Home » , » Ενας αλάνης παπάς

Ενας αλάνης παπάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:11 μ.μ.

Δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο παπάς που πρωταγωνιστή στο βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο αλιεύσαμε από την σελίδα χρήστη του facebook.

Σε κάθε περίπτωση όμως έχουμε μια απ' τις σπάνιες φορές που ένας ρασοφόρος -και μαγκιά του- δεν διστάζει να δηλώσει δημόσια ότι του αρέσουν τα σκυλάδικα ακούσματα, ότι λατρεύει το ποτό σε σημείο να μπεκρουλιάζει και να γίνεται τύφλα στο μεθύσι, να μας δείχνει ότι δεν τον αφήνουν αδιάφορο τα γυναικεία θέλγητρα.

Κάποιες θεούσες που πιθανόν θα δουν το βίντεο το έχουμε δεδομένο ότι θα πάθουν παράκρουση και θα αναζητήσουν υπογλώσσια. Βλέπετε ότι είναι ξένο με την χριστιανική υποκρισία τις ενοχλεί.
Και ο συγκεκριμένος παπάς δεν κράτησε τους "καθωπρεπισμούς" και το αλκοόλ τον οδήγησε να αποβάλλει αναστολές και να εκδηλώσει τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Για τους θρησκόληπτους και τις θεούσες ο κληρικός "δεν σεβάστηκε στο σχήμα" του. Για μας ο παπάς είχε μια φυσιολογική αυθόρμητη αντίδραση αν και ... μεθυσμένη.👍

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:12 μ.μ.

Εχει αποβαλει τις αναστολες!! Ωραιος αλλα το αλκοολ του χαλαει το image. Ας το κοιταξει να το αποβαλει και να ασχοληθει με τα καθηκοντα του αλλα και την κοινωνια γυρο του και να συμμετεχει βεβαια και σε γιορτες και γλεντια και να μη ακολουθει τα λαθη των αλλων ρασοφορων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger