Home » , , » Η Μισέλ Ασημακοπούλου "έκαψε" με την κατάθεσή της τον παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Η Μισέλ Ασημακοπούλου "έκαψε" με την κατάθεσή της τον παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 | 10:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ζητούνται εθελοντές αναρχικοί, για να κάνουν σεξ με πολιτικούς της ΝΔ. Όπως ξέρουμε, η σχέση με αναρχικό τιμωρείται με 13 χρόνια κάθειρξη, ενώ η παιδεραστία με λίγους μήνες αναστολή. Όσο για το κλέψιμο; Αυτό έχει ήδη παραγραφεί. 

Το πρόσωπο που καταδίκασε το Νίκο Γεωργιάδη, ήταν η Μισέλ Ασημακοπούλου. Η κατάθεση στο δικαστήριο: "Διάβασα ένα πρωτοσέλιδο που είχε την φωτογραφία του κι έλεγε για τον σύμβουλο του Κυρ. Μητσοτάκη, και το διάβασα διαγώνια γιατί δεν είχα καμία αμφιβολία ότι τίποτε δεν ήταν αληθές"! Ατράνταχτο επιχείρημα: Πιστεύει μόνο ότι λέει ο Μητσοτάκης. 

"Ήταν από τα πιο κρίσιμα στελέχη, στόχος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκπορεύεται ο πόλεμος από συγκεκριμένα κέντρα με συγκεκριμένους εκτελεστές. Να καταστρέψουν ένα από τα μεγάλα όπλα κι εργαλεία του Μητσοτάκη στον αγώνα του, που είναι ο Νίκος Γεωργιάδης". Τον έκαψες! Η Ελλάδα δεσμεύεται από συνθήκη για όπλα μαζικής καταστροφής. Γι' αυτό τον απέσυραν.

Σε ερώτηση: "έχει γίνει κάτι παρόμοιο με κάποιο άλλο στέλεχος της παράταξης σας" απάντησε: "Άλλους τους λένε κλέφτες, λωποδύτες, για το συγκεκριμένο δεν νομίζω. Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένα εξαιρετικά ηθικό στοιχείο". Παιδεραστής - βιαστής. Κλέφτης όχι. Τουλάχιστο με τα ως τώρα δεδομένα. Γιατί με τη ΝΔ ποτέ δεν ξέρεις.

"Μόνο την δική μου ερωτική προσωπική ζωή γνωρίζω από πρώτο χέρι... ξέρω όμως τον χαρακτήρα του... δεν είμαι στην κρεβατοκάμαρα του κ. Γεωργιάδη". Είσαι ενήλικη γι αυτό.
"Αν πίστευα ότι όλα αυτά έχουν πιθανότητα να είναι αληθή δεν θα τον άφηνα να πλησιάσει ούτε τόσο δα τον γιο μου..." Μην τον αφήσεις ξανά! ΠΟΤΕ! 

Εδώ οι δικαστές πείστηκαν ότι ο Γεωργιάδης είναι ένοχος σαν αμαρτία. Έλαβαν σοβαρά υπόψη την κατάθεση της βουλευτού καθώς και το IQ ραδικιού που διαθέτει.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την υπόθεση. Τόσο για την ανήθικη πράξη του διεφθαρμένου κηφήνα, όσο και για την ποινή χάδι. Φυσικά σιχτιρίζει και τη ΝΔ που κάλυψε πολιτικά έναν εγκληματία. 

Αν η υπόθεση δεν ξεκίναγε απ' έξω, ο τύπος αυτός όχι μόνο θα ήταν ελεύθερος, αλλά θα ήταν πιθανότατα υπουργός, αν η ΝΔ έπαιρνε την εξουσία.
"Ένα από τα μεγάλα όπλα κι εργαλεία του Μητσοτάκη". Τον φαντάζεστε υπουργό Παιδείας πχ; Να σουλατσάρει στα σχολεία; Κι από κοντά τα ΜΜΕ να μιλάνε "για την αγάπη του υπουργού προς τους μαθητές";

Η ίδια η ΝΔ κομματικοποίησε την υπόθεση. Κανονικά έπρεπε να τον διαγράψει από το 2010 και να ανακαλέσει αμέσως τη διπλωματική του ασυλία. Επέλεξε όμως να τον στηρίξει, πράγμα που δεν κάνει για τους απλούς ψηφοφόρους της. Δεν στηρίζει πχ τους συνταξιούχους ή τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, στηρίζει τα καθάρματα, εφόσον αυτοί είναι στελέχη της. Αυτό δεν πρέπει να βάλει σε σκέψη τους ψηφοφόρους; Βέβαια η σκέψη προϋποθέτει μυαλό.

Μας μιλάει για εγκληματικότητα όταν στο γαλάζιο μαντρί έχουν συγκεντρωθεί κάθε λογής καθάρματα. Δίνει κάλυψη σε κακουργήματα, επειδή αυτοί που τα κάνουν είναι στελέχη της. Η νοοτροπία αυτή πηγάζει από το φασισμό, από την αντίληψη ότι οι φεουδάρχες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ενώ η πλέμπα απλά υπακούει. 

Όσο για τα γαλάζια ΜΜΕ "μούγκα στη στρούγκα". Αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ θα το πρόβαλαν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ως τις εκλογές.

Το πρόβλημα φυσικά είναι η ταξική κατεύθυνση της αστικής "δικαιοσύνης" αφού αποτελεί έναν από τους πυλώνες του καπιταλιστικού συστήματος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger