Home » , , » Είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση του Μητσοτάκη να βάψει τα χέρια της με αίμα;

Είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση του Μητσοτάκη να βάψει τα χέρια της με αίμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:42 π.μ.


Εχει και μια ανατριχιαστική ανάγνωση το "καρεδάκι" με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής".
Ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ότι η κυβέρνηση προχωράει σε ενίσχυση των ΜΑΤ για τον "πόλεμο τω Εξαρχείων"! Και μόνο η ορολογία περί πολέμου -όσο και αν η λέξη είναι σε εισαγωγικά- μας δείχνει ότι η κυβέρνηση θεωρεί "εχθρούς" της μερίδα πολιτών και ετοιμάζεται να ανοίξει "μάχη" μαζί τους. Δεν θα τις διαφεύγει φυσικά ότι στις "μάχες" υπάρχουν και θύματα. Και το ερώτημα που μπαίνει είναι απλό: Είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση του Μητσοτάκη να βάψει τα χέρια της με αίμα;

Εδώ πια δεν μπορεί να μιλάμε για τυχαία γεγονότα. Οταν σήμερα, λίγο μετά να μεσάνυχτα διμοιρίες των ΜΑΤ προσεγγίζουν το κατειλημμένο κέντρο ΒΟΞ και εντελώς απρόκλητα ρίχνουν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης μέσα στον κλειστό χώρο του κτιρίου, όπου υπήρχαν άτομα, το να συμβεί ένα "ατύχημα" όπως έγινε με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο είναι κάτι περισσότερο από πιθανόν. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σου δίνει την αίσθηση ότι το επιδιώκουν.

Με τα όσα παρακολουθούμε δεν μπορεί πια να μιλάμε για εγκληματική ανευθυνότητα κάποιων μπάτσων. Εχουμε μια αδίστακτη, αποφασισμένη ακροδεξιά κυβέρνηση που δεν ξέρουμε που μπορεί να μας οδηγήσει η αυταρχική συμπεριφορά της.

Και εδώ δεν μπορεί να πει ο Μητσοτάκης "ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο" όπως φέρεται να είπε ο ιδρυτής της παράταξης του, όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με ψευδώνυμο την Ελλάδα, μετά την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο πρωθυπουργός έχει αποκλειστικά και ακέραια την ευθύνη για το που θα μας οδηγήσει η βάρβαρη κατασταλτική πολιτική του. 
Κι αν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή η πολιτική δολοφονία του Λαμπράκη του κόστισε κάποια χρόνια πολιτικής αποστράτευσης, κάτι ανάλογο για τον Μητσοτάκη θα είναι η ταφόπλακα για το πολιτικό του μέλλον.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger