Home » , » Μήνυση κατά του Κ. Βελόπουλου για την ρατσιστική ρητορική του. - Η Ν.Δ θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας;

Μήνυση κατά του Κ. Βελόπουλου για την ρατσιστική ρητορική του. - Η Ν.Δ θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 | 6:17 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι πριν σβήσουν οι φωτιές που απανθράκωσαν μια γυναίκα στον καταυλισμό της Μόριας, το κόμμα του Κ. Βελόπουλου, Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε «λαθροεισβολείς» τους πρόσφυγες και υποστήριζε πως βάζουν μόνοι τους τις φωτιές.

Μετά απ' αυτό, το Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας μηνυτήρια αναφορά  "κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και του κόμματος Ελληνική Λύση  του οποίου είναι Πρόεδρος, για ρατσιστικό κρεσέντο κατά των προσφύγων και διασπορά ψευδούς είδησης με ρατσιστικό κίνητρο".

Παραθέτοντας όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία το Παρατηρητήριο ζητάει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Βελόπουλου και του κόμματός του για "δημόσια υποκίνηση μίσους ή/και βίας".

Αυτό που θα αναμένουμε με ενδιαφέρον, είναι τι θα συμβεί όταν στην βουλή έρθει για συζήτηση η άρση της βουλευτικής ασυλίας του επικεφαλής της "Ελληνικής Λύσης", λόγω της κατάθεσης αυτής της μήνυσης.

Πώς θα συμπεριφερθεί άραγε η Ν.Δ., που στο πρόσωπο του Βελόπουλου έχει βρει ένα σταθερό σύμμαχο της πολιτικής της;
Θα ψηφίσουν οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος υπέρ της βουλευτικής ασυλίας του ακροδεξιού βουλευτή;
Αναμένουμε ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger