Home » , » Ναζί Λαγός: Ο πόνος του κάθε "μπάσταρδου" των SS και της Γκεστάπο

Ναζί Λαγός: Ο πόνος του κάθε "μπάσταρδου" των SS και της Γκεστάπο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 | 4:47 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Λαγός: Γένος φυτοφάγων θηλαστικών, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των λαγιδών.

Λαγός: Ο δειλός, αυτός που φοβάται και τρέχει γρήγορα να φύγει.

Λαγός: Ο αχυράνθρωπος, αυτός που κάνει κάτι, για να μετρήσουν τα αφεντικά του αντιδράσεις.

Λαγός: Ευρωβουλευτής, ανθρωποφάγων παρασίτων, που ανήκει στην οικογένεια των δεξιών. Έχει κατηγορηθεί για εκβιασμούς, μαστροπεία, προστασία μαγαζιών, παράνομη οπλοφορία, σπάσιμο επιταγών, έχει καταδικαστεί για επίθεση, ενώ εμπλέκεται σε δολοφονίες.
Είναι δε τόσο φοβητσιάρης, που την κοπάνησε από την εγκληματική συμμορία μόλις σκούρυναν τα πράγματα. Παρέμεινε όμως ναζί κι αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Τι πειράζει περισσότερο τους ναζί;
α) Η φασολάδα.
β) "Οι ξαίνει"
γ) Η συντριβή τους από τους Κομμουνιστές στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν απαντήσατε Γ συγχαρητήρια! Ο πόνος του κάθε "μπάσταρδου" των SS και της Γκεστάπο είναι η νίλα των πολιτικών παππούδων του από τους Σοβιετικούς. Τα κανόνια του Κόκκινου Στρατού ήταν ιδιαιτέρα μεγάλου διαμετρήματος και μακρουλά. Όταν μπήκαν στα φασιστικά οπίσθια έτσουζαν πολύ. Τόσο, που καμιά αλοιφή δεν ανακούφιζε τα ναζάκια.

Οι αστοί φυσικά φοβούνται τους Κομμουνιστές. Γι αυτό έκαναν μια απόπειρα να εξισώσουν το φονιά με το θύμα, το βασανιστή με το βασανισμένο, τον παιδεραστή με το κακοποιημένο παιδί,
μια και κάποια κυρία από τη ΝΔ που έχει καλές σχέσεις με το Γεωργιάδη, ψήφισε αυτή τη βλακεία.

Ίδιο λοιπόν οι κατακτητές με τους απελευθερωτές. Οι δήμιοι με τους ήρωες, τα κτήνη με τους ανθρώπους. Και καλά με τη Μισέλ δε θα ασχοληθώ τόσο, έκανε τάμα και βρήκε τον έρωτα της ζωής της, καταλαβαίνετε... ΄

Όμως λίγη πλάκα στο λαγουδάκι επιβάλλεται. Φοβισμένο μου ζωάκι. Κουράγιο. Ξέρω πως σε τρομάζει η λέξη Στάλινγκραντ! Σκιάχτηκες; Ωραία! Άκου την ξανά: Στάλινγκραντ! Θα την ακούς συνέχεια. Γιατί χάρη σε αυτή την αποφασιστική μάχη στην πόλη των ηρώων, η Ευρώπη απαλλάχθηκε από τη βρωμιά του ναζισμού. Για λίγο έστω. Όμως αν δεν ήταν το Στάλινγκραντ - πάλι τρέμεις;- η ανθρωπότητα θα έμενε σκλαβωμένη σε αδίστακτα τέρατα. Αφιερωμένο λοιπόν αυτό το video.

Κι όσο θα ζείτε μέσα στους αστικούς υπονόμους, τόσο θα σας κυνηγά ο Θρίαμβος της ανθρωπότητας πάνω στη βαρβαρότητα. Ότι και να κάνουν οι αστοί, έχουμε νικήσει. Το φως του Στάλινγκραντ είναι τόσο λαμπρό, που διαλύει κάθε σκοτάδι, η δόξα του είναι αλώβητη από κάθε προπαγάνδα.

Και μάθε, λαγουδάκι, πως εκτός από δειλό, είσαι και βλαμμένο. Θύμισες, άθελά σου, γιατί ποτέ δεν θα εξισωθούν οι Κομμουνιστές ήρωες με τα ναζιστικά αποβράσματα, ότι κι αν λέτε ή κάνετε κι εσείς κι οι αστοί που σας φυλάνε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger