Home » , » Αδίστακτος και ψεύτης.

Αδίστακτος και ψεύτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 | 1:01 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Κάτω από την πίεση και την αγωνιστική παρέμβαση σωματείων, φορέων και του ΠΑΜΕ ανεστάλη τελικά ο πλειστηριασμός του σπιτιού και μαγαζιού στον Μαραθώνα που σήμερα γινόταν σε συμβολαιογραφικό γραφείο".
Όσοι συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, που την πετάνε στο δρόμο, έφαγαν ξύλο από τα ΜΑΤ, τα οποία δεν άφησαν ούτε τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να μπουν στο χώρο που γίνονταν η αρπαγή της κατοικίας τους.

"Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο και χάνει την πρώτη της κατοικία, η οποία καταστράφηκε από πυρκαγιά στο μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα. Στην πυρκαγιά «έχασε» τη ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση, κάτι που δεν δέχθηκε η τράπεζα".

Μετά όμως από το σάλο που προκλήθηκε και χάρη στην επιμονή των συγκεντρωμένων η κυβέρνηση έκανε πίσω, αφού έκρινε πως το πολιτικό κόστος ήταν δυσανάλογο.

Ο υπουργός Άδωνις - Μπουμπούκος - Γεωργιάδης προσπάθησε να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να καπελώσει την κινητοποίηση. Τόλμησε να γράψει:
"Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε!".

Η μεγαλύτερη τραγωδία που μας καταστρέφει όλους είναι ότι αυτός και η παρέα του μας έχουν καθίσει στο σβέρκο.
Αφού είναι τόσο ευαίσθητος γιατί δεν σταμάτησε τον πλειστηριασμό πριν;
Γιατί τα ΜΑΤ επιτέθηκαν;
Γιατί η Τράπεζα δεν είχε δεχθεί τη ρύθμιση που πρότεινε η οικογένεια;

Στη θέση της οικογένειας αυτής βρίσκονται χιλιάδες άλλες οικογένειες. Με τους άλλους τι θα γίνει; Θα τους πετάξουν στο δρόμο, αφού οι νόμοι του Μνημονίου, που εφαρμόζει η ΝΔ κι ο "ευαίσθητος Μπουμπούκος", έχουν στόχο να ξεσπιτώσουν τον κόσμο. Να πάρουν τα σπίτια για ένα κομμάτι ψωμί.

Εκτός αν συναντήσουν σθεναρή Αντίσταση. Από όλους μας, αφού το θέμα μας αφορά όλους. Αν βάλουν ένα μελλοντικό χαράτσι το οποίο δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε θα μας πετάξουν έξω. Θα γίνουμε άστεγοι.
Χρειάζεται λοιπόν αγώνας, επιμονή και αλληλεγγύη.

Οι σύντροφοι πέτυχαν μια νίκη. Η προπαγάνδα της ΝΔ έκανε το άσπρο μαύρο. Όμως η αλήθεια δεν άργησε να φανεί.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ κατήγγειλε την προκλητική επίθεση της Αστυνομίας ενώ υποσχέθηκε νέες κινητοποιήσεις κατά του πλιάτσικου των τραπεζιτών και άλλων τοκογλύφων εις βάρος των φτωχών συνανθρώπων μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger