Home » , » Αναμένονται δυο απολογίες πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Αναμένονται δυο απολογίες πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 | 10:14 μ.μ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται την Δευτέρα οι απολογίες των πρώην χρυσαυγιτών βουλευτών Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Γιώργου Γερμενή, γνωστού με το ψευδώνυμο «Καιάδας»,.

Κι αυτό για δυο λόγους.Ο πρώτος είναι ότι ο Αλεξόπουλος όταν αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ναζιστικού κόμματος είχε κάνει δημόσια δήλωση παραδεχόμενος ότι η Χρυσή Αυγή έχει εγκληματική δράση. Η παραδοχή αυτή, αν την επαναλάβει στην δικαστική ακροαματική διαδικασία θα έχει βαρύνουσα σημασία. 

Οσο για τον Γερμενή (μιλάμε για τον τύπο που παριστάνει τον "καλλιτέχνη" και στο χέβυ μέταλ συγκρότημα «NaerMataron» τραγουδούσε δημιουργήματα του τύπου «Έστειλες τον μπάσταρδο τον γιο σου, τον γαμημένο Ιησού Χριστό/ Η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά»)- μπορούμε να πούμε ότι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση.
Για χρόνια θεωρείται ένα από τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου και συνεπώς γνωρίζει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.
Τώρα, αν στο δικαστήριο θα κάνει αποκαλύψεις -πράγμα που το θεωρούμε χλωμό- σε μια προσπάθεια να δώσει το σαρκίο του, μένει να το δούμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger