Home » , » Άμα είσαι κολλητός του αρχηγού, μέχρι και παιδάκια παίρνεις, όχι μόνο μεταπτυχιακό.

Άμα είσαι κολλητός του αρχηγού, μέχρι και παιδάκια παίρνεις, όχι μόνο μεταπτυχιακό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 | 11:45 μ.μ.

Γράφει  mitsos275

 “Πρόσεχε παιδί μου”. Μας λέγαν οι γονείς.“Να διαβάζεις, να μάθεις γράμματα”.
Δίκιο είχαν. Γιατί, αν δεν μαθαίναμε ξένες γλώσσες, δεν παίρνομε πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ, μπορεί να καταντούσαμε υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.

Πάλι καλά που υπάρχει η θέση του υπουργού για τα κούτσουρα. Φαντάζεστε να τον έπαιρναν για δημόσιο υπάλληλο; Την είχε βαμμένη! Με πτυχίο “μούσι”, όχι μόνο άνεργος, φυλακή θα ήταν!
Φταίει ο υπουργός που είναι βλάκας και ψεύτης; Ή τα όρθια γίδια που τον ψηφίσαν; Ίσως ο τσοπάνης των γαλάζιων εριφίων, που τον έβαλε. Μήπως όλοι αυτοί μαζί;

Πτυχίο δεν έχει ο Διαματάρης, αλλά το νηπιαγωγείο, το τελείωσε. Στο δημοτικό δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά κι αυτό το πέρασε με μέσον.
Και καλά, είναι άσχετος, δεν χρειάζονταν πολλά - πολλά για να το καταλάβουμε. Αυτό το μεταπτυχιακό, τι στο διάολο το έλεγε; Για τον ίδιο λόγο που ο Βελόπουλος έλεγε πως είχε επιστολές του Ιησού! Για να κάνει εντύπωση σε πιο ηλίθιους από αυτόν.
Αλλά είναι φίλος του Κούλη κι αυτό αξίζει για 10 πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά μαζί. Άμα είσαι κολλητός του αρχηγού, μέχρι και παιδάκια παίρνεις, όχι μόνο μεταπτυχιακό.

Χαμός πάλι στο διαδίκτυο. Προσέχουν το συκώτι μας οι δεξιοί, κάθε λίγο και λιγάκι μας το κάνουν καινούριο.
“Εγώ, πάντως, έσβησα τα πτυχία μου από το βιογραφικό κι έθαψα τ' αντίγραφα στη γλάστρα με τις μπιγκόνιες, μπας και διοριστώ πουθενά”. - Καλή σκέψη

“Το βιογραφικό του Διαματάρη πάσχει από τη νόσο του Μπέντζαμιν Μπάτον. Ξεκίνησε με πτυχία και μεταπτυχιακά στο Columbia και ως το τέλος της μέρας θα καταλήξει ένας φάκελος με μια λευκή κόλλα μέσα κι ένα αυτοκόλλητο κουκουρούκου”.

“Ούτε απολυτήριο λυκείου δεν έχει τελικά ο Διαματάρης ! Πάλι καλά που ξέρει γραφή κι ανάγνωση...” - Ξέρει;

Μη γελάτε στο twitter, είναι ακόμα υπουργός. Κι ο Κούλης πρωθυπουργός. Αυτό είναι για κλάματα, όχι για γέλια.

Τόσους “άριστους” έχω να δω από το σχολειό. Που έρχονταν οι γονείς και παρακάλαγαν τους καθηγητές “να περάσουν το παιδί, μην κοπεί κι άλλη χρονιά”, γιατί θα βγάλει σύνταξη μαθητή.

Μούγκα τα κανάλια. Η αλήθεια είναι πως έχουν σοβαρά θέματα να σχολιάσουν όπως:
“Θεσπέσια η εμφάνιση της Μαρέβας”
“Κούκλα, κούκλα”
“Μας έβαλε τα γυαλιά γιατί ήξερε τι χρώματα θα βάλει η βασίλισσα και έβαλε κι αυτή περίπου τα ίδια”!

Αμ ο φερετζές του Κούλη; Που ταίριαζε με τη γραβάτα του Σουλτάνου; Και το φέσι ασορτί;
Γιατί δεν τα σχολιάσατε κι αυτά; Είναι ότι πιο μοδάτο σε δεξιό καρνάβαλο. Πάει η περικεφαλαία, είναι ντεμοντέ. Τώρα από απόγονοι του Βουκεφάλα, γιουσουφάκια! Κι εγώ Γκουσγκούνης! (Γεια σου θεέ).

Να πω τώρα τη γνώμη μου για τον υπουργό. Ας έλεγε μια φορά στη ζωή του αλήθεια κι ας ήταν κι αναλφάβητος.
Το θέμα είναι η εξαπάτηση, το ψέμα, η υποκρισία, που πάει χέρι – χέρι με την αλαζονεία.
Πρόκειται για κομπλεξικούς, που είναι πολύ - μα πάρα πολύ επικίνδυνοι, ειδικά αν βρεθούν σε θέσεις με εξουσία και δύναμη. Θα πάρουν πολύ κόσμο στο λαιμό τους.
Ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι πτυχία, οι απατεώνες και κυρίως οι φασίστες, πρέπει να απομακρύνονται αμέσως. Να μην τους δίνεται ποτέ η ευκαιρία να κάνουν κακό.

Δεν με ενδιαφέρει πχ τι σπούδασε ο Μητσοτάκης. Η πολιτική του είναι πολιτική λαίμαργου ανθρωποφάγου, που κρατά μαχαίρι και σε έχει δεμένο πάνω στο βωμό. Θα μας φάει όλους, αν τον αφήσουμε κι άλλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger