Home » , » Τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς ....

Τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 | 6:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι απόγονοι του Λεωνίδα και του Αλέξανδρου (λέμε τώρα) τρέμουν μπροστά στα γυναικόπαιδα από την Ασία και την Αφρική.
Τώρα, το απόγονος κάποιου, μην το παίρνουν και τοις μετρητοίς, αυτοί που το λένε. Διότι πολλοί Έλληνες κι Ελληνίδες έκαναν αταξίες, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα και κάθε εποχή.

Πχ λένε για τον Μέγα Αλέκο ότι η μάνα του τον έκανε με το Δία κι ότι ο Φίλιππος τους έπαιρνε μάτι από την κλειδαρότρυπα. Εμείς όμως ξέρουμε πως, πρώτον Δίας δεν υπάρχει, δεύτερο, ο Φίλιππος είχε πάντα υποψίες για το πόσο του έμοιαζε ο Αλέξανδρος. Μα καθόλου όμως;

Λένε κάποιες πηγές, πως εκείνη την εποχή που πιάστηκε ο μέγας στρατηλάτης ήταν στα Ανάκτορα ένας Αιγύπτιος πρίγκιπας. Κουτσομπολιά; Μπορεί. Πάντως τον έλεγαν “θεό” οι ξελιγωμένες Ελληνίδες και κάμποσοι λιγούρηδες άντρες αυλικοί...

Έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από τότε και πολλά έγιναν. Το πιο πρόσφατο είναι κάτι ιστορίες από την Κατοχή, όπου ο Χανς ο Γκεσταπίτης λάδωνε τις γιαγιάδες, που τότε ήταν κόρες και γυναίκες των γερμανοτσολιάδων. Το λέει και το τραγουδάκι:
“Τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς, τώρα έχουν Εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια κι από πίσω ένα σύνταγμα Ινδούς”. 
Μην τρομάζεις, 1.000 νοματαίοι είναι το Σύνταγμα. Γι αυτό σου λέω φασιστάκο μου. Μπορεί να βρεθείς συγγενής με τον Ασιάτη. Ξέρεις τι αλλαξοκωλιές έγιναν τους αιώνες που πέρασαν;

Άλλωστε η θρησκεία το λέει: Είμαστε όλοι αδέρφια. Όλοι; Ε, σχεδόν! Γιατί οι παπάδες κι οι θεούσες σαν καλοί χριστιανοί (άλλο ανέκδοτο κι αυτό) αγαπάνε τον πλησίον φτάνει να είναι ομόθρησκος, ομοεθνής και ομοϊδεάτης. Του κόμματος δηλαδή. Αλλά δεν γουστάρουν τους ομοφυλόφιλους. Εκτός, αν είναι κρυφοί και φοράνε ράσα, οπότε εκεί και σκύβουν και τους φυλάνε. Το χέρι.

Τα ΜΜΕ δεν είναι ρατσιστές, “οι πρόσφυγες είναι εγκληματίες, κατακτητές, τρομοκράτες κλπ”! Το ότι θα μας κατακτήσουν μωρά κι άοπλες γυναίκες είναι τόσο “λογικό”, όσο ο διορισμός ενός αγράμματου καραβανά διοικητή νοσοκομείου.

Κι εδώ ανακαλύπτω πως εγώ, ο άθεος, είμαι περισσότερο χριστιανός από την Καλλιόπη τη θεούσα, που ξημεροβραδιάζεται στη Εκκλησία και μυρίζει λιβάνι μαζί με το after shave του παπά. Όχι του γέρου, του άλλου, του τσαχπίνη.

Που λες, πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο. “Αδέρφια” έλεγε ο Ιησούς, με την ευρύτερη έννοια και δε θα διαφωνήσω. Πιστεύω επίσης στο “αγαπάτε αλλήλους”, επομένως βοηθάτε όποιον έχει ανάγκη. Κι αυτό κοινό με το Ναζωραίο και τους Αποστόλους. Κυρίως όμως σκέφτομαι το εξής: Πως αν κάτι είναι πραγματικά καλύτερο, υιοθετείται αργά ή γρήγορα από όλους τους ανθρώπους. Αν ο χριστιανισμός είναι πράγματι καλύτερος, μην ανησυχείς καθόλου, καλή μου θεούσα. Θα δουν οι αλλόθρησκοι πόσο καλός είναι στην πράξη και θα γίνουν κι αυτοί χριστιανοί. Εδώ όμως σε θέλω. Είναι; Είσαι πιστός; Ή μήπως έχεις αμφιβολίες, γιατί γνωρίζεις την αλήθεια, αλλά δεν την παραδέχεσαι:
Πως όλες οι θρησκείες είναι παραμύθια. Πως στην πράξη οι “εν Χριστώ αδερφοί” βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Σε προκαλώ, γίνε πρώτα εσύ που παρουσιάζεσαι ως πιστός, καλός χριστιανός και μετά μίλα, παλιοτόμαρο, υποκριτή!

Αλλά οι φασίστες έτσι κάνουν. Αλυχτούσαν πχ για τη Μακεδονία μέχρι που ήρθε ο Μητσοτάκης κι έβγαλαν το σκασμό. Είναι κατά των προσφύγων, αλλά οι Έλληνες στο Εξωτερικό είναι “άλλο”! Φυσικά, όσοι έφυγαν λόγω φτώχειας περίμεναν πρώτα προσκλητήριο, από Αμερική, Γερμανία, Αυστραλία κλπ για να φύγουν “νόμιμα”. Βρε δεν πηδιέστε!

Κι αν αυτά τα κράτη αναπτύχθηκαν το κατόρθωσαν χάρη στα εκατομμύρια των μεταναστών, τους οποίους βέβαια εκμεταλλεύτηκαν. Και κάποιοι φασίστες ανάλογοι με την μειοψηφία των τραμπούκων εδώ, ήθελαν να τους διώξουν.

Αλλά τα ίδια δεν έλεγαν με τους Αλβανούς; Και τώρα οι άνθρωποι αυτοί έφτιαξαν καταστήματα, περιουσίες και προσφέρουν πολύ στην Ελληνική οικονομία.

Οι φασίστες είναι ψεύτες, υποκριτές και εγκληματίες. Τσακίστε το φασισμό, όπου τον βρείτε. Όση αβάντα και να χουν από τα κόμματα και τα κανάλια, όπως και να μεταμφιέζονται είναι πάντα τα μούλικα των SS, απάνθρωποι, κομπλεξικοί και βλάκες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Νοεμβρίου 2019 στις 8:49 μ.μ.

Λοιπον εχουμε και λεμε στο αρθρο σου Μητσο:χριδτιανος ηταν ο αδολφος χριστιανοι οι βαδανιστες και οι μετακατοχικες κυβερνησεις στη χωρα χριστιανοι οι χουνταιοι και τα οργανα τους χριστιανοι αυτοι που τωρα εχουν δημιουργήσει 9 πολεμους σε αφρικη και μεση ανατολη χριστιανος και ο πουτιν με το θεμα του 5ετους πολεμου στην ουκρανια.
Ουφφφ.κουραστικα με τους χριστιανους που εδω χθες βγαλανε και εγκυκλιο παλι κατα της αποτεφρωσης. Τελειωμοδεν εχει η υποκρισία τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger