Home » , » Ένας συκοφάντης Πρόεδρος των ΗΠΑ. - Είναι θλιβερό και ξεφτίλα ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της πιο δυνατής χώρας να καταντά τρολλ.

Ένας συκοφάντης Πρόεδρος των ΗΠΑ. - Είναι θλιβερό και ξεφτίλα ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της πιο δυνατής χώρας να καταντά τρολλ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 | 8:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Οι Κούρδοι ενδέχεται να απελευθερώνουν κάποιους από τους κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους, για να εμπλέξουν τις ΗΠΑ"! Αυτό είπε σήμερα χωρίς ντροπή, ο υπαίτιος του αιματοκυλίσματος, που γίνεται στο Κουρδιστάν, που είναι παράλληλα κι ο μεγαλύτερος ευεργέτης του Ισλαμικού κράτους.
Ποιος είναι αυτός ο ψεύτης, ο αχρείος, ο ξεδιάντροπος; Ποιο παλιοτόμαρο, ποιο καθίκι, ξεστόμισε τέτοιες συκοφαντίες; Μα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ. Αυτόν που οι δεξιοί στην Ελλάδα έχουν για θεό.

Το κάθαρμα γνωρίζει καλά πως οι τρομοκράτες του ISIS εκμεταλλεύτηκαν την Τουρκική εισβολή, για να δραπετεύσουν. Οι Κούρδοι αναγκάστηκαν να πάρουν δυνάμεις από τις περιοχές που φύλαγαν τους δολοφόνους, βιαστές, πλιατσικολόγους, αδίστακτους εγκληματίες του ISIS.

Ξέρει επίσης παρά πολύ καλά, πως τα Τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στρατόπεδα στα οποία οι Κούρδοι κρατούσαν ισλαμιστές φονιάδες. Το έκαναν μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθήσουν στη δραπέτευση εκατοντάδων εγκληματιών.

Βέβαια ο Σουλτάνος διαψεύδει, όμως υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις. Αποδείξεις, που οι βομβαρδισμένοι δημοσιογράφοι θα έβγαζαν στη δημοσιότητα μαζί με τις αγριότητες, τις εκτελέσεις αμάχων, το πλιάτσικο και τα άλλα εγκλήματα των πρώην μελών του ISIS και σημερινών μισθοφόρων της Άγκυρας.

Συνολικά πάνω από 800 τρομοκράτες επωφελήθηκαν της εισβολής και δραπετεύσαν από διάφορες φυλακές! Πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να στραφούν κατά των Κούρδων υπερασπιστών.
Άρα οι Τούρκοι και κατ' επέκταση οι Αμερικάνοι, ευθύνονται για την διαφυγή των καθαρμάτων. Υπάρχει και κίνητρο και αποδείξεις, οι βόμβες των Τουρκικών αεροπλάνων.

Όμως το αδίστακτο κτήνος, που λέγεται Τραμπ, είπε και άλλα. "Οι ΗΠΑ δεν θα πολεμήσουν τους συμμάχους Τούρκους που είναι χώρα μέλους του ΝΑΤΟ". Πόσο πιο καθαρά; Επίσης εμμέσως πλην σαφώς ο ίδιος φαίνεται να είναι κατά των κυρώσεων στην Τουρκία.

Εδώ έχω μια επιφύλαξη, μπορεί να πάρει κάποια επουσιώδη μέτρα (άθελά του), πιεζόμενος από την κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Ακόμα κι έτσι όμως θα φροντίσει να μην πληγεί ο φίλος του ο Σουλτάνος που του έδωσε διπλό ουρανοξύστη στην Τουρκία.
Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για ένα κτήριο, όπως υπαινίσσονται οι Δημοκρατικοί. Πρόκειται για την πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή που ελέγχεται από τα πραγματικά αφεντικά δηλαδή τις Πολυεθνικές και τους άλλους Κεφαλαιούχους. Κι οι Δημοκρατικοί θα έκαναν ακριβώς το ίδιο, χωρίς ίσως να λένε τις κουταμάρες και τα ψέματα του σημερινού Προέδρου.

Είπαμε (δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές) πως οι Αμερικάνοι δεν θα αφήσουν την Τουρκία. Πως ο Σουλτάνος ανήκει στην Άγρια Δύση. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι τόσο το καλύτερο.
Είναι θλιβερό και ξεφτίλα ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της πιο δυνατής χώρας να καταντά τρολλ.
Λέει αισχρά ολοφάνερα ψέματα μεταθέτοντας τις ευθύνες από τις θύτες στα θύματα.
Κλασική τακτική του φασίστα. Να τον χαίρονται οι Αμερικάνοι και οι Έλληνες δεξιοί που τον προσκυνούν.
Εμείς, όπως πολλοί άλλοι, συμφωνούμε πως είναι γκάνγκστερ και πως πρέπει να πάει φυλακή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger