Home » , , » Θέλει ο Βορίδης να κρυφτεί και η χούντα δεν τον αφήνει

Θέλει ο Βορίδης να κρυφτεί και η χούντα δεν τον αφήνει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 | 9:07 μ.μ.


Σε κανέναν/ια δεν προκαλούν εντύπωση οι φωτογραφίες - ντοκουμέντα που υπάρχουν στην εφημερίδα "Documento" που κυκλοφορεί, και από τις οποίες ξαναδιαπιστώνουμε την "λατρεία" του Μάκη Βορίδη στο δικτατορικό καθεστώς του Γ. Παπαδόπουλου.

Ομοϊδεάτες του υπουργού Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπάρχουν πάρα πολλοί στην Ν.Δ και μάλιστα αρκετοί απ' αυτούς έχουν κυβερνητικά πόστα.
Οι περισσότεροι όμως φροντίζουν να μην εκδηλώνουν δημόσια της πολιτικές τους πεποιθήσεις, ενώ την εποχή που το έκανε ο Βορίδης ήταν επικεφαλής ενός φασιστικού γκρουπούσκουλου και προφανώς δεν μπορούσε να προβλέψει την μετέπειτα πολιτική του εξέλιξη.

Από το ΛΑΟΣ μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ της Ν.Δ., και σήμερα θεωρεί ότι έχει τα περιθώρια να μας παρουσιάζεται δημοκράτης, παριστάνοντας μάλιστα τον τιμητή του δημόσιου βίου, παραδίδοντάς μας, μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς.
Μιλάμε για το πρόσωπο που στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύονται στην εφημερίδα, είχε πρωταγωνιστική παρουσία στο γλέντι που οργανώθηκε στις 21 Απριλίου 2007 για την επέτειο της επιβολής της χούντας.
Ετσι ο Βορίδης αποθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό, να βρίσκεται μαζί με άλλους νοσταλγούς της Απριλιανής δικτατορίας σε ένα μεγάλο τραπέζι στο κέντρο του οποίου δεσπόζει αφίσα με τα σύμβολα της "εθνοσωτήριου επαναστάσεως", ενώ σε άλλη φωτογραφία κάποιος κρατάει στο χέρι του αφίσα με τα σύμβολα της δικτατορίας όπου αναγράφεται "ΕΛΛΑΣ, 40 έτη 21 Απριλίου 1967".

Μετά απ' αυτή την αποκάλυψη τα ερωτήματα που τίθενται στον Κ. Μητσοτάκη είναι καίρια και αρκετά. Διαβάστε τα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger