Home » , » Νέο αίτημα από τον Δ. Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας

Νέο αίτημα από τον Δ. Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 | 11:40 μ.μ.

 Η αίτηση αδείας απορρίπτεται επειδή «δεν εκδήλωσα μεταστροφή και μεταμέλεια, ούτε αποκήρυξα τη δράση μου» και επειδή πιστεύω ότι η επανάσταση την οποία οραματίζομαι δεν μπορεί να γίνει ειρηνικά αλλά απαιτείται η άσκηση αντιβίας…  Τη μόνη δήλωση που μπορώ να κάνω είναι ότι δεν υπογράφω δηλώσεις μετανοίας, ότι είμαι από εκείνους που δεν εξαργυρώνουν την όποια άδεια με τίμημα τη συνείδησή τους. Κι ότι θα συνεχίσω και αυτόν τον αγώνα με όσα μέσα διαθέτει ένας πολιτικός κρατούμενος, γιατί εμείς την επαναστατική και προσωπική αξιοπρέπεια δεν τη βάζουμε στο ζύγι.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να συζητηθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Φυλακής το νέο αίτημα για χορήγηση άδειας που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αν κάποιο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου μειοψηφήσει, το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μια σημείωση:. Ο Δ, Κουφοντίνας έχει δεσμευτεί στον λόγο της τιμής του  ότι θα ήταν τύπος και υπογραμμός για να μην την πληρώσουν άδικα αυτοί που θα αναλάβουν την ευθύνη να του χορηγήσουν άδεια.
Μάλιστα από τότε που μετήχθη στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Βόλο, πήρε τρεις άδειες, τις οποίες προσυπέγραψαν τρεις διαφορετικοί εισαγγελείς του Βόλου και σε όλες ήταν άψογος.

Φυσικά θα παρακολουθήσουμε το θέμα, συμπληρώνοντας μόνο ότι αν δεν τσαλαπατήσουν πάλι τους δικούς τους νόμους, το μέλος της 17 Νοέμβρη έχει δικαίωμα να αποφυλακιστεί υπό όρους τον ερχόμενο Δεκέμβρη επειδή συμπληρώνονται 17 χρόνια από την ημέρα που παραδόθηκε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger