Home » , » Ενα βιντεάκι με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν την εμπλοκή Μπογδάνου στην υπόθεση της ταινίας Τζόκερ

Ενα βιντεάκι με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν την εμπλοκή Μπογδάνου στην υπόθεση της ταινίας Τζόκερ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 | 6:41 μ.μ.

Το τι επακολούθησε μετά την μπατσάδικη εισβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλεται η ταινία Jokes σε γενικές γραμμές το γνωρίζεται. Αλλωστε αυτό αποτελεί απ' τα κύρια θέματα της ειδησεογραφίας.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ο σάλος που δημιουργήθηκε ανάγκασε τους μπάτσους και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού να δώσουν συνεντεύξεις και να ψελλίσουν δικαιολογίες.
Αφορμή βρήκε και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τσακωθεί με τον υπουργό προστασίας του συστήματος και η γελοία -που έχει όμως και την πολύ σοβαρή της πλευρά- ιστορία έχει πολλά σχετικά επεισόδια.

Εμάς όμως όλη αυτή η φαρσοκωμωδία μας έφερε στην μνήμη ένα παλιό λαϊκό άσμα του Βαγγέλη Περπινιάδη που λέει "καλύτερα να σου βγει το μάτι σου παρά το όνομα σου, άλλος την κάνει την ζημιά και βρίσκεις τον μπελά σου".
Κι αυτό γιατί είναι φανερό ότι ο "πολυτάλαντος" βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχει καμιά εμπλοκή σε όλη αυτή την υπόθεση. Το ζήτημα όμως είναι ότι οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικά του twitter δεν πείθονται σ' αυτό. Και του αποδίδουν ότι απ' αυτόν ξεκίνησε και αυτή η κυβερνητική κατασταλτική ενέργεια, αφού αυτός ήταν ο χαφιές που κάρφωσε ότι ανήλικοι παρακολουθούν την ταινία.

Εκφράζοντας την καταδίκη μας σε όσους συκοφαντούν τον "άριστο" νεοδημοκράτη βουλευτή, φτιάξαμε ένα βιντεάκι με φωτογραφικές συνθέσεις που έφτιαξαν χρήστες του twitter, με αήθεις επιθέσεις σε βάρος του ογκόλιθου της διανόησης που τυγχάνει και εθνοπατέρας μας κ. Μπογδάνου.
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger