Home » , » Και γιατί να πληρώσω εγώ τα κερατιάτικα άλλων;

Και γιατί να πληρώσω εγώ τα κερατιάτικα άλλων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 | 7:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γέλιο έπεσε στην Αμερική με το Μητσοτάκη. Στη Βόρεια Μακεδονία πχ ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Να σου παρουσιάζει ο Κούλης αντί του υπουργού εξωτερικών μια άσχετη, που κάνει μόνο για να φτιάχνει τοστ.
Όσο για τη Μαρέβα οι περισσότεροι ηγέτες δεν την πρόσεξαν. Ευτυχώς! Όσοι όμως αντιλήφθηκαν πως έκαστε η γυναίκα του στην αίθουσα του ΟΗΕ, που κάθονται οι αρχηγοί κρατών, έκαναν καινούριο συκώτι. "Παντόφλα ε"; "Ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας; - Η κυρία που κάθεται εκεί".

Είναι φυσικό. Τέτοιος "γκόμενος" που είναι ο Κούλης, που να τον αφήσει μόνο του; Είναι και τσαχπινομπιρμπιλογαργαλιάρης, δηλαδή παίζουν τα γουρλωμένα ματάκια του. Ούτε κούκλα σε βιτρίνα δεν αφήνει ήσυχη, ο Καζανόβας!

Ανησυχούν μη γίνει σαν τον ανεψιό του. Πόσες πρώην θα ταΐζει κι αυτό το έρμο το Δημόσιο; "Διατροφή ή διορισμό"; Καλέ διορισμό, διορισμό με τα τσαρούχια. Σιγουριά όχι τρέχα γύρευε. Κώστα, έλα να τη βρούμε μαζί, αγορίνα μου. Κι άμα βαρεθούμε, με διορίζεις κάπου.

Ναι, ξέρω, δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με τα προσωπικά. Αυτοί όμως μπλέκουν τα οικογενειακά με τα δημόσια. Ίσως επειδή η οικογένεια θεωρεί τη χώρα χωράφι της που κληρονόμησε από το μπαμπά. Και γιατί να πληρώσω εγώ τα κερατιάτικα άλλων, μου εξηγείτε;
Ας πληρώσουν αυτοί που τα έκαναν. Αυτοί που τους ψήφισαν έστω.

Είναι δυνατόν εμείς, που δεν έχουμε ούτε για φρούτα στη λαϊκή, να επιβαρυνόμαστε με τα δώρα και τα ταξίδια των εκατοντάδων κηφήνων; Και να 'ταν μόνο αυτά;
Ο Κουμπάρος πήρε τη NOVA. Αφού της παράγραψαν τα χρέη. Κι εντάξει αυτά τα διέγραψαν. Γιατί δε διαγράφουν και τα χρέη ενός φουκαρά, που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πληρώσει, αλλά τον πετάνε στο δρόμο και του παίρνουν το σπίτι;

Πήρε η ΝΔ το δημόσιο χρήμα και το έκανε δικό της! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η κυβέρνηση δεν είχε πέσει απλά, θα ήταν φυλακή, μέσα! Κι αν αυτά τα κάνουν φανερά, φανταστείτε τι πλιάτσικο πέφτει, όταν δεν βλέπουμε!

Θα δώσει μέρισμα ο "κιμπάρης". "Εάν και εφόσον έχει πλεόνασμα". Πλεόνασμα ψεμάτων και υποκρισίας. Τίποτε δεν του βγαίνει, αλλά οι παπαγάλοι πανηγυρίζουν συνέχεια. Εμ με τόσο φαΐ που τρώνε, πως να πουν κάτι; Μιλάνε οι μπουκωμένοι; Τους πούλησε για τις Πρέσπες, το Μάτι, μέχρι και για το Μαδούρο.

Κι εκεί ξεφτιλίστηκαν. Δεν του έφτανε ο διασυρμός του Πιπινιού, θέλησε να δώσει και συνέχεια, ο μπούας. "Τους τα πα χύμα και τσουβαλάτα"! Το είδαμε. Έκοψε και τη φωτογραφία του Μαδούρο, το χάπατο! Εκεί που πήγαμε να ξεχάσουμε το ρεζιλίκι του, όχι μόνο να μας το θυμίσει, να κάνει και ρελάνς βλακείας! Να γελάσουμε ακόμα περισσότερο.

Είναι τόσο άσχετοι με την πραγματικότητα, που πλέον γελοιοποιούνται πιο πολύ όταν προσπαθούν να τη διαστρεβλώσουν. Γιατί ανέφερα όμως τώρα το ταξίδι στην Αμερική. Το ότι ο Τραμπάκουλας δεν θέλησε ούτε να φτύσει το δικό μας, το "γουρλή", το ξέρετε.

Όμως στην Αμερική ο Σουλτάνος είχε πει πως θα εισβάλει στη Συρία. Κι ο Κούλης είχε συναντηθεί. Γιατί δεν είπε τίποτα;
Μη φάει καμιά φάπα ξεγυρισμένη; Αυτά που λέει τώρα γιατί δεν τα είπε μπροστά του τότε; Να μιλήσει γενικά έστω. Κάθε εισβολή είναι παράνομη!
Γιατί δεν είναι απλά δειλός. Είναι υποτακτικός του κάθε ισχυρού.
Εδώ δεν έκανε θέμα τα δικά μας, θα μίλαγε για τους Κούρδους; Τουλάχιστο ας το βουλώσει τώρα, μη μας δουλεύουν κι οι Τούρκοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger