Home » , , » Νέο απάνθρωπο, χυδαίο. ρατσιστικό σχόλιο, από "άριστο" της Ν.Δ

Νέο απάνθρωπο, χυδαίο. ρατσιστικό σχόλιο, από "άριστο" της Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:04 μ.μ.


Κάνουν εμφάνιση με τόσο καταιγιστικούς ρυθμούς που δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις και να σχολιάσεις τα ακροδεξιά εμέσματα που διατυπώνουν σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης και σε καθεστωτικά ΜΜΕ, μια σειρά "αρίστων" στελεχών της Ν.Δ.

Γράφουμε τα παραπάνω με ερέθισμα το νέο απάνθρωπο, χυδαίο, ρατσιστικό σχόλιο, που έκανε στον λογαριασμό του στο  twitter, ο Θεόδωρος Γιάνναρος.
Πρόκειται για ένα από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος Μητσοτάκη, το οποίο διατελεί μέλος Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, και ταυτόχρονα αρθρογραφεί καθημερινά στο διαδίκτυο και σε δεξιές ιστοσελίδες.
Ο ίδιος ο οποίος εκτός από δημοσιολόγος μας παρουσιάζεται και σαν Μοριακός βιολόγος Γενετιστής, δεν είναι χθεσινός.
Θα συναντήσει κανείς κείμενα του στο διαδίκτυο στα οποία απειλεί πολίτες, να αναφέρεται για τον "αγώνα που δίνει ενάντια στους μπολσεβίκους", να διατυπώνει παροτρύνσεις προς τις δυνάμεις καταστολής, ώστε "να ξεβρωμίσουν το Vox στα Εξάρχεια", και γενικότερα να χρησιμοποιεί μια φρασεολογία, η οποία δεν στερείται σε τίποτα απ' αυτή των νεοναζί του Μιχαλολιάκου. (Για να μην πούμε, μάλιστα, ότι κάποιες φορές την ξεπερνάει).

Σήμερα ο φασισμός και η χυδαιότητα. αυτού του τύπου, "χτύπησε ταβάνι". Χαρακτήρισε, σε ανάρτησή, του έναν πρόσφυγα «πίθηκο» και «απόβρασμα».

Απορία: Πώς και ξέφυγε στον Μητσοτάκη να διορίσει αυτό το "λαμπρό" στέλεχος του κόμματός του σε υπουργικό πόστο; Αν και μπορεί να υποθέσουμε ότι το έχει καβάτζα για τον επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger