, είναι μπαταχτσής. Δεν καταδέχεται να πληρώσει. Να πάρει ναι.
Δεν πρέπει φυσικά να τον συγχέουμε με την πλέμπα, που δεν έχει να πληρώσει. Ο δεξιός, ο μάγκας, ο πρόστυχος, έχει, αλλά δεν πληρώνει. Φυσικά το κυβερνών κόμμα δεν θα έχει τα εξώδικα που θα λάβουν οι υπόλοιποι, καθώς "γι αυτό τους ψήφισε ο κόσμος".

Ο κόσμος τους ψήφισε για να πάρουν, όχι να δώσουν. Για να βουτήξουν, να φάνε, να βολευτούν. Να απαξιώσουν τη ΔΕΗ, να τη χαρίσουν στους κολλητούς τους και να πληρώσουμε εμείς τα χρέη τους. Το λέει η Δημοκρατία. Αυτή η Νέα Δημοκρατία που ούτε νέα είναι, ούτε δημοκρατία. Κοροϊδία λέγεται και πλιάτσικο.

Τι να κάνουμε; Θα πληρώσουμε. Αφού σφάλαμε, θα πληρώσουμε. Τι λάθος κάναμε; Το χειρότερο. Κάναμε κυβέρνηση τους ανθρωποφάγους. Δεν πρέπει τώρα να τιμωρηθούμε, να μάθουμε να μην αυνανιζόμαστε στην κάλπη;
Κούλη ήθελες, καλέ μου ψυχοφθόρε, πλήρωνε τώρα. Ο Κούλης είναι ακριβός. Ότι παίρνεις, το πληρώνεις. 

Γιατί "η ΔΕΗ έχει πρόβλημα". Στο δίμηνο παρουσιάστηκε πρόβλημα. Αλλά "φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ". Δεν λέω πως δεν φταίει, ίδια πολιτική έκαναν, τους ιδιώτες ενίσχυαν απαξιώνοντας τη ΔΕΗ, αλλά τούτοι εδώ το παρακάνουν.
Μέσα σε δυο μήνες θα αυξήσουν όσα δεν αύξησαν οι προηγούμενοι στα 4,5 χρόνια. Βιάζονται να πηδήξουν. Όχι τόσο γρήγορα ρε σεις, να γίνει πρώτα λίγη ατμόσφαιρα, κάνα προκαταρκτικό.
Πάνω από 4 χρόνια αποχή από εξουσία. Δεν κρατιούνται πλέον.

Κατά τα άλλα οι "φτωχές" πολυεθνικές θα πληρώσουν λιγότερο φόρο. Για να βγάλουν τα πενιχρά τους κέρδη εκατομμυρίων στο εξωτερικό, εκεί που δεν πληρώνουν ούτε σεντ. Ε, αφού θα πληρώσουν αυτές λιγότερο, δεν πρέπει εμείς να πληρώσουμε περισσότερο, για να βγουν τα πλεονάσματα; Αυτό γίνεται.
Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι θα κερδίσουν μερικά δις, για να μη φτωχύνουν, οι κακόμοιροι.

- Κι εμείς; - Τι εμείς; Εμείς είμαστε ήδη φτωχοί. Τι φτωχοί δηλαδή; Άφραγκοι, χρεωμένοι. Οπότε μπορούν να μας γδάρουν και να μας πουλήσουν. Τις περικεφαλαίες μην ξεχάσουμε. Όταν μας κάνουν ηλεκτροσόκ, να μας θάψουν μετά με την στολή του απόγονου του Βουκεφάλα.
Κορόιδο ήταν ο Αλέξανδρος που σηκώθηκε, πήγε στην Ασία και δεν ξαναγύρισε;
Δεν είναι να μένεις σε αυτή τη χώρα. Ούτε για τουρισμό. Φέτος κι οι τουρίστες αποδεκατίστηκαν.

Άντε, καλώς να μας μπει το Φθινόπωρο. Θα μπει καλώς; Μπορεί να πονέσει λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα πονέσει περισσότερο. Κούλη έχουμε, όλα να τα περιμένουμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger