Home » , , » Μανόλης Καψής: δημοσιοκαφρικό σούργελο, με IQ βρεγμένης σανίδας

Μανόλης Καψής: δημοσιοκαφρικό σούργελο, με IQ βρεγμένης σανίδας

Από giorgis , Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 | 3:13 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ενας δημοσιοκάφρος με IQ βρεγμένης σανίδας, ο οποίος αφού βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικοδημοσιογραφικής ζωής, -απ' ότι ξέρουμε μόνο σε μια ιστοσελίδα αρθρογραφεί -έχει πιάσει στασίδι στο διαδίκτυο σαν φερέφωνο της κυβέρνησης.  

Απ’ την βρόμικη διατεταγμένη δουλειά που έκανε στο παρελθόν, -βασικά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega- σίγουρα έχει καβατζάρει αρκετά μπακίρια. Και δεν του αρκεί που παρουσιάζεται Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη έχει σχηματίσει και την αίσθηση ότι μπορεί να δουλεύει το «πόπολο», το οποίο απευθύνεται. Αναφερόμαστε στον Μανόλη Καψή.

Πιθανόν οι παλιοί αναγνώστες μας να θυμούνται ότι υπήρξε το δημοσιογραφικό ντόμπερμαν περασμένων μνημονικών κυβερνήσεων, προβοκάροντας και συκοφαντώντας κάθε λαϊκό αγώνα. Επί εποχής ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης είχε χαρακτηριστεί «γραφείο Τύπου του Πεταλωτή», ενώ τώρα προσαρμοζόμενος στις νέες συνθήκες και πιθανόν αναζητώντας μια αργομισθία στην κρατική τηλεόραση κάνει καθημερινά την αγιογραφία της δεξιάς κυβέρνησης.

Ανατρέχοντας στο αρχείο μας τον συναντάμε σαν μαρκουτσοφόρος τότε της τηλεόρασης του Mega, να προπαγανδίζει υπέρ των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών, φτάνοντας στο σημείο να μας λέει ότι "τώρα που «τέλειωσαν τα δανεικά», οι εργαζόμενοι πρέπει να ζουν με μισθούς με 300 ευρώ το μήνα"!.

Το δημοσιοκαφρικό σούργελο  λοιπόν, αυτό, έχοντας "μεταγραφεί" από το ΠΑΣΟΚ στην Ν.Δ., σαλιαρίζει συνέχεια το twitter -προφανώς σε μια προσπάθεια να αποκτήσει αργομισθία σε κάποιο υπουργείο ή στην κρατική τηλεόραση- δίνοντας τα εύσημα του στον Χατζηδάκη που έβαλε πλώρη να ξεπουλήσει την ΔΕΗ, δικαιολογώντας παράλληλα κάθε κυβερνητικό αυταρχισμό όπως την καρατόμηση της Θάνου.

Στην εποχή μας οι  σφουγκοκωλάριοι περισσεύουν και ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι ο Μανόλης Καψής.

Υ.Γ. Μιλάμε ότι έχει τέτοιες ικανότητες, ο συγκεκριμένος τύπος, που βαλσαμωμένο πουλί να του δώσεις θα του φύγει απ' τα χέρια. Ας όψεται που είναι προϊόν οικογενειοκρατίας και την όποια ανάδειξη του ίδιου, καθώς και του αδελφού του Παντελή Καψή στα καθεστωτικά ΜΜΕ, την οφείλει στον πατέρα του Γιάννη Καψή ο οποίος ξεκίνησε ως φέρελπις δημοσιογράφος του Συγκροτήματος Λαμπράκη και κατέληξε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger