Home » , » Αντίσταση σε κάθε απόπειρα ξεπουλήματος και ιδιωτικοποίησης του νερού

Αντίσταση σε κάθε απόπειρα ξεπουλήματος και ιδιωτικοποίησης του νερού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 | 8:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Ο αθάνατος Τζιμάκος, κάνοντας χιούμορ με το Ριζοσπάστη, έλεγε πως "γράφει τα ίδια με αυτά που έγραφε το 1945". Συμφωνώ, γιατί εκτός από συνέπεια, η εφημερίδα έχει και διαχρονικότητα.

"Νερό υπάρχει, πολιτική ορθολογικής διαχείρισης δεν υπάρχει"! Ένα άρθρο, το οποίο γράφηκε στο παρελθόν αλλά μπορεί κάλλιστα να γραφεί στο άμεσο μέλλον.
Το άρθρο του 2000 μπορείτε να το διαβάσετε, εδώ.

Να προσθέσουμε πως, επί μπαμπά του Κούλη, στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Αθήνα αντιμετώπισε "σοβαρό κίνδυνο λειψυδρίας". Εκείνη την εποχή λοιπόν τα ΜΜΕ έβγαζαν ανακοινώσεις για το ύψος των αποθεμάτων ενώ, μας συμβούλευαν να "προσέχουμε για να έχουμε". Γιατί τάχα δεν είχαμε αρκετό νερό.

Τότε λοιπόν ο Μητσοτάκης τρέχει να κατασκευάσει έργα, τα οποία χρυσοπληρώθηκαν λόγω της "επείγουσας ανάγκης". Στο μεταξύ βρήκε αφορμή να μας χαρατσώσει. Τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ αυξήθηκαν κατακόρυφα και παρόλο που τελικά βρέθηκε νερό στην "Αττική έρημο" (από τον Εύηνο), οι αυξήσεις έγιναν μόνιμες.

Θέλετε να πενταπλασιαστεί η τιμή του νερού; Ο Κούλης, μέσω του Μπάμπη του σουγιά, θεωρεί απαράδεχτα χαμηλή την τιμή του. "Πως θα γίνουμε Ευρώπη, αν δεν έχουμε το ακριβότερο νερό"; Σπαράζει ο νεοφιλελέ κανίβαλος!

Θέλετε να γίνονται συνέχεια διακοπές, να πίνετε λάσπη και βρομόνερα, ενώ πληρώνετε κάθε μήνα το 1/5 του μισθού σας στην ιδιωτική εταιρεία ύδρευσης; Θέλετε να μην έχετε καν νερό, αλλά να χρωστάτε από πάνω; Θέλετε συνέχεια αύξηση τιμών και στο νερό;
Αν θέλετε τα παραπάνω, είστε νεοδημοκράτης. Προτείνουμε, να βάλετε την περικεφαλαία σας, να πάτε στη θάλασσα, που έχει μπόλικο νερό και να πνιγείτε.

Αν δεν θέλετε αυτά, κι άλλα χειρότερα, που συμβαίνουν εκεί που το βασικό αγαθό, το βούτηξαν ιδιώτες - απατεώνες, αν δεν θέλετε να την πατήσετε, όπως την πάτησαν με το ρεύμα, όσοι εμπιστεύτηκαν Φλώρους, αντισταθείτε σε κάθε απόπειρα ξεπουλήματος και ιδιωτικοποίησης.

Ο Μπάμπης είναι "λαγός". Έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση "δυστυχώς είναι απαράδεκτα χαμηλή η τιμή του νερού" σε συνεννόηση με τους άλλους κανιβάλους. Αν δεν υπάρξει μεγάλη αντίδραση, να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποίηση. Αν τους φασκελώσουν ως κι οι βρύσες, να το χρεωθεί μόνο αυτός. Αν όντως δεν εκπροσωπεί τις θέσεις της ΝΔ, ο πρωθυπουργός οφείλει να τον διαγράψει.
Όμως ο Κούλης τον έβαλε να τα πει!

Και τώρα που είδαν πόσο αγανάκτησε ο κόσμος, που δήθεν τους "λατρεύει", λένε, πως "δεν υπάρχει θέμα". Προφανώς δεν υπήρχε, αλλά αυτοί το ξεκίνησαν. Κι από την πείρα μας ξέρουμε, πως μόνο αν βρουν πολύ σθεναρή αντίσταση σταματάνε, ενώ προσπαθούν να περάσουν όσα θέλουν αργότερα.
Ο Κούλης έλεγε πως ο Τσίπρας ήθελε να μας κάνει Βενεζουέλα. Ο ίδιος ονειρεύεται να γίνουμε Βολιβία, όπου ιδιώτες απέκλεισαν τον κόσμο από το πόσιμο νερό, αφού τον λήστεψαν άγρια. Και φυσικά ξεκίνησε εξέγερση. Να διώξουμε τώρα το Μητσοτάκη πριν πούμε το νερό νεράκι.

Δείτε κι αυτό.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:03 μ.μ.

20χρονια κ κουτες απο ηρεμιστικα να τα λεω, και τι αλλαξε? ειναι ΤΟΣΟ πολυ Μ-λακας ο μεσος ελ-ληνας που ουτε προβλεπεται προοδος,(τα φοβαται μη χασει τη δουλεια κ συναφη, του οταν τον πεταξανε ακομα κ στο δρομο, απο την 1η κατοικια, ειναι αστειοτητες στην καλυτερη) το δυστυχως του καρ-γιολη παει ακριβως εδω, οτι δεν προβλεπεται αλλαγη οχι γιατι πραγματικα δε γινεται αλλα γιατι εχεις μπουχεσες, παραδωμενους κ ενιοτε κ λιγδωμενους για θεσουλα (καμια φορα το ιδιο προσωπο ειναι κ στις 3 κατηγοριες, ετσι, για την αλητεια), οσον αφορα επισης οτι αυτοι ολοι, δεν ειναι οι πολλοι,δε θα πω για το καλομπουρακι του συριζα, ουτε για το οτι ο κοσμος δοκιμασε κ την ''αριστερα'' κ απογοητευτηκε (ενω ειχε κανει ηδη 500 κωλοτουμπες το βαπορο-νουρ1-τσιπρα (μαζι τα <> που του παρεδωσε ο..μαρινακης..), κ φυσικα γιατι 10.500.000 τιτανομεγαλοφυεις..παρθενες μαζι σαυτο το μπουρδελο, ουδεις οχι να το καταλαβει, ουτε καν να το ψιλιαστει, οχι στην 2-3η κυβιστηση, ουτε καν στην 501.. <3 ) , οχι τωρα, αλλα (+) πριν τα μνημονια με ο,τι ποσοστα τους εδιναν οι πραγματικοι 'αριστεροι' κ οι αγανακτισμενοι, οσο δε τους εδωσαν φυσικα κ 'μετα' τα μνημονια, τοσο πιθανο ειναι να ξε-ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙ ο μεσος ελληνας (οποιος καταλαβε, καταλαβε, για τους αλλους εχει ουτοπιες, χαπια, η αμα βρεθουν κ στο δρομο καμια κρεμαλα η κανα μπατζι-τζαμπινγκ, χωρις ιμαντες, μπροστα απο κανα τραινο, πιανει παντα, εγγυημενο-) ..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger