Home » , » Ακατάδεχτοι, διάολοι και άγγελοι

Ακατάδεχτοι, διάολοι και άγγελοι

Από giorgis , Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:53 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Παράπονο το 'χω ρε καρντάσια. Ποτέ δεν είπε ένας διάολος, ένας άγιος, ένας άγγελος, οποιοσδήποτε θαμώνας των επουράνιων, τέλος πάντων, να καταδεχθεί να μου κάνει μια επίσκεψη.
Ακόμα και σε κουτουκιάσματα που έκανα και στα οποία απεύθυνα παράκληση στον Μεγαλοδύναμο να "στείλει τους αγγέλους του να πουν το νανι νάνι, πάλι δεν εισακούστηκα.

Τώρα ξαναδιαβάζω ότι υπάρχει τρόπος να τακιμιάσω με τον διάολο, και που ξέρεις μπορεί να νταλαβεριστούμε και σε καλή φάση.
Κάτι τέτοιο μας λέει ο δεσπότης Αργολίδας, που έφτιαξε ένα ψαλμό  για την «προστασία του ελληνορθόδοξου πληθυσμού» από τις «επικίνδυνες γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό».

Δεν μου τα λέει καλά, αυτός ο παπάς. Πολύ στρογγυλεμένο το τροπάριο του. Ο δεσπότης Μόρφου τα ψάλει πιο καλά: "όσοι κάνουν γιόγκα και αποκτούν μια μορφή αυτοκυριαρχίας και ειρήνης αυτό είναι δείγμα ότι τους επισκέπτεται ο Σατανάς", μας είπε ο ιεράρχης.
 "Οι τεχνικές της γιόγκα δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, αντίθετα έχουν τα χαρακτηριστικά της μαγείας" συμπληρώνει ο άγιος Πειραιά Σεραφείμ, ενώ ο δεσπότης  Κυδωνίας και Ἀποκορώνου, κ.κ Δαμασκηνός είναι σαφέστατος: Με την γιόγκα επιτυγχάνεται "εμφάνιση υπερφυσικών, δαιμονικών δυνάμεων".

Αφού, λοιπόν ούτε με μαστουρώματα και τροπάρια στον ύψιστο, δεν έσκασε φτερά κανένας άγιος, να το γυρίσουμε στην γιόγκα, μήπως σκάσει ουρά κανένας διάολος για να έχουμε μια συναρπαστική εμπειρία; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:17 π.μ.

Καλα : *αυτοι* προκαλουν συνεχεια με τις διαφορες μισαλοδοξες σκεψεις που εχουν. Αυτα τους εμαθαν και αυτα περνουν και στο χριστεπωνυμο τους κοπαδι. Οι νεες γενιες που ηλθαν και αυτες που ερχονται θα τους στειλουν στην ανεργια. Δημοσιοι υπαλληλοι εξαλου ειναι και ας λενε το αντιθετο. να την παρασκευη θα πανε να εισπραξουν το μισθο τους για να συντηρησουν την οικογενεια τους. (δηλ. Ποια οικογενεια τους μηπως εχουν?? Τι γνωριζουν αυτοι σπο αγωνιες βασανα και αγωνες επιβιωσης???

24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:57 μ.μ.

Και να μου δωσουν τζαμπα δε θα πιω παιδια !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger