Home » , » Μαρινάκης vs Βαξεβάνη

Μαρινάκης vs Βαξεβάνη

Από giorgis , Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:52 μ.μ.


Του Γ.Γ 

Απ’ αυτό το διαδικτυακό μετερίζι ποτέ δεν τα πήγαμε καλά με την «στρογγυλεμένη», την «Αβραμοπουλική» γραφή. Πάντα λέγαμε και λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις μας έφερε και σε αντιπαράθεση με αγαπητούς συντρόφους, στους οποίους ο «κομματικός πατριωτισμός» προηγείται όλων των άλλων.

Δεν διστάζουμε δηλαδή να πάρουμε θέση ακόμα και σε ζητήματα στα οποία υπάρχει το ρίσκο να παρερμηνευτούν οι τοποθετήσεις μας. 
Αυτό θα κάνουμε και τώρα με ερέθισμα τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των σιτιζόμενων από το ταμείο του Μαρινάκη, δημοσιογράφων  και του Κώστα Βαξεβάνη.

Η μαχητική - αποκαλυπτική δημοσιογραφία του εκδότη του “Documento” (άλλο τώρα αν την τρώει το σκοτάδι), έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο το Μέγαρο του Μαξίμου
Ετσι ο κουμπάρος της αδερφής του πρωθυπουργού. έχει αναθέσει στους γραφιάδες που πληρώνει, να αποδημήσουν, τις αποκαλύψεις του Βαξεβάνη και να απαξιώσουν τον ίδιο σαν επαγγελματία.
Αφού κατέπεσε η προσπάθεια να βρεθούν "σκοτεινές πτυχές" γύρω από το κεφάλαιο που χρησιμοποιήθηκε για να υπάρξει το εκδοτικό εγχείρημα του Documento, ξεκίνησαν τα χτυπήματα "κάτω από την ζώνη". 
 Την προσπάθεια αυτή ξεκίνησε ο Γιάννης Κουρτάκης, προαναγγέλλοντας από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" μια αποκάλυψη η οποία "θα έφερνε σεισμό" σχετικά με "παραδικαστικό κύκλωμα που στήθηκε επί Τσίπρα", φωτογραφίζοντας σ' αυτό την συμμετοχή Βαξεβάνη..
Καμιά αποκάλυψη δεν έκανε, κανένας "πολιτικός σεισμός" δεν δημιουργήθηκε.

Αφού, λοιπόν, αυτή η "αποκάλυψη" πήγε "άκλαυτη", αναλαμβάνει το δημοσιογραφικό ντόμπερμαν του Μαρινάκη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.
Σε άρθρο που υπογράφει σήμερα στην ιστοσελίδα in.gr κάνει λόγο ότι ο "Κώστας Βαξεβάνης έχει μια παράξενη αντίληψη για το θεσμό της δικαιοσύνης" και "πουλάει τσαμπουκά στους δικαστές".

Δεν είναι το θέμα μας τώρα, οι απόψεις του εκδότη του Documento για την αστική δικαιοσύνη. Θα παίξουμε όμως στο "γήπεδο" του Χαραλαμπόπουλου. 
Αφού τον ενδιαφέρει τόσο η "σωστή απονομή της δικαιοσύνης" γιατί δεν έκανε μια σχετική τοποθέτηση, όταν ο Κ. Βαξεβάνης -για την εκδοτική παρουσία του οποίου έχω κάνει μια προσωπική τοποθέτηση εδώ- έφερνε στην δημοσιότητα μια συγκλονιστική αποκάλυψη;  
Κι αυτή έχει σχέση με τις δραστηριότητες του δικηγόρου του εργοδότη του Χαραλαμπόπουλου.  

Να θυμίσουμε ότι ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη -ο οποίος διώκεται δικαστικά για την γνωστή υπόθεση του ναρκόπλοιου "Noor1" το οποίο μετέφερε πάνω από 2 τόνους ηρωίνη!- Θέμης Σοφός, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εντολέα του για να κανονίσουν μια συνάντηση με έναν εισαγγελέα ο οποίος είναι "εμπιστοσύνης, δικός μου", όπως ακριβώς λέει ο δικηγόρος στον υπόδικο πελάτη του.

Τι καταλαβαίνει, ο Λ. Χαραλαμπόπουλος διαβάζοντας αυτή την συνομιλία;
 
Οτι το πρόβλημα στην απονομή της αστικής δικαιοσύνης είναι τα όποια σχετικά ρεπορτάζ του Βαξαβάνη;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:23 π.μ.

Ο Μαρινακης οντως του εχει αχτι κ για αλλο λογο:Τα πρωτα βηματα των μ.μ.ε του συριζα εγιναν με δικα του λεφτα. Με τα περιφημα "βιβλια"που επαιρνε ο τσιπρας οπως φανηκε απο τις μαγνητοφωνησεις.Τοτε που τα επαιρνε ο Αλεξης δεν ειχε γινει μνημονακος ακομα κ εκανε τον επαναστατη.Τοτε ο Μαρινακης ηθελε να χασει ο Σαμαρας για να παρει αυτος τη ΝΔ μεσω Μητσοτακη.Ας προσεχε ο Μαρινακης που εδινε τα φραγκα κ ας μην τσαντιζεται τωρα...

19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:40 π.μ.

Aν βεβαια διαβαζατε ολες τις συνομιλιες θα βρισκατε κ αυτη που ο Τσιπρας επαιρνε τα"βιβλια"του Μαρινακη ο οποιος τοτε τους χρηματοδοτουσε για αυτο αλλωστε ειναι κ τσαντισμενος μαζι τους.Τα λεφτα για να ξεκινησουν τα μηντια του συριζα ηταν και απο Μαρινακη.Τοτε βεβαια ο τελευταιος δεν γουσταρε Σαμαρα ενω αργοτερα που βγηκε ο Μητσοτακης πηγε με τη ΝΔ.Επισης αν ψαχνατε θα βρισκατε οτι τοτε(πριν γινουν μνημονιακοι οταν εσκιζαν μνημονια) ο Παππας μοιραζε χιλιαρικα(μαυρα οχι απο την επιδοτηση του κομματος) σε μπλογκερς.Αφου σας αρεσουν κ οι ιστοριες με ναρκεμποριο θα δειτε οτι μπλογκερ που ομολογησε οτι επαιρνε χιλιαρικα εχει πολλες υποθεσεις για νταραβερια.Για να βοηθησω στιχουργος και αιγυπτιωτης.Αυτα τα ολιγα γιατι πανε οι συριζαιοι να το παιξουν οαλι επαναστατες..

20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:21 π.μ.

"Η μαχητική - αποκαλυπτική δημοσιογραφία του εκδότη του “Documento” (άλλο τώρα αν την τρώει το σκοτάδι), έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο το Μέγαρο του Μαξίμου". LOLLLL
Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΈΞΤΕ ΜΊΣΘΑΡΝΟ ΌΡΓΑΝΟ... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ Ή ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΝΔ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger