Home » , » Ο μπαμπάς του Κούλη, συνάδελφος του Έλγιν

Ο μπαμπάς του Κούλη, συνάδελφος του Έλγιν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 | 9:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τρώγονται τα μάρμαρα; Αναλόγως. Τα πάντα τρώγονται από τους αφελείς ψηφοφόρους, εφόσον συνοδεύονται από κουτόχορτο. 
Γιατί με τι ασχοληθεί ο κόσμος; Με τα χρέη; Δόξα τους τόκους, αυτά μεγαλώνουν, αυξάνονται και πληθύνονται. Άλλωστε τα κορόιδα πληρώνουν.

Με τα εργασιακά; Το κανόνισε ο Κούλης: 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, δούλοι. Και τεμενάδες στα αφεντικά. 
Πάει το σύνθημα "πέντε μέρες τρως αγγούρι και το Σάββατο είσαι μούρη". Τώρα θα τρώμε μόνο αγγούρια και τις επτά.

Αλλά ο Μητσοτάκης είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Εκτός των Αναρχικών, Αριστερών, Κομμουνιστών, υπαλλήλων, οικονομικά ασθενέστερων...
Τέλος πάντων είναι κυβέρνηση όλων των εγκληματιών. Βρήκε λοιπόν θέμα να αποπροσανατολίσει και να ενώσει το ποίμνιο.
Τα μάρμαρα που μας έκλεψαν οι Εγγλέζοι! 

Να δείτε που του έδωσε την εντολή η γκιόσα του Βερολίνου. Εκεί που κάθονταν ακούγοντας, "σε γνωρίζω από την κόψη...", γυρίζει η αφέντρα και λέει στο κατοικίδιο: 
- Κούλη, θα ήθελα να τσαντίσεις τους Βρετανούς, που φεύγουν από το Ράιχ. Τι θα έλεγες να τους πεις να σου επιστρέψουν τα μάρμαρα; Όπως η Μελίνα το 80. 

Εδώ θα πήγαινε να μιλήσουμε και όσα "δανείστηκαν" (έκλεψαν) οι ναζί παππούδες της στην Κατοχή, οι οποίοι έκαναν απείρως μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα από αυτό της αρχαιοκαπηλίας, αλλά ο Κούλης γνωρίζει πως ανήκουμε στη Δύση. Συγκεκριμένα στη Δυτική Γερμανία.

Έτσι έκανε ότι του είπε. Ζήτησε να μας δανείσουν οι Βρετανοί τα κλεμμένα μάρμαρα! Πως την πατάει κανείς όταν συναναστρέφεται συνέχεια με τοκογλύφους!;
Άκου να μας "δανείσουν"! Να μας δανείσουν όσα πήραν χωρίς την άδεια μας! Όταν πρόκειται για ανόητο, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο γέλιο.
 Οι Άγγλοι λοιπόν του έκαναν λίγη πλάκα. Δηλαδή τον διέσυραν εντελώς. Λογικό, εδώ κοτζάμ Μελίνα και δεν κατάφερε τίποτα, θα τα κατάφερνε ο παντελώς άχρηστος; 

"Να αναγνωρίσετε πως είναι δικά μας τα μάρμαρα, να σας δώσουμε για λίγο, να χαρείτε". Μάλλον θα το βάλουν να υπογράψει κάποιο νέο μνημόνιο, αφού το ρήμα δανείζω σημαίνει "παραχωρώ προσωρινά σε κάποιον κάτι που μου ανήκει κι αυτός έχει την υποχρέωση να μου το επιστρέψει" συνήθως με τόκο. Άντε να δούμε ποιος θα πληρώσει τα μάρμαρα.

Κανένας δεν εμπιστεύεται το Μητσοτάκη. Μόνο ο μαλάκας, ο Έλληνας ψηφοφόρος. Ε τώρα τα γαλάζια γίδια ας στηθούν έξω από το Μουσείο να περιμένουν τα μάρμαρα.
Βρε κουτά δεξιά αιγοπρόβατα, ο Μητσοτάκης αστεία κάνει, χωρατά, για να γελάσει. Όπως με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ή το άλλο, που δεν θα έστελνε το ΣΔΟΕ! Άμα δεν ξέρετε πότε ο νεοφιλελέ ανθρωποφάγος λέει αλήθεια και πότε αστειεύεται, μην πάτε στην κάλπη, μας παίρνετε όλους στο λαιμό σας.

Είναι ποτέ δυνατόν ο Μητσοτάκης να τα βάλει με ξένους επιχειρηματίες; Θέλει κι άλλους "επενδυτές" σαν τον Τόμας Μπρους, τον κόμη του Έλγιν. Να πλακώσουν κι άλλοι να πάρουν και τα υπόλοιπα.
Τοκογλύφοι, αρχαιοκάπηλοι, πολυεθνικές... 
Άλλωστε ο μπαμπάς του είχε συλλογή με αρχαία. Κατά κάποιον τρόπο συνάδελφος του Έλγιν ήταν. Ο Κούλης ξέρει καλά πόσο κόπο και πόσο λάδι θέλουν για να αποκτηθούν πράγματα αξίας, που ανήκουν σε άλλους... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger