Home » , » Ακριβαίνουν το νερό για να μην έχουμε σάλιο να τους φτύσουμε!

Ακριβαίνουν το νερό για να μην έχουμε σάλιο να τους φτύσουμε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:29 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Μπάμπης Σουγιάς: Απαράδεκτα χαμηλή η τιμή του νερού! Καλά, ρε Μπάμπη, μην κάνεις έτσι. Γι αυτό ήρθατε εσείς για να την αυξήσετε.
Νερό και ρεύμα. Επικίνδυνος συνδυασμός. Αφού ο Χατζηδάκης αύξησε το ρεύμα, να μην αυξηθεί και το νερό; Να μείνει παραπονεμένο το κοράκι; Το δεξιό όρνεο, που πετά πάνω από το κεφάλι μας περιμένοντας να μας βγει η ψυχή;

Ό,τι και να πούμε, είναι λίγο. Είναι να βουτήξουμε τα νεοφιλελέ παράσιτα να τα στείλουμε διακοπές στη Σαχάρα να μάθουν τι είναι το νερό. Βασικό αγαθό.

Εδώ δεν υπάρχει γκάλοπ που να λέει πως τάχα θέλουμε να ακριβύνει το νερό. Θυμάστε ένα δημοψήφισμα για να μην ιδιωτικοποιηθεί; 98% να παραμείνει δημόσιο και φτηνό. 2% πίνουν μόνο σαμπάνια και πλένονται σε γάλα γαϊδούρας. Από κει πήραν τη γαϊδουριά ορισμένοι δεξιοί.

Τι να πουν τα γκάλοπ; Ότι θέλουμε να πούμε το νερό νεράκι; Και μην βάζουν με το νου τους σαμποτάζ, τίποτε διακοπές κλπ. Αν δεν έχει νερό, ο κόσμος θα τους κυνηγάει να τους πιει το αίμα. Εκεί να δουν "καταλληλότητα".

Βέβαια δεν το κάνουν μόνο για το κέρδος. Κυρίως για το κέρδος, άλλα όχι μόνο. Ούτε μονάχα γιατί είναι σαδιστές. Το κάνουν και για να μην έχουμε σάλιο να τους φτύσουμε. Γι αυτό, όσοι είναι να φτύσουν, φτύστε τώρα. Αργότερα θα κορακιάσουμε.

Κοράκια! Όρνεα, που θέλουν να μας βγάλουν την ψυχή. Βλέπετε τι συμβαίνει, όταν ψηφίζουν οι βλάκες με περικεφαλαία, ενώ δεν πάνε οι άλλοι να ψηφίσουν από απογοήτευση; Η βλακεία είναι αήττητη. Ο βλάκας δεν απογοητεύεται ποτέ. Τοίχο να του βάλεις μπροστά, θα βαράει την κεφάλα του συνέχεια, μέχρι να πέσει ο τοίχος.

Οι 24.265 ηλίθιοι, που ψήφισαν τον Μπάμπη το Σουγιά, από δω και στο εξής να πληρώσουν παραπάνω το νερό. Πόσο παραπάνω; Δεν ξέρω, με πόσο είναι ικανοποιημένος ο Μπάμπης; 100% αύξηση; 1000%; Μια μίζα ανά λογαριασμό; Μια off shore;

Εμείς θέλουμε να πίνουν όλοι νερό. Όχι μόνο όποιος έχει χρήματα. Οι δεξιοί, καθώς φαίνεται, δεν αγαπάν το νερό, θέλουν να το δώσουν σε ιδιώτες. Αυτοί ζέχνουν. Βρωμάει η ψυχή τους. Εμείς μια χαρά και πίνουμε και πλενόμαστε. Αλλά όταν ο νεοφιλελέ βρικόλακας πίνει μόνο αίμα, που να εκτιμήσει το νεράκι;

Να έχουμε το νου μας, γιατί τώρα με τον αποπροσανατολισμό και τη δίωξη στο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ θα περάσει πράματα και θάματα. Που θα τα πάρουμε χαμπάρι, όταν μας έρθει η λυπητερή. Και το έμφραγμα που θα συνοδεύει το λογαριασμό.

Να υποθέσω πως οι φασίστες δήμαρχοι θα ακριβύνουν το νερό; Κι ο πορφυρογέννητος Μπακογιάννης; Χαρά που θα κάνουν οι Αθηναίοι! Ευτυχώς κάποιοι έχουν κομμουνιστή δήμαρχο, έτσι δεν ανησυχούν. Οι υπόλοιποι "θα τον πιούνε".

Η ΝΔ νομίζει πως, αν αυξήσει το νερό, στο τέλος του πλιάτσικου, που λέγεται κυβέρνηση, δεν θα τους πνίξει ο κόσμος. Υπάρχει η θάλασσα, αλλά κι εκεί θα τη μοιραστούν με το Σουλτάνο.
Γαλάζια πατρίδα αυτός, γαλάζιοι μαλάκες αυτοί, θα τα βρούνε, ταιριάζουν.

Να αυξήσουν από τώρα και την τιμή του σχοινιού. Γιατί με αυτά που θα κάνει ο Μητσοτάκης, προβλέπεται όταν πέσει, όχι Ειδικό, αλλά Λαϊκό Δικαστήριο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:07 μ.μ.

Βρε mitsos τι αρθρα γραφεις;; οχι απλα τελεια αλλα αριστουργηματα.
Ναι τελικα αυτοι που ηρθαν εχουν το σκοπο τους. Την βρωμικη αποστολη να τελειωσουν. _

20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:44 π.μ.

Καλο το αρθρο αλλα οι υπογραφες για την ιδιωτικοποιηση της ευδαπ τις εβαλε ο τσιπρας οταν περασε στο υπερταμειο ολη την δημοσια περιουσια μετα απο 17 ωρες διαπραγματευσης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger