Home » , » Δυο πολεμικές φρεγάτες ίσον 6 Κοινωνικά Μερίσματα!

Δυο πολεμικές φρεγάτες ίσον 6 Κοινωνικά Μερίσματα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 | 11:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

"Καλέ θα σας πετάξω κι εγώ τα ψίχουλα του ΣΥΡΙΖΑ"! Μας λέει τώρα ο Κούλης. Για να το λέει μάλλον έχει στριμωχθεί. Εμ βγήκε το προσχέδιο του Προϋπολογισμού, κι όσοι ξέρουν αριθμητική καταλαβαίνουν πως όχι μόνο δεν θα πάρουν, αλλά θα δώσουν κι από πάνω!

Και το Μέρισμα; Πάρτε τσάντες να κουβαλήσετε τα λεφτά! Καθίστε πρώτα να το πάρετε, να δούμε και τι ακριβώς θα πάρετε και μετά πανηγυρίζετε όπως πανηγυρίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης της Νέας Δημαγωγίας.
Δεν κάνω προβλέψεις τι θα μας δώσει ο Κούλης, δεν θέλω να γίνω ούτε απαισιόδοξος, ούτε σόκιν. Προτείνω να κρατήσουμε τους θριαμβευτικούς τίτλους, να τους τρίψουμε μετά στη μούρη των γαλάζιων γιδιών, όπως ακριβώς κάναμε με τις Πρέσπες.

Μπορεί ο προεκλογικός προϋπολογισμός του 2019 να πρόβλεψε κάποιο αντίδωρο. Το σίγουρο όμως είναι πως οι γαλάζιοι κάνουν χοντρό πλιάτσικο. Δεν μιλάω μόνο για το νέο σκάνδαλο, όπου πληρώνουν τα χρέη τους με λεφτά του δημοσίου, ούτε οι λυπητερές για τα ψώνια τους στην Αμερική, που έρχονται σε μας. Μιλάω για χοντρή μπάζα.

2+2= 4.000.000.000! Όχι δεν κάνω την αριθμητική του Μητσοτάκη. 0+0=14, 44 κι ότι άλλο τους κατέβει.
Δυο Γαλλικές φρεγάτες κάνουν πάνω από δυο δισεκατομμύρια. Πόσο πάνω δεν ξέρω. Θέλουν παραπάνω όπλα, και σύστημα αυτοπροστασίας, γιατί μάλλον οι "κουτόφραγκοι" προσφέρουν "λάιτ έκδοση". Πανάκριβη όμως. Τα πιο ακριβά πλοία στην κατηγορία τους παγκοσμίως. Συνολικά πάνω από τέσσερα δις!
Δηλαδή 6 Κοινωνικά Μερίσματα, σαν αυτά που έδωσε ο Τσίπρας! Να μάθουμε τώρα και τη μίζα; "Απόρρητο"! Κρίμα, γιατί θα καμαρώνανε και γι αυτό. Που θα βρει τα φράγκα ο Κούλης; Μάντεψε καλέ μου εργαζόμενε, κι εσύ άμοιρε συνταξιούχε, που μπορείς πια να κάνεις κρουαζιέρα με Γαλλικές φρεγάτες, να βουτήξεις και να βρεις τη σύνταξη σου στον πάτο της θάλασσας.

Αλλά θα μας προστατεύσουν οι Γάλλοι κι Αμερικάνοι βρε από τους Τούρκους! Όπως κάνουν τώρα με τους Κούρδους.
Κορόμηλο τρέχει το κροκοδείλιο δάκρυ. Το 1974 επίσης ήμασταν πάνοπλοι. Αλλά ήμασταν για κοντά, Αττική, Ισθμό άντε το πολύ Μύκονο. Που να τρέχουμε στην άλλη άκρη του Κόσμου, την Κύπρο! Ενώ η Κορέα, δίπλα! 
Μάθε παιδί μου Ιστορία και Γεωγραφία. Αλλιώς γίνεσαι νεοδημοκράτης. Κούτσουρο απελέκητο, ντουβάρι!

Πανηγύρι και στην ΕΡΤ. Λογικό, αφού έγιναν για τα πανηγύρια. "Γιούπι! Ζήτω! έχουμε τα περισσότερα κόκκινα δάνεια. Μας συνεχάρησαν γι αυτό και μας είπαν οι τοκογλύφοι να τα μειώσουμε!" Χωρίς πλάκα αυτό ήταν το νόημα του ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Να ρωτήσω πως θα τα μειώσουμε; Θα τα πληρώσουμε, αλλιώς θα μας πάρουν τα σπίτια! Να μάθω να μην κάνω τέτοιες ερωτήσεις. Μια χαρά μαστουρώνω με τα κανάλια της δεξιάς. Τι το ψάχνω περισσότερο;
Στα κόκκινα δάνεια είναι και τα γαλάζια; Και τα γαλάζια και τα πράσινα και τα μαύρα... όλα!
Ε τότε γιατί τα λένε κόκκινα και δεν τα λένε πολύχρωμα, ουράνιο τόξο;
Γιατί φταίνε οι κομμουνιστές! Που διαδηλώνουν. Γιατί αν δεν διαδήλωνε το ΚΚΕ, η Αριστερά και οι Αναρχικοί τώρα θα είχαν λυθεί τα προβλήματα μας. Θα είχαμε ήδη πεθάνει της πείνας.
Έχουν προβλήματα οι μακαρίτες; Κανένα!

"Είμαστε στην ανάπτυξη, είμαστε πυλώνας σταθερότητας, είμαστε πια πρωταθλητές". Μόνο; Σπάσαμε το ρεκόρ στην κουταμάρα. Και τη γκαντεμιά.
Κούλη γερά, πάρε μας τα βρακιά! Αφού είναι γκόμενος!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger