Home » , » Μπάτσοι και ..."Ninja" σε παρέλαση

Μπάτσοι και ..."Ninja" σε παρέλαση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:05 μ.μ.


Τα "σπάει" η παραπάνω φωτογραφία. Απ' τα καλύτερα στιγμιότυπα μιας αστυνομοκρατούμενης σήμερα Θεσσαλονίκης. Απ' ότι διαβάζουμε υπήρξαν δεκάδες "προληπτικές" συλλήψεις, μιλιούνια μπάτσοι σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ οι δρόμοι γύρω από τη ΔΕΘ είναι κλειστοί αυτή την στιγμή για τα οχήματα και προς το παρόν επιτρέπεται η διέλευση μόνο σε πεζούς.

Προφανώς κατά την αναμενόμενη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ακούσουμε τις συνηθισμένες κοινοτοπίες και πιθανόν ίσως σχολιάσουμε κάποιο σημείο τους.
Προς το παρόν μια ερώτηση: Τι μήνυμα περνάει στον κόσμο, το να συνοδεύεται ο πρωθυπουργός, από τον υπουργό μπάτσων και καταστολής και δίπλα τους να έχουν για προστασία "Ninja";   (Ρητορική η ερώτηση φυσικά, αλλά και εντελώς "προβληματικό" το όλο σκηνικό).

Ας μην αφήσουμε απαρατήρητη και τη φωτογραφία που δημοσιεύει το News 24/7.και στην οποία βλέπουμε ότι δίπλα στα ΜΑΤ κάθονται  άτομα που φορούν κουκούλες και φουλ φέις και έχουν τσάντες στην πλάτη τους.
Και το εντοπίζουμε αυτό γιατί η μπασκηναρία της Θεσσαλονίκης έχει παράδοση στο να χρησιμοποιήσει αλόγιστη βία εναντίον διαδηλωτών, συλληφθέντων  και να στήνει σκευωρίες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:40 μ.μ.

Περαν ολων των αλλων ο χρυσοχοιδης αποφοιτος της κλεφτοσυμμοριας
του ΠΑΣΟΚ αυτος που υπεγραψε το μνημονιο χωρις να τοχει διαβασει
επαινους απο τη CIA και FBI να που εχει και φαντασια σκηνοθετικη
Μπατσοι και διπλα τους μασκοφορεμενοι ασφαλιτες με σακκιδια στην
πλατη κατι που μονο τετοιες φυσιογνωμιες σαν το Χρυσοχοιδη μπορουν
να επινοησουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger