Home » , » Γελοίο εθνικιστικό καρναβάλι

Γελοίο εθνικιστικό καρναβάλι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 | 2:55 π.μ.

Δεν θα σχολιάσουμε προς το παρόν, τα χθεσινά λεγόμενα του νέου "καταλληλότερου" στη ΔΕΘ, Θα κάνουμε πλάκα στους φασίστες.

Λοιπόν πόσοι βλάκες με περικεφαλαία συγκεντρώθηκαν κατά της γλυκιάς προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών;
Έλα να ακούω νούμερα! 11 εκατομμύρια; 1 δισεκατομμύριο; 100 τρισεκατομμύρια;

Εξοχο το εθνικιστικό καρναβάλι και γελάσαμε με την ψυχή μας.

Το φιάσκο ήταν αναμενόμενο. Χωρίς τη ΝΔ, τα υπόλοιπα δεκανίκια, κυρίως όμως χωρίς το παπαδαριό που κατέβαζε όλα τα μοναστήρια, η συγκέντρωση για την καπηλεία της Μακεδονίας είναι πιο αόρατη από F-35 στην Τουρκία.
Τα γίδια έκαναν το λάθος να μη ματαιώσουν τη μάζωξη έτσι γίνεται πάρτι στο ιντερνέτ.
Μεγάλη νίλα έπαθαν οι φασίστες.
Το καλύτερο είναι το φτύσιμο από τα δικά τους ΜΜΕ. Αυτά που έλεγαν τους ακροδεξιούς τραμπούκους "πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά", τους πατριδοκάπηλους εθνικιστές, τους βλάκες με περικεφαλαία, "πατριώτες". Τώρα ούτε που να τους φτύσουν!

Ούτε μια εκπομπή στο SKAI; Ένα έκτακτο δελτίο; Και τα δεξιά μηρυκαστικά δεν τολμούν καν να διαμαρτυρηθούν γι αυτό! Τι να πουν; Γιατί δεν δείξατε τα χάλια μας; Μια ντουζίνα ανεγκέφαλους; 
Άντε βρε! Ζητήστε τώρα δημοψήφισμα! Που να τολμήσουν.

Όσο για τους νεοδημοκράτες χαραμοφάηδες είναι πολύ απασχολημένοι, για να πάνε σε καρναβάλια. Κυβέρνηση είναι, κι έχουν πέσει με τα μούτρα στο φαΐ. Δεν πηδιούνται όλα τα άλλα; Η κουτάλα είναι πια δική τους!
(Για τα στελέχη της Ν.Δ., μιλάμε και όχι για τους ανεγκέφαλους απλούς ψηφοφόρους της, που έχουν αναθέσει στον Κούλη να σκέφτεται γι' αυτούς). 

Στο μεταξύ έρχεται τσουνάμι νέων αντεργατικών μέτρων. Καλή η πλάκα στους πατενταρισμένους φασίστες - μετά το απίθανο χθεσινό στραπάτσο δεν βλέπω να ξανακάνουν απόπειρα συγκέντρωσης - αλλά οι "αδήλωτοι" φασίστες κυβερνούν πια.

Εν τω μεταξύ τα παχιά λόγια που είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ είναι σκέτες πορδές: Κάνουν θόρυβο, δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό και βρωμάνε.

Παράλληλα ο Κούλης έχει άλλα ενδιαφέροντα. Επισκέφτηκε το περίπτερο με τα αόρατα αεροπλάνα και ενθουσιάστηκε. Οπότε, καλέ μου συνταξιούχε, περίμενε καινούργιο τσεκούρωμα στο πενιχρό σου εισόδημα, για να πάρουμε τα F-35, συν τις φρεγάτες από τη Γαλλία.

Πάντως τον "καταλληλότερο" μόνο μπάτσους είδα να τον προϋπαντούν. Ήθελε να πάει κι άλλος κόσμος, να του εκφράσει τα συναισθήματα του, για όσα έκανε, ειδικά γι αυτό το μέτρο "υπέρ των εργαζομένων" που μας απολύουν τα αφεντικά χωρίς λόγο, αλλά έφαγαν χημικά.

Όλοι κάτι φάγανε χτες. Οι φασίστες σανό και φόλα, οι διαδηλωτές κάτι ψιλοτραμπουκισμούς από τους ΜΑΤάδες, οι απατεώνες της ΝΔ τον αγλέουρα και τον άμπακο, ως συνήθως.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger