Home » , » Αναίδεια πορφυρογέννητου - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν δήλωση του Μητσοτάκη για την σημερινή απεργία

Αναίδεια πορφυρογέννητου - Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν δήλωση του Μητσοτάκη για την σημερινή απεργία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 | 5:47 μ.μ.

Μεσοβέζικες οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι πάει να πει "για μια ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!", όπως μας είπε σήμερα ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας την σημερινή απεργία;

Εδώ, η επιστροφή στην "κανονικότητα" απαιτεί ρηξικέλευθες αποφάσεις.
Μια καλή ιδέα που μπορεί να του δώσουμε είναι να ακολουθήσει τα αχνάρια που έχει αφήσει ένας πολιτικός του πρόγονος. Αναφερόμαστε στον αλήστου μνήμης υπουργό του «εθνάρχη», Κώστας Λάσκαρης, ο οποίος με νόμο του, τον Μάη του 1976, κατάργησε την «πάλη των τάξεων», βάζοντας σε εφαρμογή ένα από τα πιο αντεργατικά νομοθετήματα που γνώρισε ποτέ ο τόπος, τον περιβόητο «Νόμο 330 περί εργατικών οργανώσεων και συνδικαλιστικών ελευθεριών».

 Επί της ουσίας τώρα. Είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί στην ουσία είναι ατελέσφορες οι περισσότερες εργατικές διεκδικήσεις, γιατί έχει εμπεδωθεί στην συνείδηση μεγάλου μέρους του κόσμου ότι είναι αναποτελεσματικοί οι εργατικοί αγώνες, με τον τρόπο που γίνονται σήμερα.
Αν και έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές σ' αυτό το θέμα, θα επανέλθουμε, με αφορμή ότι και την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση δεν θα την χαρακτήριζε κάποιος επιτυχημένη.
Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα που ωχριά μπροστά στην πρόκληση του Μητσοτάκη να μιλήσει με τόση αναίδεια, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.

Προφανώς, αυτή η δήλωση του πορφυρογέννητου, δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τους χρήστες του διαδικτύου, και ένα μέρος απ' τις τοποθετήσεις χρηστών του twitter παραθέτουμε παρακάτω:











Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger