Home » , , » O ναζί Κασιδιάρης δια χειρός Δανίκα

O ναζί Κασιδιάρης δια χειρός Δανίκα

Από giorgis , Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 | 11:18 μ.μ.


Του  Γ. Γ.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα ερχόταν στιγμή κατά την οποία ο ναζί Κασιδιάρης θα έγραφε δια χειρός Δανίκα.
Κι όμως στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" συνέβη κι αυτό.

Αναλαμβάνει, λοιπόν σήμερα ο Δανίκας, μέσα από την αρθρογραφία του στην φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" να μας δώσει τις δικές του "απαντήσεις" στα  "Πολλά «ζητηµατάκια» που προκύπτουν από το τσουνάµι το προσφυγο-µεταναστευτικό".

Ας δούμε κάποιους από τους από ακροβατικούς συλλογισμούς που χρησιμοποιεί, για να καταλήξει στο συμπέρασμα που θέλει:
"Με τον γείτονα τον µουσουλµάνο να συµβιώσω και να πορευτώ. Οµως γιατί σε φονταµενταλιστικές αραβικές περιοχές να απαγορεύεται σε µένα τον ορθόδοξο χριστιανό η κατανάλωση χοιρινού µε τη συνοδεία αλκοόλ; 
Επομένως,, σε αυτές τις σκληροπυρηνικές περιοχές μερικές βασικές δημοκρατικές αξίες έχουν καταλήξει στα σκουπίδια όλων των µουφτήδων που διακηρύσσουν τον λόγο του Μωάµεθ, του Αλλάχ και του Αγιατολάχ.... 
Δεν είναι αυτονόητο εγώ ο Ελληνας ο φτωχός που εξ ανάγκης τούς φιλοξενώ να ζητήσω το στοιχειώδες απ’ αυτούς; Δηλαδή σεβασμό και ανεκτικότητα, κοινωνική και θρησκευτική; Ωραία, εσύ τα αποφεύγεις. Ελα όµως που σ’ εµένα αρέσουν το χοιρινό και το αλκοόλ; Τι να κάνουμε
δηλαδή; Να αλλαξοπιστήσω, να ασπαστώ το Κοράνιο και τον Μωάµεθ να προσκυνήσω;...".

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή. Κάνει μια ανόητη προσπάθεια για να προπαγανδίσει πιο "στρογγυλεμένα" αυτό που λένε "ακατέργαστα", "καλλιτέχνες" σαν τον Σφακιανάκη, "διανοούμενοι" επιπέδου Μπογδάνου, και ναζιστές συνομοταξίας Μιχαλολιάκου.
Αυτοί μπορεί να αποκαλούν τους κυνηγημένους από τις σφαίρες του ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού συνανθρώπους μας "εισβολείς" και "λαθρομετανάστες" -κάτι που αποφεύγει να κάνει ο Δανίκας- όμως στην ουσία το σκεπτικό τους είναι ακριβώς το ίδιο με κάπως πιο εκλεπτυσμένο, του δημοσιογράφου του "Π.Θ".

Πιο έξυπνος ο "πολιτικός γενίτσαρος" αυτός δεν κάνει λόγο για "αύξηση της εγκληματικότητας" που υποτίθεται ότι δημιουργούν οι ξεριζωμένοι συνάνθρωποι μας, που υπάρχουν στην χώρα μας, αλλά εστιάζεται στο κείμενο του στην δήθεν αλλοίωση του πολιτισμού και των ηθών που υπάρχουν στην χώρα μας, που θα προκαλέσουν οι μετανάστες-πρόσφυγες, αφού σύμφωνα με τον ίδιο "απαιτούν" από τον γηγενή πληθυσμό να ακολουθήσει τον δικό τους τρόπο ζωής.

Χαμένος χρόνος θα είναι να προσπαθήσει κανείς να απαντήσει σ' αυτό τα εγκεφαλικά κατασκευάσματα αυτού του γραφιά. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι παρουσιάζει σαν γεγονότα, δικές του φαντασιώσεις.
Ούτε την κουλτούρα του και τον τρόπο ζωής τους θέλουν να μας επιβάλουν  οι μετανάστες, ούτε φυσικά μας ζητούν να αλλαξοπιστήσουμε. Τώρα από που προκύπτουν αυτές οι διαπιστώσεις του Δανίκα, μόνο αυτός ξέρει.

Αξίζει όμως να γράψουμε δυο λόγια για την πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή.

Ο Δημήτρης Δανίκας είναι ένα ναυάγιο της ταξικής πάλης, που θα έγραφε και ο «Ριζοσπάστης», ο οποίος αφού για χρόνια σιτίστηκε και έγινε ευρύτερα γνωστός από τις στήλες του οργάνου της Κ.Ε  του ΚΚΕ και τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού 902 … βρήκε τον δόμο του.
Εχοντας αυτά τα "προσόντα ανέβηκαν οι «μετοχές» του στην δημοσιογραφική πιάτσα με αντίκρισμα να προσφέρει τις «πολύτιμες» υπηρεσίες του για μεγάλο διάστημα στον ΔΟΛ και να καταλήξει σήμερα να μας «διαφωτίζει» από το «Πρώτο Θέμα».

Αυτός, λοιπόν, ο λακές, το τσιράκι του συστήματος, για να βγάλει το παντεσπάνι του δεν διστάζει, ο αχρείος, να επικαλείται ρατσιστικές απόψεις -με περιτύλιγμα φυσικά για να μην είναι τόσο ορατή η ξεφτίλα του- που μόνο από καραμπινάτους δεξιούς και φασίστες θα αναμέναμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Νοεμβρίου 2019 στις 12:52 π.μ.

Οι ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ αμείβονται πάντοτε καλά για τις υπηρεσίες τους από το σύστημα της εκμετάλλευσης.
Όπου και να πάνε, όσο και να σαπίσουν. Ακόμη και στη Χρυσή Αυγή. Οι πρώην αριστεροί δεν αμείβονται καθόλου,
δεν έχουν τίποτε να πουλήσουν, το ίδιο εμπόρευμα πουλάει και το σύστημα άσε που έχει αφθονία σε πρόθυμους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger