Home » , » Αν θες το Σατανά, τράβα στην Εκκλησία

Αν θες το Σατανά, τράβα στην Εκκλησία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 | 4:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω..." Μπορεί. Διάολοι όμως; Αυτοί μπορεί και να υπάρχουν. Ίσως αυτοί μας κυβερνάνε και να μεταμφιέζονται σε διάφορους τρανούς και σπουδαίους ανθρώπους. Γιατί ο διάολος είναι εγωιστής και πλεονέχτης.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τον παραλογισμό, τη ματαιοδοξία, την απληστία, έτσι το ρίχνουμε στη μεταφυσική. Είναι δυνατόν πχ χριστιανοί να βιάζουν, να βασανίζουν απάνθρωπα και μετά να σκοτώνουν μικρά παιδάκια;

Και δεν σου λέω για Μεσαίωνα, αλλά για 1982. Σφαγή στη Σάμπρα και τη Σατίλα...
Σκότωσαν όλους όσους βρήκαν: Άνδρες γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους, αφού τους βασάνισαν, βίασαν, εξευτέλισαν και λήστεψαν.
Ήταν αυτοί άνθρωποι ή δαίμονες; Τα είπαμε στο site μας, έχουν γραφεί σε πολλούς ιστοτοπους.
Τα θυμόμαστε, αλλά αυτοί που έδωσαν την φρικτή εντολή, αντί για τιμωρία έλαβαν αξιώματα και τιμές!

Εκμετάλλευση κι αδικία παντού! Ρήμαξε η Γη, που ήταν Παράδεισος. Πες μου εσύ, άνθρωπε με συναισθήματα, τι είναι αυτός που ξεσπιτώνει ένα παιδάκι για να το πάει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης; Είναι ο μπάτσος άνθρωπος; Είναι ο φασίστας; 
Αν ήταν άνθρωπος, θα άφηνε το παιδάκι ήσυχο με τους γονείς τους. Να βοηθήσει, έπρεπε όχι να διώξει.
"Εκτελεί διαταγές". Σκατά εκτελεί! Αν του δώσουν εντολή να τινάξει τα μυαλά του, θα το κάνει;

Είπα να το ρίξω στη σάτιρα, μπας και ξορκίσω μερικούς διαόλους, αλλά αυτοί δεν χαμπαριάζουν τίποτε. Κι οι χειρότεροι είναι αυτοί με τα ράσα. Οι ταπεινοί δούλοι του Θεού! Που αγαπάνε αλλήλους! Εμένα μου λες; Υποκριτές! Κηρύττουν το μίσος και την υποταγή.

Θέλουν να γράψουν τα βιβλία όπως αυτοί γουστάρουν. Ανόητοι! Νομίζουν πως θα επηρεαστείς, αν διαβάσεις ένα βιβλίο! Αν ήξεραν πόσα χριστιανικά βιβλία έχω διαβάσει!
Η πραγματικότητα με έκανε να τους αμφισβητήσω. Η διχαλωτή τους γλώσσα, η διαφθορά τους. Η μπόχα του σάπιου, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Πάνω από όλα όμως η προσπάθεια επιβολής, κυριαρχίας.
Μάλιστα πρώτα έφτυσα κατάμουτρα τα ψέματα τους κι έπειτα άρχισα να διαβάζω τα βιβλία που θέλουν να κάψουν, να εξαφανίσουν!

Πανηγυρίζει η θεούσα, γιατί έφυγε το προσφυγόπουλο και ήρθε ο μπάτσος! Από αυτό καταλαβαίνεις ποιοι είναι δαίμονες και ποιοι άνθρωποι.
Αν θες το Σατανά, τράβα στην Εκκλησία. Όλο για αυτόν μιλάνε. Θα το δεις όχι μόνο να λειτουργεί αλλά και να κάθεται δίπλα σου, να κάνει ψεύτικες μετάνοιες. Και μόλις φάει το αντίδωρο, θα βρίσει το Ρομά, τον Ομοφυλόφιλο, τον ξένο, τον αλλόθρησκο, τον πεινασμένο, το φτωχό... Αυτούς που ο Ιησούς είπε "πλησίον".

Νομίζουν κάποιοι πως οι σταυροί διώχνουν τους δαίμονες. Αχ θεούσα μου! Δαίμονες φοράνε τους μεγάλους σταυρούς για ξεκάρφωμα. Αν ξεχωρίσεις από την εμφάνιση το καλό από το κακό, την έχεις βαμμένη. Στα λέει η παροιμία, ακούς; Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Τι τον κάνει; Η πίστη και η εφαρμογή της. Ρασοφόρους έχουμε πολλούς, παπάδες ελάχιστους.

Πως να σε πιστέψω εγώ, ρε τράγε, όταν εσύ λες ψέματα; Πως μιλάς για Αγάπη όταν μισείς; Νομίζεις πως δεν σε παίρνουμε χαμπάρι; Και τι κάνεις όταν σε πιάνουμε επ' αυτόφωτο; Αρνείσαι τα πάντα κι απειλείς!

Διαφημίζει η TV το έγκλημα, το διωγμό των αθώων. Άλλοι καλικάντζαροι αυτοί. Γλοιώδεις και ψεύτες. Δε χρειάζεται πολύ προσπάθεια να βρεις διαόλους. Προσπάθεια θέλει να απαλλαγείς από αυτούς.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 4:45 μ.μ.

Σήμερα το πρωί σε περιφρούρηση της απεργίας μας συν. οικοδόμοι του συνδικάτου Αθήνας, έριξαν κατι ψιλές σε ένα μεγάλο γιαπί στο κέντρο. Περνούσε όλως τυχαίως ομάδα Δίας και συνέλαβαν 8 συν. οικοδόμους,στο Α. Τ Ακροπόλεως. Με μεσολάβηση του συν. Παφίλη οι συν. αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο αγώνας συνεχίζεται. Οι ξυλοφορτωμενοι, φοβήθηκαν να κάνουν έστω και μήνυση..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger