Home » , » Δημοσκόπηση βλήματος για βλήματα

Δημοσκόπηση βλήματος για βλήματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 | 4:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επιτέλους με άκουσε ο κουμπάρος. Κι άρχισε να δίνει περισσότερα στον κουμπάρο, που του έχει τόση αγάπη. Γιατί δεν ξέρω τι λένε οι κακές γλώσσες πως κάνουν οι κουμπάροι στις κουμπάρες, τον συγκεκριμένο κουμπάρο όμως ο Μαρινάκης τον έχει στα όπα – όπα.
Τόσα λεφτά δίνει ο Κούλης στους εφοπλιστές, αυτοί να μην τον στηρίξουν;

Αυτή η μαϊμού που δίνει με αναγωγή 45000% στον Κούλη και 0,0025% στον Αλέξη, δεν κρατά απλά μπανάνα, κρατά κασκόλ της ΝΔ. Είναι πάνω στο δέντρο με το κουτόχορτο και βαράει ενέσεις με καρβουνόσκονη.
Είναι όπως κάποια παιχνίδια που στήνονται. Καλέ δεν μιλάω για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλού, σε άλλη παράγκα, στα όρη, στα αγρία βουνά. Φαντάσου καρδιά μου να παίζεις στάνταρ τον πρώτο και να σου φέρνει ισοπαλία με τον ουραγό. Ε ρε κουβάς που πέφτει! Ακόμα όμως και στις ισοπαλίες κάποιοι χάνουν, κάποιοι κερδίζουν.

Ο Μαρινάκης λέει πως είμαστε χαρούμενοι με το Μητσοτάκη.
Καλέ μόνο χαρούμενοι; Ευτυχισμένοι, τρισευτυχισμένοι. Αφού κατουρηθήκαμε από την πολύ χαρά και τα γέλια. Σα Γαύροι μετά από το ματς με τον Πανιώνιο.
Πετάμε! Ότι βρούμε μπροστά μας.

Γιατί το όνειρό μας ήταν να πάρει το τελευταίο Κοινωνικό Μέρισμα ο “φτωχούλης” δισεκατομμυριούχος και κάτι άλλοι επίσης “θεόφτωχοι” τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι. Που όταν ρωτήθηκαν από τη μαϊμού είπαν “Κούλη δαγκωτό! Μας έδωσε και φάγαμε”. Τον αγλέουρα.

Κάποια αναδρομικά, που έδωσε ο Τσίπρας σε μερικές χήρες, ο κουβαρντάς πρωθυπουργός τα ζητάει πίσω! Έγινε λέει “λάθος”. Αν έγινε; Το μεγαλύτερο, στην κάλπη.
Μπορεί να μην είναι τόσο αληθινό είναι όμως λογικό: Σου λέει ο ανθρωποφάγος “αφού με έβαλες να μαγειρέψω, γουστάρεις να σε φάω”.

Πανηγυρίζουμε για το νέο Προϋπολογισμό που δεν έχει καθόλου κοινωνικά μερίσματα, ούτε κονδύλι για αναδρομικά στις συντάξεις, αλλά έχει παραπάνω φόρους για τους οικονομικά ασθενέστερους.
Χαιρόμαστε για το ρουφιανιλίκι, τη μπατσοκρατία, τα χαράτσια, τις περικοπές, τα νοσοκομεία και τα σχολεία που κλείνουν, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που πλέον θα ανοίξουν σε κάθε πόλη. Να χωράνε και τους ντόπιους, όχι μόνο τους συκοφαντημένους πρόσφυγες.

Πετάμε από τη χαρά μας που πνιγόμαστε συνέχεια σε μια κουταλιά νερό, που καήκαμε το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, που ταλαιπωρούμαστε καθημερινά.
Επιβραβεύουμε τα ψέματα, την υποκρισία, το θράσος, τις κωλοτούμπες, τις αρπαχτές του κάθε κηφήνα. Είμαστε μαζόχες, έτσι πολύ γουστάρουμε να είμαστε σκλάβοι στα αφεντικά!

Θέλουμε εμείς οι φτωχοί, τα βάρη των πλουσίων γιατί τα δικά μας δεν μας φτάνουν!
Θέλουμε διπλάσιες εισφορές και καθόλου επιδοτήσεις. Να κάψουμε τα καταραμένα αντεθνικά ζαχαρότευτλα και ό,τι άλλο φυτεύτηκε επί Σύριζα.

Να τρώμε μόνο το σανό, που ευλόγησε ο νονός Μητσοτάκης στις ομιλίες του.
Να τρώμε ξύλο κι έπειτα να έρχονται οι μπατσίνες να μας μιλάνε κατά τις βίας στις γυναίκες!
Στα ΜΑΤ πείτε τα, που ρήμαξαν τις φοιτήτριες. Τα είδατε τα αίματα στο κεφάλι της νεαρής που χτύπαγε με λύσσα μια διμοιρία πραιτοριανών; 

Αλήθεια, αυτοί οι γενναίοι δεν έχουν ονόματα; Αυτούς πολύ θα ήθελε ο κόσμος να τους κρεμάσει στα μανταλάκια. Μπορεί και χωρίς μανταλάκια, ανάποδα σαν το Μουσολίνι.
Αλλά πήγαν να σκοτώσουν, βαρούσαν, έβριζαν και βασάνιζαν, δεν κάπνιζαν κιόλας!

Αφού λοιπόν ρώτησε τους πλουτοκράτες και τους ρουφιάνους ο κουμπάρος, μας έβγαλε τη δημοσκόπηση και πνιγήκαμε στη μπόχα. Το ότι ο Ολυμπιακός θα σηκώσει φέτος το Ευρωπαϊκό δεν το είπε, κι αυτό το θεωρώ μεγάλη παράλειψη. Λες όλο το παραμύθι, δεν αφήνεις κενά.

Εκεί βέβαια που έσπασε ρεκόρ αρλούμπας είναι που έδειξε τη δημοφιλία της Φώφης!
Με την ευκαιρία μια κοινωνική προσφορά: “Μην παίρνετε ναρκωτικά. Δε φτάνουν για όλους”. Πως να φτάσουν, αφού δεν αφήνουν τα βαπόρια ελεύθερα;

Τη Φώφη, που δεν θέλει πια ούτε ο Γερο-λάγνος καθώς θεωρεί πως ο ίδιος είναι καλύτερο δεκανίκι του Μητσοτάκη.
Μα τη Φώφη; Που θα πάρει στις εκλογές, ότι πήρε η Τρέμη στην τηλεθέαση; Τι σκέφτονταν εκείνη τη στιγμή, που το έγραψε αυτό; Δε σχολιάζω άλλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger