Home » , , » Ωραίες εικόνες από την σημερινή αντιπολεμική διαδήλωση του ΠΑΜΕ

Ωραίες εικόνες από την σημερινή αντιπολεμική διαδήλωση του ΠΑΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 | 5:19 μ.μ.


Υπήρξαν και κάποιες καλές εικόνες σήμερα, από την μαζική μαχητική διαδήλωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, στην αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη συμφωνία για την επέκταση των ΝΑΤΟικών βάσεων.

Το πιο ουσιαστικό όμως είναι ότι όπως διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν χρήστες του twitter -ορισμένες παραθέτουμε στην συνέχεια- ότι οι διαδηλωτές δεν δίστασαν να συγκρουστούν σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής, που σήμερα δεν είχαν τα περιθώρια να κάνουν επίδειξη τσαμπουκά σε "άμαχο" λαό.

Αναλυτικό ρεπορτάζ συνοδευόμενο με βίντεο και εικόνες υπάρχει στην ιστοσελίδα 902.
Το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε εμείς, -κάτι που επισημαίνουν και χρήστες του διαδικτύου- είναι ότι τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που διαδήλωναν, αυτή την φορά δεν αρκέστηκαν απλώς σε συνθήματα, αλλά εμφανίστηκαν προετοιμασμένα να αντιδράσουν σε κάθε πρόκληση των ΜΑΤ.
Κάτι που το έκαναν.

"Οι διαδηλωτές εκφράζουν το λαϊκό αίσθημα να μην επεκταθούν οι ΝΑΤΟικές βάσεις και δίνουν κατηγορηματική απάντηση, στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων να σπείρουν τον επικίνδυνο εφησυχασμό, να καλλιεργήσουν προσδοκίες, να μας πείσουν για τα δήθεν "οφέλη" από αυτή τη συμφωνία", τονίζει η ιστοσελίδα του ΚΚΕ.

***

 ΠΑΜΕ: Καταγγέλλουμε τη βίαιη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην Αθήνα

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) καταγγέλλει με ανακοίνωσή του «την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στην σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ «η αποφασιστικότητα, η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλωτών έδωσε την απάντηση της. Το άγαλμα βάφτηκε κόκκινο, όπως οι ιμπεριαλιστές και ο μακελάρης Τρούμαν αιματοκύλισαν τους λαούς της Ελλάδας και της υφηλίου».

«Περιμένουμε τον λαλίστατο Πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Πάιατ να τρέξει αύριο να φωτογραφηθεί με τον "αιματοβαμμένο" Πρόεδρο του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.
(Πηγή: ΑΠΕ)








Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2019 στις 7:01 μ.μ.

Παρακληση εμπλουτιστε λιγο ακομη την play list του σταθμου καθε μερα σχεδον ακουμε τα ιδια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger