Home » , » Η κυβέρνηση έχει βάλει στα σκαριά ένα νέο μπατσάδικο κατασταλτικό πογκρόμ.

Η κυβέρνηση έχει βάλει στα σκαριά ένα νέο μπατσάδικο κατασταλτικό πογκρόμ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 | 9:41 μ.μ.

Υπάρχει στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να εξαπολύσει ένα νέο αστυνομικό κατασταλτικό πογκρόμ την βδομάδα που ξεκινάει;
Αν κρίνουμε από τα όσα διαρρέουν οι επιτελείς της ΕΛΑΣ στα δημοσιοκαφρικά τους παπαγαλάκια, αυτό είναι κάτι από παραπάνω πιθανόν, για να μην ισχυριστούμε ότι το θεωρούμε βέβαιο. 
Γι' αυτό ήδη αρχίζουν να φτιάχνουν το ανάλογο κλίμα, με τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα. Δεν μπορεί να θεωρήσουμε τυχαίο το κείμενο που υπάρχει στο "Πρώτο Θέμα" και το οποίο επικαλούμενο πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μας λέει ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανώτατων αξιωματούχων της αστυνομίας, τις επόμενες μέρες "είναι ορατός ο κίνδυνος τροµοκρατικού χτυπήµατος".

"Οι πληροφορίες που φτάνουν στο αρχηγείο της Αστυνοµίας και µεταφέρονται στις εισηγήσεις και τις γραπτές εντολές είναι ότι η εβδοµάδα που ξεκινάει προβλέπεται ιδιαίτερα θερµή, µε συχνά έκρυθµη κατάσταση, ακόµη και ένοπλες επιθέσεις. Πιθανοί στόχοι κρίνονται αστυνοµικές υπηρεσίες αλλά και οι ίδιοι οι αστυνοµικοί", τονίζεται στο κείμενο.

Τα παραπάνω είναι το άλλοθι, για να μας προαναγγείλλουν ότι οι μπάτσοι, πρόκειται να εφαρμόσουν ένα επιχειρησιακό σχέδιο, που σκοπεύει να "θέσει off" τον "σκληρό πυρήνα των αντεξουσιαστών", όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Μας δίνουν δηλαδή να καταλάβουμε, ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο ματσάδικο κατασταλτικό πογκρόμ. Και μάλιστα θα έχει τεράστιες διαστάσεις αφού σ' αυτό θα συμμετέχουν "ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, και η δίκυκλη οµάδα της ΟΠΚΕ «∆ράση» (παλιά ∆ΕΛΤΑ)".

Η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης, δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζουν με την φωτιά. Οι αφιονισμένοι ανεξέλεγκτοι ΜΑΤατζήδες, μας έχουν δείξει ότι επιδιώκουν να δημιουργηθεί ένα σοβαρό "ατύχημα". Και η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται το τι θα επακολουθήσει. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger