Home » , » Του Πομπέο γίνεται...

Του Πομπέο γίνεται...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 | 9:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Υπάρχουν κάποια όρια, δεν μπορούμε να αφήσουμε τον οποιονδήποτε, την Τουρκία να κάνει παράνομες γεωτρήσεις... οι ΗΠΑ θα αναλάβουν πρωτοβουλίες για να εξασφαλίσουν ότι οι κινήσεις της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ θα είναι νόμιμες, βάσει διεθνούς δικαίου"!

Εκεί καταντήσαμε, να μας δουλεύει και το Αμερικανάκι! Δεν μπορούν να βλέπουν τους Τούρκους να παρανομούν. Γι αυτό από δω και στο εξής θα κοιτάνε αλλού!
Ότι κάνει η Τουρκία νόμιμο είναι. Νομιμότατο!
Δεν υπάρχει νόμος της ζούγκλας; Αυτόν εφαρμόζει. Και δεν είναι η μόνη.

Κούλη, μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια του Αμερικάνου. Ίδιο γούστο και στα ρούχα και στην πολιτική, Σου μοιάζει σε πολλά, άρα και στα ψέματα. Κι άλλοι παλιότερα στηριχθήκαν στις ΗΠΑ και την πάτησαν. Μάλιστα την έπαθαν στην ίδια ακριβώς περιοχή, την Κύπρο.
Για να μην γίνει του Πομπέο το λέω.

Έγινε όμως στο δρόμο. Οι μπάτσοι προσπάθησαν να εμποδίσουν στον κόσμο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του προς τον καταλληλότερο δούλο και το αφεντικό του.
Πάντως τα κόκκινα πάνε πολύ στα ΜΑΤ. Και βέβαια χαιρόμαστε για την εικαστική παρέμβαση του ΚΚΕ. Πάντα τέτοια.
Να δείτε που θα πουν τα ακροδεξιά site, πως ήρθαν Σαολίν, Νίτζα, Σαμουράι, οι Χen και διαδήλωναν. Τα κανάλια πάντως δεν λένε κουβέντα για τις διαδηλώσεις.

Κούλη, μια και μιλάμε για διαδηλώσεις, να υποθέσω πως οι δικοί σου κατέβηκαν να υποδεχτούν το αφεντικό έτσι; Όχι; Αυτό γίνεται όταν τρως, τόσο που δεν μπορείς να κουνηθείς.
Πόσα στοιχίζουν οι μετακλητοί είπαμε; Πόσα; Νέο Μνημόνιο έρχεται.

Και με τον Αμερικανό έκλεισαν οι δρόμοι Κούλη. Αλλά εμείς πήγαμε με τα πόδια, όπου θέλαμε. Κι οι σύντροφοι πλάκωσαν και μερικούς μπάτσους, έτσι, για να μάθουν να μην επιτίθενται χωρίς λόγο.
Τι μας έφερε ο θείος από Αμερική; Διαταγές. "Κάντε ότι σας πούμε". Και τι θα πάρει; Την Ελλάδα στο πιάτο. Να την κάνει βάση. Μια απέραντη βάση.
Είπαν και δυο καλά λογάκια, ότι είχαν πει προηγουμένως και στο ΣΥΡΙΖΑ "you are a good dog". Ούτε κόκκαλο όμως δεν πέταξε ο καρμίρης. Μόνο περιδρόμιασε. Όπως κι ο Κούλης. Τρώει τον αγλέουρα από τότε που έγινε Πρωθυπουργός. Σιγά! Θα πνιγείς.

Ας σηκωθούμε τώρα όρθιοι κι ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή, για τα αναδρομικά του Παΐσιου. Γιατί το είχε προφητέψει ο άγιος. "Όταν βγει ο Κούλης, θα νομίσεις πως παίρνεις αναδρομικά, αλλά δεν θα πάρεις τίποτα".
Μάλιστα θα κόψουν και κάνα τρακοσάρι, να πάρουμε τα αόρατα τα αεροπλάνα. Να βοηθήσουμε τους ανέργους στις ΗΠΑ, μην μας πουν ρατσιστές.
Άλλωστε κι οι ΗΠΑ βοήθησαν. Να γίνουν δικτατορίες, να εμπλακούμε σε πολέμους, να χάσουμε Κύπρο και Ίμια. Μην είμαστε αχάριστοι.

Κι ένα σχόλιο για το σύντροφο που είχε πει "Το να πηγαίνουν 5 – 6 και να ρίχνουν μια μπογιά και μετά να τρέχουν σαν λαγοί αυτό δεν συνιστά επαναστατικό συμβολισμό κλπ".
Αμάν βρε παιδιά. Ο Νίκος θάρρος ή αλήθεια έπαιζε με το αφεντικό. Διάλεξε θάρρος και του είπε ο Χατζηνικολάου "για τόλμα να πεις μια μεγάλη κουταμάρα, σαν αυτές που λένε οι δεξιοί".
Όμως ο Νίκος είπε κι άλλα μετά και τα διόρθωσε. Σημασία έχει τι λέει ο κόσμος. Και γι ακόμα μια φορά είπαμε στον ιμπεριαλιστή, να πάει στα διάολο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger