Home » , , » Να αποτρέψουμε την έκδοση της Ιρανής Sharareh Khademi

Να αποτρέψουμε την έκδοση της Ιρανής Sharareh Khademi

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 | 2:57 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Υπάρχουν γυναίκες, που εμείς οι άντρες θαυμάζουμε αλλά και ζηλεύουμε για το θάρρος, το χαρακτήρα, τις ικανότητες τους. Δεν μπορείς να μη θαυμάσεις τις ηρωικές γυναίκες του Κουρδιστάν, που κατατρόπωσαν τους ισλαμοφασίστες, που αγωνίζονται απέναντι σε υπεράριθμους καλύτερα οπλισμένους άνδρες και τους τρέπουν σε φυγή.

Μια γυναίκα που αξίζει το θαυμασμό μας, αλλά και την αμέριστη υποστήριξή μας, είναι η Ιρανή Sharareh Khademi.
Ήρθε πρόσφυγας στην Ελλάδα με την 6χρονη κόρη της Diana.
Συνελήφθη με ένταλμα της Ιnterpol που εκδόθηκε από το Ιράν με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, δηλαδή της κόρης της.
Σήμερα δικάζεται για το αν θα την εκτελέσουν! 

Ο άντρας της κακοποιούσε αυτή και το παιδί τους συστηματικά. Την κατηγόρησε για μοιχεία, τη χώρισε και απαιτούσε να μη βλέπει ούτε το παιδί! Σε περίπτωση που δεν δεχόταν, την απείλησε πως θα την καταγγείλει μαζί με τα αδέλφια της για αντικαθεστωτική δράση, κατηγορία που οδηγεί σε θάνατο.
Όσο για το παιδί, υποσχέθηκε πως θα το παντρέψει μόλις γίνει 9! 
Η γυναίκα πήρε το παιδί κι έφυγε.
Το Ιράν δεν έχει πόλεμο, αν κάθονταν όμως, όχι μόνο θα πέθαινε, θα εκτελούνταν οι δικοί της, ενώ το αγαπημένο της κοριτσάκι θα βασανίζονταν μια ζωή. 
Είναι ή δεν είναι πρόσφυγας;

Εγώ θα σκότωνα το ρουφιάνο, πριν φύγω από το Ιράν. Τέτοια παλιοτόμαρα δεν είναι άνθρωποι. Στο Ιράν δεν θέλω να γίνει επέμβαση των ΗΠΑ. Όμως έχει θεοκρατικό καθεστώς, όπου οι γυναίκες κυριολεκτικά βρίσκονται στην Κόλαση. Θεωρούνται κατώτερες.
Φυσικά οι πλούσιες μπορεί να έχουν περισσότερη ελευθερία, όμως οι φτωχές είναι κυριολεκτικά σκλάβες. Όπως στη Σαουδική Αραβία, όπως σε πολλά άλλα κράτη.

Στην Ελλάδα, οι γυναίκες ψήφισαν για πρώτη φορά σε βουλευτικές το 1952! Αλλά δεν συμμετείχαν, γιατί δεν πρόλαβαν να γραφούν στους καταλόγους. Η προίκα καταργήθηκε το 1983! 
Δεν υπήρχαν "καλές νύφες", αλλά "καλές προίκες".
Ρωτήστε τις ηλικιωμένες να σας εξηγήσουν τον όρο "προικοθήρας".

Θεωρώ τώρα ιεροσυλία να συγκρίνω τις θαρραλέες αυτές γυναίκες με κάποιες άλλες. Αυτές που βρίσκουν "γκόμενο" ένα κακάσχημο ψεύτη. Για να διοριστεί ο σύζυγος, να γίνει το ρουσφέτι. 

Αυτές που τολμάνε να πιάνουν στο στόμα τους τις αξιοπρεπείς γυναίκες, που έφυγαν από τέτοια καθεστώτα, όταν οι ίδιες ξεφτιλίζονται βγάζοντας φωτογραφίες με πολιτικούς απατεώνες. Όταν υιοθετούν φασιστικές - ναζιστικές αντιλήψεις, που θεωρούν τη γυναίκα μηχανή αναπαραγωγής και υπηρέτρια!
Αυτές που τρώνε κλωτσιά από το "γκόμενο" και τα βάζουν με μας, που γελάμε. Να μην γελοιοποιούνται να μη γελάμε μαζί τους! Να μην λένε κουταμάρες, ρατσιστικά, να μην ασχολούμαστε.
Όταν λες "γκόμενο" το "ροφό" τι να κάνω εγώ; Να πνίξω το γέλιο; Ξέρω, είναι το γουρλωμένο μάτι που είναι σέξι. Το ότι μπορεί να σε διορίσει με παχυλό μισθό, είναι άσχετο! Μην αρχίσω τώρα, δεν θέλω.

Είμαστε οι επιλογές μας. Αν επιλέξουμε να γονατίσουμε, θα είμαστε γονατιστοί, έτοιμοι να μας καβαλήσουν εύκολα. Αν επιλέξουμε να παλέψουμε, χάσουμε - κερδίσουμε, θα είμαστε άνθρωποι, όχι υποζύγια.

Είναι ντροπή, σαύργελα να κακολογούν τέτοιους ανθρώπους που ήρθαν στη χώρα μας. Αλήθεια, αν προσκυνούν, σέρνονται για ένα ρουσφέτι, τι θα έκαναν, αν βρίσκονταν στη δύσκολη θέση των προσφύγων; 
Θα ζούσαν ως δούλοι, ως σκλάβες. Θα έμεναν μέσα να υπηρετούν το άντρα - αφέντη.
Αυτές που έφυγαν, γαλάζια γίδια, δεν θέλουν ακριβώς αυτά που τις κατηγορείτε. Το φασισμό, που εσείς, στη Νέα Δημοκρατία υιοθετείτε και εφαρμόζετε.

Αλήθεια ποια η θέση της γαλάζιας συμμορίας το 1983, για το θέμα της προίκας, ξέρετε; Μπορείτε να φανταστείτε.
Παραδοσιακοί, συντηρητικοί, μουχλιασμένοι. Πάνω από όλα υποκριτές και φασίστες.

Υ.Γ: Κείμενο που δημοσιεύεται στο inymedia με τίτλο "Αλληλεγγύη στη συγκρατούμενή μας Sharareh Khademi" και υπογράφεται από "Κρατούμενες γυναίκες των Γυν.Φυλακών Κορυδαλλού" ανάμεσα στα άλλα τονίζει ότι "Μια απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια που θα διατάσσει την έκδοση της Sharareh και της κόρης της, είναι μια απόφαση που θα οδηγήσει τη μητέρα στον θάνατο και το εξάχρονο κοριτσάκι στην κηδεμονία ενός αδίστακτου άνδρα".

Υ.Γ 2:  Να μην απελαθεί προτείνει ο εισαγγελέας στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης. Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 29 Οκτωβρίου στις 13:00.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger