Home » , » Συγκεντρώσεις στην 84ης ΔΕΘ - Βίντεο από την πορεία που είχε αφετηρία την Καμάρα

Συγκεντρώσεις στην 84ης ΔΕΘ - Βίντεο από την πορεία που είχε αφετηρία την Καμάρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:39 μ.μ.

Πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πορείες και συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Η πιο μαζική ήταν του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στην οποία κυριάρχησαν τα συνθήματα «Η ανάπτυξη τους είναι μια απάτη, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», «Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», «Θέλουνε συναίνεση να φτάσουμε στον πάτο, οργάνωση παντού να' ρθουν τα πάνω κάτω». (Σχετικό αναλυτικό ρεπορτάζ υπάρχει στην ιστοσελίδα 902).

Με δικό τους μπλοκ πραγματοποίησαν πορεία τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και της ΚΕΕΡΦΑ από την Τσιμισκή με κατεύθυνση την ΧΑΝΘ, ενώ ιδιαίτερα μαζική και δυναμική ήταν η συγκέντρωση και πορεία που ξεκίνησε απ΄την Καμάρα και στην οποία συμμετείχαν της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Καλέσματα σ' αυτή την συγκέντρωση είχαν υπάρξει από την Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, το Σωματείο Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Θεσσαλονίκης, την Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων στην Αθήνα, την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης της ΒΙΟΜΕ κ.ά.

Παρακάτω μια σύνθεση από δυο σχετικά βιντεάκια που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger