Home » , » Να γλεντήσουμε λίγο τον Μπουμπούκο

Να γλεντήσουμε λίγο τον Μπουμπούκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 | 5:14 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

“Κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά από τα νησιά στην Ελληνική ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξουμε και μια αλληλεγγύη στα νησιά μας. Η επιλογή πια είναι; Ή θα πάρουμε από λίγους όλοι μας, για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως ή ας πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Κι επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης”.

Να καούν οι ρατσιστές και οι φασίστες, να γλυτώσουμε, “σύντροφε Άδωνι”. Αυτό, σε πληροφορώ “αλληλέγγυε”, πως το εύχονται πολλοί. Μάντεψε ποιον θέλουν για προσάναμμα. Αρχίζει από “Μπουμπού” και τελειώνει σε “κος”.

Άδωνι, λέω να σε γλεντήσω λίγο. Εσύ δεν ήσουν που έλεγες “είναι ανεπιθύμητοι, πρέπει να δυσκολέψουμε τη ζωή των μεταναστών για να φύγουν”; Εσύ ήσουν, υπάρχει video.

Κι επειδή οι Ευρωπαίοι, όπως έμαθα, υπό την πίεση της κοινής γνώμης φυσικά, είναι εξαγριωμένοι με την κυβέρνηση, όσον αφορά το πως φέρεται στους πρόσφυγες και πιθανό να ζητήσουν τα λεφτά πίσω, σου θυμίζω τι έλεγες «η τόσο εχθρική στάση πια των υπολοίπων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εναντίον της Ελλάδας για το μεταναστευτικό προκύπτει γιατί όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη θεωρούν υπεύθυνο τον Τσίπρα, δηλαδή την Ελλάδα. Δηλαδή, αντί να θεωρούν υπεύθυνη την Τουρκία, θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα. Εχουν δίκιο που θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα της Ευρώπης, δεν τα άνοιξε η Τουρκία, απλώς η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή πολιτικής της Ελλάδας”.
Αυτά πριν φυσικά γίνετε κυβέρνηση.
Έχεις γελοιοποιηθεί και άλλες φορές, όταν πχ ήσουν στο Λαγός και επρόκειτο να πας εκεί που έβριζες, στη ΝΔ.
Η διαφορά, καραγκιοζάκο, είναι πως εμείς δεν είμαστε γίδια νεοδημοκράτες, να στη χαρίσουμε.

“Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ”; ρώταγε. “Μπόνους ένας “λαθρομετανάστης” σπίτι σου”! Πέρα από το ότι προτιμώ πρόσφυγες και στο σπίτι μου και παντού από ηλίθιους Έλληνες εθνικιστές, χωρίς να είμαι ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που ψήφισαν ΝΔ, τι έχεις να πεις; Θα τους πάρεις στο δικό σου; Όταν τα ακροδεξιά αποβράσματα που σε ψήφισαν, λυσσάνε με το που θα πάνε γυναικόπαιδα σε ξενοδοχεία, κι όχι σε σπίτια!

Τώρα δεν είναι “λαθρομετάναστες”; Ποτέ δεν ήταν άλλωστε. Άδωνι, ξέρω πόσο ζορίστηκες να πεις έστω και αυτό, το οποίο είναι απλά προσπάθεια να δικαιολογήσεις την οικτρή αποτυχία της κυβέρνησης σου.

Από τότε που ήσουν στο ΛΑΟΣ και ζητούσες να απελαθούν οι μετανάστες, δεν άλλαξες καθόλου. Εκείνο που αλλάζει είναι οι καρέκλες που κάθεσαι, για να φας τον περίδρομο. Είσαι ο ίδιος. Ανάλγητος, γελοίος, υποκριτής. Μόνο που πάνω από όλα βάζεις το στομάχι και τη τσέπη σου. Τη δίψα σου για εξουσία. Που δείχνει απλά πόσο κομπλεξικός είσαι.

Γι αυτό γίνεσαι γελοίος, εξευτελίζεσαι και φαίνεται να αλλάζεις θέση. Στην πραγματικότητα το μόνο που κάνεις είναι να λες πράγματα, που νομίζεις πως κάθε φορά σε συμφέρουν. Γιατί η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ φανερώθηκε, επομένως πρέπει να αλλάξεις τροπάρι.

Οι πρόσφυγες είναι φυλακισμένοι και δεν τους αφήνετε εσείς να πάνε πουθενά. Η κυβέρνηση παίρνει λεφτά γι αυτό.
Όσο για τους ακροδεξιούς βλάκες που σε ψήφισαν, μια χαρά τους κορόιδεψες. Καλά τους έκανες. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία, που μπορεί να σκεφτώ από το να έχουν εσένα για εκπρόσωπο τα γαλάζια γίδια.

Μάθε ακόμα πως ξέρουμε πως είσαι ακροδεξιός. Σαν ακροδεξιός είσαι δειλός. Θρασύδειλος για την ακρίβεια. Δεν τολμάς να πεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις, γιατί θα βρεθείς αμέσως εκτός κυβέρνησης, κι ίσως εκτός κόμματος.
Μάθε επίσης πως ο Μητσοτάκης αυτό ακριβώς σου βρήκε. Την ικανότητα σου να γελοιοποιείσαι τελείως, να ξεφτιλίζεσαι εντελώς και να μη σε πειράζει καθόλου. Γιαυτό ποιος άλλος είναι καταλληλότερος για να αδειάσει τους φασίστες χαχόλους τόσο για τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και για το Προσφυγικό; Μόνο εσύ!

Και ένα τελευταίο: Να υποθέσω, πως όσο κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν σκεφτόσουν πατριωτικά για τα νησιά, έτσι δεν είναι; Πατριώτης είσαι μόνο αν είσαι κυβέρνηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger