Home » , » Γυμναστής να σου τύχει ..

Γυμναστής να σου τύχει ..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | 6:17 μ.μ.

Πήραμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από Κρητικό αναγνώστη μας, το οποίο αναφέρεται στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Δάσκαλος στην Κρήτη, εφαρμόζει ναζιστικές μεθόδους "εκπαίδευσης" σε παιδάκια του δημοτικού σχολείου.

Μας γράφει αρκετά για το ποιόν και την δραστηριότητα του γυμναστή Παναγιώτη Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τυγχάνει να εργάζεται σε δυο Δημοτικά Σχολεία στα Μάλλια και ταυτόχρονα να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αμειβόμενος από την ιδιοκτησία τουριστικού ξενοδοχείου της περιοχής.

Μην έχοντας την δυνατότητα να διασταυρώσουμε την βασιμότητα κάποιων περιστατικών που μας περιγράφει ο επιστολογράφος μας, τα οποία εστιάζονται στην γενικότερη πολιτική συμπεριφορά αυτού του ατόμου, αρκούμαστε να παραθέσουμε κάποιες φωτογραφίες που μας στέλνει.
Απ' ότι μας λέει, ο αναγνώστης μας, τις είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Π. Μαρκογιαννάκης στην προσωπική σελίδα που είχε στο facebook, την οποία έριξε, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το τελευταίο "κατόρθωμά" του.

Υ.Γ: Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κάτι επικριτικό στις συγκεκριμένες φωτογραφίες. (Το αν ενοχλούν την αισθητική μας είναι κάτι το υποκειμενικό). Ο λόγος που τις αναρτούμε είναι για να προκαλέσουμε τον Μαρκογιαννάκη, να μας πει γιατί θεώρησε σκόπιμο να εξαφανίσει τον διαδικτυακό λογαριασμό του.
Μήπως σ' αυτόν έγραφε απόψεις που θα του δημιουργούσαν πρόβλημα, μετά την δημοσιότητα της συμπεριφοράς του, σαν "εκπαιδευτή, νεοσυλλέκτων φαντάρων" σε μικρούς μαθητές, όπως μας υπογραμμίζει ο αναγνώστης μας;     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger