Home » , » Μπουγάτσα με κουτόχορτο και για επιδόρπιο σερβίρεται ... Γκάντι με τους χρήστες του twitter να στήνουν πάρτι

Μπουγάτσα με κουτόχορτο και για επιδόρπιο σερβίρεται ... Γκάντι με τους χρήστες του twitter να στήνουν πάρτι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 | 5:21 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά". Προσωπικά διαφωνώ με τη δουλεία, αλλά χούντα Μητσοτάκη έχουμε, κι όπως γίνεται σε κάθε χούντα, η γυναίκα πρέπει να υποτάσσεται στον άντρα της και αυτός να υποτάσσεται στα αφεντικά. (Το απαιτούν εξάλλου και οι ιερές γραφές).

Η γυναίκα στην κουζίνα της λοιπόν. Δε πα να ναι πλούσια, θα δώσει το σωστό παράδειγμα.
Ποιο είναι αυτό; Το έγραφε site που κολακεύει την κυβέρνηση.

Η γυναίκα του νοικοκύρη, του δεξιού, του εποχιακού πατριώτη, πρέπει:
1) Να βγάζει το σκασμό.
2) Να είναι όλη μέρα στην κουζίνα. Φυσικά να μαγειρεύει ότι θέλει ο πασάς τέλεια.
3) Να είναι πουτάνα στο κρεβάτι.
4) Να ανέχεται να την κερατώνει το άντρας της γιατί "το αρσενικό είναι κυνηγός".
5) Να είναι υπάκουη σκλάβα, να φροντίζει τα παιδιά, να καθαρίζει το σπίτι, τα ρούχα του αφέντη...

Γενικά να της βγαίνει η πίστη κάθε μέρα. Κάτι σαν τη Μαίρη Παναγιωταρά...

Δίκιο έχουν οι δεξιοί να μας φοβούνται. Θα πάρουμε τις γυναίκες τους τελικά. Θα τους παρατήσουν. Μόνο κορόιδα θα υπέμεναν τόσα και θα έμεναν με τέτοιους μισογύνηδες μαλάκες.

Η Μαρέβα λοιπόν εφαρμόζει το πρόγραμμα της ΝΔ. Αλλά δεν το έχει. Πρώτη φορά πήγε να φτιάξει φαΐ μόνη της κι έκανε μερικά λαθάκια. Το φύλο πχ δεν το ανοίξεις με δακτυλίδι. Μπορεί να χάσεις την κοτρόνα και να πνιγεί κάποιος. Για τις τρίχες που λένε, δεν ανησυχώ. Τόσες τρίχες είπε ο Κούλης στη ΔΕΘ, για μια - δυο παραπάνω κανείς δεν θα δώσει σημασία.
Σαν πρώτη και μοναδική προσπάθεια με άριστα το 10, βάζω 2. Παραδέχομαι πως είμαι πολύ επιεικής, αλλά τη λυπάμαι. Έχει άντρα τον Κούλη.

Τι έφτιαχνε η Μαρέβα; Μπουγάτσα με κουτόχορτο. Το φύλο το ανοίξει η ίδια ενώ ο Κούλης αναλαμβάνει το κουτόχορτο. Ο Μαρινάκης και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες βόθρων κάνουν το delivery. Δείχνουν και πως στήνεται μια επιχείρηση.
Βέβαια η γυναίκα έχει και καμιά πενηνταριά offshore προίκα, μήπως δεν μασήσουν οι ψηφοφόροι.

Πάντως ο Μητσοτάκης κουτόχορτο σκέτο μοίρασε στη ΔΕΘ. Δε θα βγήκε καλό το φύλλο. Όσοι είναι πλούσιοι θα πληρώσουν λιγότερα. Όσοι θέλουν να χτίσουν βίλες στα καμένα ή στη παραλία, θα έχουν έκπτωση. Υποσχέθηκε βέβαια κι άλλα. Αλλά θα κάνει ότι και στην Συμφωνία των Πρεσπών! Κωλοτούμπα!
Αντί να δώσει, θα πάρει.

Στο μεταξύ το γλείψιμο από τους κόλακες των ΜΜΕ έχει ξεφύγει. Θα γλιστρήσει κανείς από τα σάλια.
"Πλήθος κόσμου πήγε να τον δει". Που να δείτε το πλήθος που ήθελε να τον πηδήξει! Αλλά ήταν οι μπάτσοι και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν, να εκδηλώσουν τον ενθουσιασμό τους.
Μπάτσους είχε πάντως πολλούς. Ίσως αυτό να εννοούσαν. Μπάτσους. λαμόγια και κηφήνες.

Τώρα ώρα να δούμε αθλητικά. Κάθε χούντα έχει και μια διάκριση. Με Παπαδόπουλο πχ έφτασε ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ. Οι Τούρκοι όμως μετά μας έπαιξαν μονότερμα στην Κύπρο. Νομίζαμε πως ο Αμερικάνος διαιτητής θα ήταν μαζί μας, αλλά ήταν με τους άλλους.
Πήρε κι ένα ευρωπαϊκό η Ελλάδα με τον Καραμανλή, αλλά μετά χρεοκοπήσαμε, δεν συμφέρει. Με τον Κούλη θα δούμε. Αν δεν πάρει Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός ο Μαρινάτης θα αναλάβει μόνος του τη ΝΔ.

Όλο γκάφες κάνει ο Μητσοτάκης. "Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους κερδίζεις", είπε επισκεπτόμενος το περίπτερο της Ινδίας στη ΔΕΘ, τονίζοντας μάλιστα ότι τα λόγια αυτά "του Γκάντι".
Τι ότι έβαλε στο στόμα του μακαρίτη Ινδού ηγέτη, μια ρήση που αποδίδεται στον Nicholas Klein ήταν αρκετό για να στηθεί γλέντι στο twitter:













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger