Home » , , » "Ιδιωτική Προβατοβουλία"

"Ιδιωτική Προβατοβουλία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Πρόεδρε, χαρίσαμε 9 δις στις τράπεζες, θα μας κράξουν κι οι πέτρες! Άσε που γελάνε όλοι μαζί μας με το θέμα του Ευαγγελισμού. Είναι κι η απεργία αύριο για το νομοσχέδιο - παραγγελιά του ΣΕΒ... Τι θα κάνουμε";

"- Χαλάρωσε. Θα διατάξουμε μια επιχείρηση στα Εξάρχεια, θα βάλουμε λίγη σκανδαλολογία και πες να μαγειρέψουν πέντε έξι δημοσκοπήσεις. Έτσι να βρίσκονται".

Αφήνουμε την καθημερινότητα στην Ελλάδα και πάμε στην καθημερινότητα της Βρετανίας.
Τη χρεοκοπία της ανακοίνωσε η Thomas Cook, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο στον κόσμο, αφήνοντας χιλιάδες ταξιδιώτες αποκλεισμένους σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Ζήτησαν και συγνώμη που τους άφησαν στα κρύα του λουτρού. Εκτός από λεφτά δεν έχουν ούτε φιλότιμο. Τρέχουν τώρα οι άμοιροι πελάτες, να δουν τι θα κάνουν.
150.000 νοματαίοι από τουρίστες έγιναν εγκλωβισμένοι. Συν 22.000 άνεργοι.
"Ιδιωτική Προβατοβουλία" θα έλεγε ο Τζιμάκος.

Φαντάσου, καλέ μου ψηφοφόρε, να ήταν ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης στην Ελλάδα. Σαν αυτές που ψήνει ο Κούλης. Να μείνεις στα καλά καθούμενα χωρίς νερό και να σου λένε από πάνω "πλήρωνε".
Δεν σου λέω τι θα γίνει με τους 50.000 που είναι στη χώρα μας. Αν κρίνω από τη Σαμοθράκη, τον ήπιανε. Χώρια οι ξενοδόχοι. Μεγάλη νίλα. Το 80% στην Κρήτη περίμεναν αφίξεις τουριστών.
"Ο αρμόδιος Υπουργός τόνισε ότι όλα τα θέματα θα απασχολήσουν την κυβέρνηση, ώστε με ομαλότητα να αντιμετωπιστεί αυτό το μεγάλο θέμα". Τώρα δέσαμε!

Αλλά το έχουν: Θα κάνουν μια δημοσκόπηση πως το 150% των τουριστών ψηφίζει ΝΔ.
Άλλο ένα ξεσπίτωμα γυναικόπαιδων στα Εξάρχεια, και ίσως λίγα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι για νοστιμιά.

Ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε "Εδώ και δύο μήνες γίνονται συζητήσεις και επαφές, με επίκεντρο το τι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο".
Δυο μήνες ε; Μόλις βγήκε ο γκαντέμης; Να υποθέσω όμως πως αφού το ψάχνουν δυο μήνες είναι έτοιμοι. Πως δεν θα ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι. Θα δούμε. Αφού είχαν δυο μήνες...
Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι. Ας πούμε πως εξυπηρετούνται, μην τους χάσουμε από πελάτες.

Κατάλαβες τώρα γαλάζιο γίδι, που ψήφισες Κούλη, τι χρειάζεται το Δημόσιο; Ή μήπως θα βρεθεί ο λεβέντης ο ιδιώτης, να κάνει τη δουλειά τσάμπα; Γιατί οι τουρίστες έδωσαν τα λεφτά τους και πιθανόν αρκετοί από αυτούς να μην έχουν άλλα.
Για να μην ακούσεις, όταν πετάς στα σύννεφα "βγείτε όλοι έξω, βαρέσαμε κανόνι" κράτα και λίγο πισινή στο νεοφιλελευθερισμό. Άσε και κάτι δημόσιο για την κακιά την ώρα. Κέρδος δικό σου θα 'ναι.

Να χαρώ εγώ καπιταλισμό. Νεοφιλελέ οικονομία! Και βέβαια κανείς από τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες της εταιρείας δεν θα βρεθεί στο δρόμο, δεν θα χάσει το παλάτι του.
Οι πλειστηριασμοί είναι για την "πλέμπα".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger