Home » , , » Η αγωνία του Αβραμόπουλου για "το που πάει αυτός ο τόπος" (Βίντεο)

Η αγωνία του Αβραμόπουλου για "το που πάει αυτός ο τόπος" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | 10:12 μ.μ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι Κυριακάτικη εφημερίδα θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες, πέρα απ' αυτές που κατέθεσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιάννης Αγγελής κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Προανακριτική Επιτροπή και αφορούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς που εμπλέκεται ο τέως Επίτροπος και πρώην υπουργός Υγείας της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλο.

Πληροφοριακά προσθέτουμε ότι ο Γ. Αγγελής φέρεται να κατέθεσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από το FBI, υπήρχε ροή χρήματος από τροφοδότη λογαριασμό στην Ελβετία σε λογαριασμό του γιου Αβραμόπουλου που σπουδάζει στην Αμερική.
Το σπίτι που μένει ο του γιος του πολιτικού στις ΗΠΑ είναι ενοικιαζόμενο και σύμφωνα πάντα με τον Αγγελή "Δεν ξέρουμε πόσα έρχονται κάθε μήνα από λογαριασμό στην Ελβετία. Ξέρουμε πως ο λογαριασμός στην Αμερική έχει 30.000. Δεν ξέραμε αν είναι δολάρια ή ευρώ".

Αν αποκαλυφθεί -όπως αναμένεται- ότι αυτούς τους λογαριασμούς δεν τους έχει δηλώσει ο Αβραμόπουλος στο "πόθεν έσχες" του, το στέλεχος της Ν.Δ., θα έχει πρόβλημα.

Να θυμίσουμε ότι επανειλημμένα χαρακτήρισε την δικογραφία για το σκάνδαλο της Novartis  «σκευωρία χωρίς προηγούμενο, που σε καμία χώρα της ΕΕ δεν θα ευσταθούσε. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευστούν», 

Αλλωστε ο Αβραμόπουλος είναι ένας από τους πολιτικούς που αγωνιούν "που πάει αυτός ο τόπος" και σύντομα θα δούμε, πώς μεταφράζει πρακτικά αυτή την "αγωνία" του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger