Home » , , » Ινδαρές: Μια “παράπλευρη απώλεια”.

Ινδαρές: Μια “παράπλευρη απώλεια”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 | 5:13 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

“Τελικά δεν είχε κουκούλα”.Είπαν πολλοί βλάκες με περικεφαλαία για τη φωτογραφία του δαρμένου σκηνοθέτη από τους μπάτσους.
Πράγματι δεν υπήρχε κουκούλα, όπως πχ στο Γκουαντάναμο.
Υπήρχαν όμως όλα τα άλλα: Παραβίαση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος, προσβολή της αξιοπρέπειας, πολύ ξύλο, δέσιμο, εξευτελισμός, τρομοκρατία κλπ.

Αντί για κουκούλα χρησιμοποιήθηκε ένδυμα με σκοπό να πνίξουν τις φωνές ενός ανθρώπου που φώναζε για βοήθεια!

Οι μπάτσοι μπούκαραν μέσα σε ένα σπίτι χωρίς λόγο, χωρίς ένταλμα. Έσυραν έξω τους ανθρώπους που δεν πρόλαβαν καν να ντυθούν, αφού τους ξυλοκόπησαν και τους έδεσαν! Αυτό από μόνο του είναι Χούντα κανονική.

Ξεπερνά το Γκουαντάναμο. Γιατί κάνει τους δρόμους στρατόπεδο συγκέντρωσης και τα ίδια μας τα σπίτια θάλαμο βασανιστηρίων!

Δεν θα μιλήσουμε για Σύνταγμα και Δημοκρατία, η δεξιά έχει ξεφτιλίσει τις έννοιες.
Θα πούμε για την ιστορία της φωτογραφίας και πως προσπάθησε η κυβέρνηση μέσω των ΜΜΕ να διαστρεβλώσει τα πράγματα.

Όταν οι μπάτσοι τέλειωσαν τα βασανιστήρια και τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τον “άπλυτο και τα παιδιά του” που δήθεν “συμμετείχαν στην κατάληψη” και που “προσπάθησαν να πάρουν το όπλο του αστυνομικού”, άρχισαν οι δημοσιογράφοι τα ψέματα.

Τα ΜΜΕ έλεγαν αρλούμπες για “θρίαμβο της αστυνομίας, που έπιασε επικίνδυνους αναρχικούς”! Έδειχναν ως κι εικόνες με “καταπέλτες”! Αυτό ήταν σανό παραγγελία για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Για τη γιαγιά και τον παππού πχ, που περιμένουν ακόμα να αυξήσει τη σύνταξη... ο Κούλης!

Άλλοι πιο πονηροί, γνώριζαν πως γρήγορα θα μαθευτεί τι έγινε. Αποφάσισαν λοιπόν κάποια φιλοκυβερνητικά site να βγάλουν μεν την αληθινή φωτογραφία, αλλά με τη δική τους ψεύτικη ιστορία, ακριβώς για να βγουν τα γαλάζια τρολάκια, τα κομματόσκυλα, να μας πουν πως δεν υπήρχε κουκούλα!

Υπήρχε όμως ένας δεμένος ημίγυμνος άνθρωπος, που παρακαλούσε να τον λύσουν!
Υπήρχε κουκούλωμα με τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου υπουργού ΠΡΟΠΟ, που είπε “πως δεν υπήρχε βία”! Πιάστηκε πάλι αδιάβαστος όπως με τα μνημόνια.

Και για ακόμα μια φορά η χώρα μας απασχολεί τη Διεθνή Αμνηστία.
Η οποία μιλά εδώ και καιρό “για επαναλαμβανόμενα περιστατικά που υποστηρίζουν και τροφοδοτούν μια επικρατούσα κουλτούρα ατιμωρησίας” της αστυνομικής βίας.

Οι ναζί έτσι ξεκίνησαν και έφτασαν μετά στις μαζικές εκτελέσεις.

Το πλέον ανησυχητικό είναι η γραμμή που δίνεται από φασίστες υπουργούς. “Η αστυνομία είναι μακράν η πιο ήπια”. Προφανώς δεν τους αρκούν οι εκατοντάδες νεκροί από μπάτσους, θέλουν να φτάσει η ΕΛΑΣ τους θανάτους που έχουν οι μπάτσοι των ΗΠΑ. Που σκοτώνουν συνέχεια όποιο δουν μπροστά τους, που δεν είναι λευκός με ακριβά ρούχα!

Αλήθεια, τι θέλει η ΝΔ; Εμφύλιο; Γιατί για 'κει το πάει!

Όταν συμπεριφέρονται οι δεξιοί σαν τον ISIS, πάνε φυρί - φυρί να ξεσπάσει πόλεμος.
Ο Ινδαρές δεξιός είναι. Ρωτήστε τον πόσο καιρό έχουν κατάληψη οι Αναρχικοί δίπλα του; Τον πείραξαν ποτέ, αν και είναι αντίθετος; Όχι! Οι μπάτσοι, που τους ήθελε, του έσπασαν τα μούτρα με το που τον είδαν!
Αν ήταν φασίστες δίπλα σε αριστερό, τι λέτε πως θα γίνονταν;

Κάποια ακροδεξιά παλιοτόμαρα με πρόσχημα ληστείες κλπ έχουν βάλει στόχο θεόφτωχους ανθρώπους, που δεν έχουν τίποτα κι αυτό φαίνεται. Τους δέρνουν όμως επανειλημμένα, γιατί άλλοι είναι οι στόχοι τους: Να τους διώξουν.

Η δεξιά επιτίθεται. Ο Ινδαρές είναι γι αυτούς “παράπλευρη απώλεια”. Στην πράξη θέλουν να σκοτώσουν συντρόφους. Δεν τους νοιάζει, αν στη μανία τους πάνω σκοτώσουν και δικούς τους. “Πιόνια” τους θεωρούν.

Δεν το βλέπετε; Αφήνουν ελεύθερους τους ναζί. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που αφήσαν παλιά ελεύθερους τους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών. Ετοιμάζουν νέο γύρο Εμφυλίου! Ας προετοιμαστούμε κατάλληλα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

21 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:54 π.μ.

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η αστυνομικη καταστολη ειναι συμληρωμα απαραιτητο της νεοφιλελευθερης πολιτικης.Ομως ας μου απαντησει ο συγγραφεας του αρθρου η το μπλογκ που το δημοσιευει σας φαινονται ολα αυτα περι εμφυλιου , που αναφερει το αρθρο,σοβαρα;Βλεπει ο αρθρογραφος δυο μεγαλες παραταξεις με διαφορετικο οραμα κ σχεδιο;Εγω παντως βλεπω μια παραταξη με το ιδιο σχεδιο(ΕΕ ΝΑΤΟ μνημονια) που ενιοτε μαλλιοτραβιουνται για δευτερευοντα πραγματα για να πειθεται το φιλοθεαμον κοινο οτι διαφερουν.
Αγωνας λοιπον απαραιτητος εναντια στην αντιδραστικη πολιτικη κυβερνησης κ ξενων πατρωνων με την ελπιδα οτι θα ξυπνησουν κ μεγαλυτερες μαζες κοσμου

21 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:53 μ.μ.

Συμφωνώ με τον mitsos175 και τα παραπάνω και συμπληρώνω πως μια τέτοια προετοιμασία απαιτεί:1.αναθεώρηση της δήλωσης πίστης στην αστική νομιμότητα,2.άρση αποδοχής του μονοπώλιου της βίας από το κράτος, και κομμένα τα "καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται".
Ένα μέρος της αριστεράς ίσως είναιέτοιμο να το κάνει, κάποιοι άλλοι όμως ούτε καν το διανοούνται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger