Home » , » Άλλαξε χρώμα η κουκούλα αλλά όχι το τροπάρι, ούτε η αθλιότητα.

Άλλαξε χρώμα η κουκούλα αλλά όχι το τροπάρι, ούτε η αθλιότητα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 | 11:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βγαίνει η κουκούλα, βγαίνει η κουκούλα του χαφιέ
σε όλα τα κανάλια, κουκούλα - κουκούλα
σε όλα τα κανάλια, κουκούλα του χαφιέ.

Και λέει ψέματα, και λέει ψέματα πολλά
μαζί κι οι παπαγάλοι, κουκούλα - κουκούλα
μαζί κι οι παπαγάλοι, κουκούλα του χαφιέ

Η προπαγάνδα, η προπαγάνδα αρχινά
μας λένε κουταμάρες, κουκούλα – κουκούλα
μας λένε κουταμάρες, κουκούλα του χαφιέ...

Κουκούλες στην Κατοχή, κουκούλες και στη χούντα. Ρουφιάνοι εδώ, σπιούνοι εκεί, χαφιέδες παραπέρα. Καταδότες, προδότες, και κότες. Ακροδεξιά αποβράσματα, ναζί δολοφόνοι, στυγνοί εγκληματίες στην Κατοχή συνεργάζονταν με τους κατακτητές, κι έστελναν αγωνιστές πατριώτες στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Φορούσαν λοιπόν τις κουκούλες τους και έδειχναν με το δάκτυλο. “Αυτός είναι κομμουνιστής. Βασανίστε τον και εκτελέστε τον!”

Να ένα επάγγελμα του παρελθόντος που έχει παρόν και μέλλον όσο τουλάχιστον μας κάθονται στο σβέρκο καθάρματα που μας ρουφάνε το αίμα.

Βγήκε πάλι η κουκούλα στα κανάλια να πει κατά των Αναρχικών, των Αριστερών, των Φοιτητών. Άλλαξε χρώμα η κουκούλα αλλά όχι το τροπάρι, ούτε η αθλιότητα.

Κι εμείς έχουμε μια ερώτηση: Με τόσους μπάτσους δεν αισθάνεται ασφάλεια το τεφαρίκι; Γιατί δεν βγαίνει να τα πει χωρίς την κουκούλα; Γιατί λέει ψέματα! 

Προσωπικά, αφού δεν ξέρω ποιος μιλά, αμφισβητώ πως είναι φοιτήτρια. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ακόμα και βαλτή.
Σαν εκείνο το στέλεχος της γαλάζιας συμμορίας, που έλεγε τον Κούλη “γκόμενο” και στο τέλος βγήκε κουμπάρα. Κι εγώ στην αρχή την πέρναγα για βαφτιστήρι.

Τα έκαναν κι οι Γερμανοί αυτά και οι χουνταίοι. Οι δεξιοί τέτοιοι είναι. Ψεύτες, δειλοί και συκοφάντες. Αντιστρέφουν την πραγματικότητα, κρύβουν την αλήθεια και λένε ανοησίες.

Ο Κούλης ξεκίνησε πόλεμο. Πόλεμο με τους φοιτητές, με τους πρόσφυγες, με τους εργαζόμενους, τους οικονομικά ασθενέστερους. Σε κάθε πόλεμο υπάρχει ένας στρατός που σκοπό έχει την προπαγάνδα.
Η 5η φάλαγγα του Φασισμού, που είναι ήδη μέσα στα σπίτια μας, μέσω τηλεόρασης, πριν από τους μπάτσους. Σε αυτούς λοιπόν τους Φαλαγγίτες έχουμε να πούμε πως δεν θα πετύχουν το σκοπό τους. Η αηδία που νιώθει ο κόσμος για τους βαλτούς είναι μεγάλη.

Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τη σάπια νοοτροπία της δεξιάς, που χρησιμοποιεί τους ρουφιάνους, τους παρακρατικούς και τους ελεεινούς ψεύτες, μαζί με τους μπάτσους και τους δικαστές. Νοοτροπία που δεν άλλαξε καθόλου αφού τα κόμπλεξ, η υποταγή, ο δωσιλογισμός, η προδοσία των δεξιών ηλιθίων έμεινε ίδια και απαράλλακτη.

Η πλειοψηφία αντιστέκεται στον αυταρχισμό, τον ολοκληρωτισμό της Νέας Δικτατορίας και οι αγώνες που θα δώσουμε θα είναι σίγουρα νικηφόροι.
Κάθε μέρα καταρρίπτονται τα ψέματα της κυβέρνησης των εγκληματιών και των διεφθαρμένων. Κάθε μέρα η αγανάκτηση φουντώνει, καθώς μεγαλώνει η εκμετάλλευση, η κρατική βία και η εξαπάτηση.

Όπως κάθε δικτατορία, όποια μορφή και να έχει, έτσι και η τωρινή έχει τους χαφιέδες της, τους πληρωμένους ή απλήρωτους υπηρέτες της. Άλλοτε γίνονται γελοίοι, όταν καρφώνουν ποιος καπνίζει, όπως γελοιοποιούνταν όταν κατέδειξαν τις κοντές φούστες ή τα τραγούδια και άλλοτε πιο σοβαροί, όταν έστελναν πολιτικούς αντιπάλους στα αποσπάσματα, τις εξορίες και τις φυλακές.

Πάντα όμως οι προδότες, οι χαφιέδες, οι βαλτοί, οι αχυράνθρωποι είχαν την χλεύη και την απαξίωση των υπολοίπων. Η αηδία που νιώθει ο κόσμος γι αυτούς τους αναγκάζει να κρύβουν τη φάτσα τους, όταν λένε ψέματα κατά παραγγελία.
Τζάμπα όμως τους πληρώνουν γιατί ο κόσμος δεν τους πιστεύει, όπως δεν τους πίστεψε ποτέ. Μόνο τους σιχαίνεται.

Δώστε τους τουλάχιστον μια κουκούλα από το μαγαζί της Μαρέβα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger