Home » , » Η Νέα Δημοκρατία καταργεί οριστικά - δηλαδή για όσο καιρό είναι στην εξουσία - το Κοινωνικό Μέρισμα.

Η Νέα Δημοκρατία καταργεί οριστικά - δηλαδή για όσο καιρό είναι στην εξουσία - το Κοινωνικό Μέρισμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Την οριστική κατάργηση του Κοινωνικού Μερίσματος αποφάσισε και διέταξε η ΝΔ. Ο Κούλης θεωρεί πως οι φτωχοί δεν έχουν ανάγκη τα ψίχουλα του ΣΥΡΙΖΑ, θα πεθάνουν έτσι κι αλλιώς από την πείνα.
Γι αυτό το λόγο οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι καταργούν το ποσό που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση στο τέλος της χρονιάς και που ανέρχονταν από 200-1200 Ευρώ, ανάλογα το εισόδημα και τα ανήλικα παιδιά που έχει μια φτωχή οικογένεια.

Χάρη σε αυτό το πλιάτσικο μπορούμε τώρα να πάρουμε σχεδόν μια φρεγάτα. Αφού θα πάρουμε 6 σε βάθος χρόνου, περιμένουμε μερικές ακόμη περικοπές. Θα κοπούν μισθοί, λαιμοί, αλλά θα πάρουμε τις Γαλλικά πλοία και θα κόβουμε βόλτες στη Μεσόγειο, για να ζηλέψει ο Σουλτάνος.

2 δις θα δώσουμε για αναβάθμιση των F-16, 6 δις για πλοία. Για καμιά εικοσαριά αόρατα άλλα τόσα. Κι ακόμα περισσότερα για άρματα, νέα όπλα, κλπ - κλπ.

Αυτό με τις φρεγάτες μου θυμίζει το μικρό καράβι που έκανε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο.
"Να δούμε ποιος - ποιος - ποιος θα φαγωθεί οε - οε - οε - οε"
Τα συνήθη θύματα οι εργαζόμενοι. Και χωρίς κλήρο. Πάντα αυτοί καταβροχθίζονται πρώτοι.
Κάντο Κούλη όπως η Χούντα. Και θα έχεις την ίδια κατάληξη: Ένα λουξ κελί στον Κορυδαλλό. Αν μας μπλέξεις σε περιπέτειες, την έχεις βαμμένη.

Στο μεταξύ η κατάργηση του Μερίσματος πέρασε στα ψιλά. Πνίγηκε στην θάλασσα της προπαγάνδας εκεί που οι κακοί γείτονες κάνουν γεωτρήσεις κοντά στην υφαλοκρηπίδα μας. Κοντά ή μέσα; Γιατί η γεώτρηση μέσα στην υφαλοκρηπίδα τσούζει.
"Κοντά". Όταν λέμε κοντά εννοούμε στο διεθνή χώρο, που αμφισβητείται και από τους δύο. "Είναι δική μας θάλασσα" λέμε εμείς. "Όχι είναι η γαλάζια παρτίδα μας" απαντά ο Σουλτάνος. Ρε μάγκες, όποιος και να την πάρει, στους Αμερικάνους θα τη δώσει, οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Πως κάνετε έτσι για μια μίζα;

Εμ, η μίζα είναι πολλά λεφτά, δεν είναι Κοινωνικό Μέρισμα, που είναι ένα πιάτο φαΐ την ημέρα. Κι οι νεοδημοκράτες ήρθαν πεινασμένοι. Λιμάρηδες για εξουσία, μάσα και εκδίκηση.
Θα εκδικηθούν τους ηλίθιους ρεφορμιστές, που άφησαν τους απατεώνες της Νέας Δημαγωγίας ατιμώρητους από τα μυριάδες σκάνδαλα. Η πρόθεση ήταν να φάνε κι αυτοί κάτι, αλλά οι νεοδημοκράτες θέλουν να τους πάνε μέσα. Για να μην ξαναβγούν πάνω και χάσουν την κουτάλα.

Το μυαλό τους και μια λίρα. Όσο περνά ο καιρός, τόσο η κυβέρνηση θα ζητάει περισσότερα, για να χορτάσει. Μέχρι να ανακτήσουν κι οι πέτρες και να αρχίσει η κυνηγητική περίοδος του νεοδημοκράτη απατεώνα...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:12 π.μ.

Αν το θεμα ειναι το κοινωνκο μερισμα το θεμα ειναι απλο: Περιμενεις τις εκλογες ψηφιζεις τσιπρα κ αν τον αφησει η τροικα σου δινει μερισμα αν το δικαιουσαι βεβαια.Συγνωμη για το υφος αλλα βρωμαει φιλοσυριζα το αρθρο για αυτο τους μνημονιακους που ξεπουλησαν την χωρα τους ονομαζει "ρεφορμιστες".

18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:43 μ.μ.

Σωστα mitsos. Ολα τα παντα για πολεμικους εξοπλισμους.το ποπολο ας εισπρσξει τωρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger