Home » , » Αδιανόητη μπατσαδικη βία με κυβερνητική κάλυψη

Αδιανόητη μπατσαδικη βία με κυβερνητική κάλυψη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 | 9:29 μ.μ.


Οταν η μπατσάδικη κτηνωδία -με την κάλυψη φυσικά της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των "υπηρετών του νόμου- φτάνει στο σημείο να στηλιτεύεται ακόμα από καθεστωτικά και μάλιστα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πορεία προς την "κανονικότητα" θα περιλαμβάνει πολλά μονοπάτια  όπου θα συναντούμε απίστευτο κρεσέντο αστυνομικής βίας και καταστολής.

Γράφουμε τα παραπάνω με ερέθισμα ένα κείμενο που υπογράφει η Ολγα Στέφου και δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα in.gr.
Περιγράφει ένα απ' τα δεκάδες παρόμοια σκηνικά που υπήρξαν χτες. Και η κατάληξη γνωστή: Σε τουλουμιάσουν στο ξύλο οι μπάτσοι και δεν αποκλείεται να σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί και μετά το κλομπ του μπάτσου να αναλάβει την "συμμόρφωσή" μια καταδικαστική δικαστική απόφαση.

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε εμείς, είναι το εξής. Αν και το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από φωτογραφίες και βίντεο όπου και παρακολουθούμε απίστευτες πράξεις αστυνομικής κτηνωδίας, μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί να έχει διαταχθεί έστω και μια προσχηματική ΕΔΕ σε βάρος των μπάτσων-βασανιστών.
Οχι ότι έχουμε αυταπάτες για το που καταλήγουν τέτοιες κινήσεις, αλλά έστω, για τα μάτια του κόσμου. Μήπως αυτό είναι ένα μήνυμα με αποδέκτη κάθε μπάτσο το οποίο του λέει ότι μπορεί να εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του σαν τον "γαμάω και δέρνω", έχοντας εξασφαλίσει ατιμωρησία;

Το δημοσίευμα του in.gr που αναφέραμε:

Αδιανόητη βία: Αστυνομικοί βασάνισαν 18χρονο φοιτητή

Οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν τον 18χρονο φοιτητή της σχολή Σταυράκου ο οποίος μάλιστα παραπέμπεται σε δίκη την Τρίτη το πρωί στις 9.00

Σκληρά επεισόδια, που ξύπνησαν έντονες μνήμες, σημειώθηκαν χθες στα Εξάρχεια. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε πολίτες, έσπασαν μάλιστα και μία πολυκατοικία στην περιοχή.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, στην ταράτσα, βρισκόταν ο 18χρονος φοιτητής της σκηνοθετικής σχολής Σταυράκου.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του 18χρονου Θ. Μ., οι αστυνομικοί του επιτέθηκαν με αγριότητα, την ώρα που βιντεοσκοπούσε με την κάμερά του τα επεισόδια.

Ο 18χρονος, αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια, μεταφέρθηκε στο τμήμα, όπου και κρατείται μέρι αυτήν την ώρα.

Ο νεαρός παραπέμπεται αύριο σε δίκη στις 9:00 πμ, με συνοπτικές διαδικασίες και έχει ξυλοκοπηθεί τόσο, που σέρνει το πόδι του, καθώς του έχουν σπάσει τα δάχτυλα.

Επίσης, από το ξύλο που έχει δεχθεί ο 18χρονος, αναφέρεται ότι δυσκολεύεται να ουρήσει.

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι συγγενείς που επισκέφτηκαν το νεαρό, δέχτηκαν τραμπουκισμό από την αστυνομία, καθώς χτυπούσαν ρυθμικά (πολεμικά, σχεδόν) τις ασπίδες τους.

Ο 18χρονος φοιτητής πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή διάσπασης της προσοχής και υπερκινητικότητα, μία κατάσταση που τον καθιστά ακόμα πιο ευάλωτο σε καταστάσεις βίας και εγκλεισμού.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2019 στις 12:13 π.μ.

συνηθως το δεν μπορει να ουρησει οταν δεν οφειλεται σε φαρμακευτικη-δραστικη ουσια σημαινει πολυ σοβαρη βλαβη σε νευρα του νωτιαιου μυελου, καλο θα ηταν αν εχετε γνωστο δικηγορο να υπαρξει κινητοποιηση γιατι μπορει ειτε κατα τη διαρκεια της δικης ειτε πιο μετα μεχρι κ να μεινει εκει. δυστυχως χωρις καν πλακα.

σχετικα με την ψυχικη βια που δεχονται ατομα με καθε λογης ευαισθησιες εισαι στην ελλαδα, δεν ειναι νεο, κριμα για το νεο ανθρωπο να τα βιωσει ολα αυτα κ ελπιζω ολοψυχα να ζησει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger