Home » , » Κρατική βία, τρομοκρατία καθώς και μπόλικο ρουφιανιλίκι.

Κρατική βία, τρομοκρατία καθώς και μπόλικο ρουφιανιλίκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 | 7:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η αλήθεια είναι πως ο Κούλης είναι και πολύ γκόμενος. Όλοι σχεδόν θέλουν να τον πηδήξουν. Κι εγώ δεν σας κρύβω, πως έτσι νιώθω. Εδώ ο Σουλτάνος, που δεν του έκανε τίποτα, τον θέλει για γιουσουφάκι, εμείς δεν θα γουστάραμε, να τον έχουμε στα τέσσερα, που μας κάνει τόσα τσαλίμια; Πολύ γκόμενος σας λέω!

Ο πάτος της νεοδημοκρατικής ξεφτίλας δεν υπάρχει. Δίνουν ένα κλάσμα από τα ψίχουλα, που έδινε προεκλογικά ο Τσίπρας, βαφτίζοντας το Κοινωνικό Μέρισμα. Οι γαλάζιοι δίνουν από 4,5% - 25% ανάλογα την προπαγάνδα από ότι έδινε ο Αλέξης, που ήταν κι αυτός σέξι.
Πάρε ένα κουλούρι κόψτε το στα τέσσερα (ή στα είκοσι) πάρτε ένα κομμάτι και πανηγυρίστε επειδή “θα έχετε να φάτε”. Ούτε καν κουλούρι! Το σουσάμι που περισσεύει, δίνουν στους θεόφτωχους.
Ο Αλέξης πχ δίνει είκοσι ψίχουλα ο Κούλης ένα έως τέσσερα ανάλογα με τα κουβαρνταλίκια. Σιγά ρε Μητσοτάκη, μη μας δίνεις τόσα, θα το ρίξεις έξω το κράτος!
Όταν οι Τράπεζες παίρνουν 8 με 9 δις με το καλημέρα. Δικά μας λεφτά από τους λεηλατημένους μισθούς και τις συντάξεις.

Αλλά η ξεφτίλα δεν είναι μόνο στο ποσό. Άκουσα πως δεν θα κάνουν καν αιτήσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όμως αφού ξέρουν τους φτωχούς, θα ξέρουν πως πέρυσι 3.500.000 πήραν το Μέρισμα, γιατί είναι πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας. Φέτος λένε θα το πάρουν μόνο 200.000! Τι έγινε; Δεν πλουτίσαμε ξαφνικά, απλά υποψιάζομαι πως ο Μητσοτάκης θα το δώσει μόνο στους ψηφοφόρους του.

Πόσοι φτωχοί ψήφισαν ΝΔ; Λιγότεροι από 10% τους υπολογίζει. Μην κοιτάς τι πήρε επειδή δεν πήγαν να ψηφίσουν οι υπόλοιποι αηδιασμένοι από τους ρεφορμιστές, το πραγματικό ποσοστό που πήρε στις εκλογές ήταν γύρω στο ένα πέμπτο με ένα τέταρτο του εκλογικού σώματος. Από αυτούς, πολλοί από όσους δεν διορίστηκαν, είναι εξαγριωμένοι με το δούλεμα που τους έκανε. Και πολλοί δεν θα τον ψηφίσουν ξανά. Γι αυτό θέλει να κάνει νοθεία με όσους δεν ζουν στην Ελλάδα και δεν υπομένουν το ζυγό του.

Το θέμα είναι πως ο Μητσοτάκης δεν φημίζεται για την αξιοκρατία. Κάθε άλλο. Έβαλε πχ στα Νοσοκομεία κάθε καρυδιάς καρύδι. Κούτσουρα απελέκητα, εντελώς άσχετους και ανίκανους, που ενώ θα έχουν την ευθύνη για το χαμό που θα γίνει, δεν πρόκειται ποτέ, ως δειλοί και αδίστακτοι, να την αναλάβουν.

Κι όχι μόνο στα Νοσοκομεία, παντού έβαλε τους άχρηστους. Πολύ φυσικό αφού ο ίδιος είναι τενεκές ξεγάνωτος. Βέβαια τα πουλημένα ΜΜΕ πανηγυρίζουν. Σύμφωνα μ' αυτά ο Μητσοτάκης τα πάει θαυμάσια, όπως ακριβώς πάει τέλεια ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!
Λυπάμαι, φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά με τους προέδρους, που καπηλεύονται την ομάδα, το όνομα και τη ιστορία, τέτοια αποτελέσματα θα έχετε.

Τους χειρότερους φυσικά τους ο Κούλης τους κρατά για την κυβέρνηση. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Χειρότερα αστροπελέκια δεν έχω δει στη Μεταπολίτευση. Έχουν την ξακουστή ηλιθιότητα του Παττακού, την απόλυτη ανεντιμότητα, τη μεγάλη διαφθορά του Μπαλόπουλου, του Ρουφογάλη, του Λαδά, τη λύσσα του Παπαδόπουλου, του Ιωαννίδη και των άλλων δημίων σαν το καθίκι το Μπάμπαλη και το κάθαρμα το Μάλλιο.

Τα ακροδεξιά μπάσταρδα ήρθαν να πάρουν τη ρεβάνς. Έχουν την ίδια ακριβώς νοοτροπία, ενώ κάνουν τις ίδιες ακριβώς γελοιότητες και ηλιθιότητες. Δημοσιογράφοι διώκονται, ψέματα και συκοφαντίες λέγονται συνέχεια, ύμνοι για ένα σάπιο καθεστώς και φυσικά καταστολή, κρατική βία, τρομοκρατία καθώς και μπόλικο ρουφιανιλίκι.

Κι όπως ακριβώς στη Χούντα η προπαγάνδα λέει πως τρώμε με χρυσά κουτάλια και όχι την αλήθεια. Πως με τα χρυσά κουτάλια από τα δόντια και τις βέρες των θυμάτων οι ανθρωποφάγοι τρώνε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Η χούντα δεν πείραζε τους δικούς της. Όσοι ήταν με τα κτήνη μάδαγαν με την ησυχία τους το Δημόσιο. Λεηλατούσαν, έκλεβαν, έκαναν ό,τι ήθελαν ανενόχλητοι. Οι άλλοι έτρωγαν μόνο ξύλο. Κι οι κομμουνιστές, εξορία, φυλακή, βασανιστήρια και μάλιστα διπλή μερίδα βρομόξυλο, για να μην έχουμε παράπονο.

Έτσι κι ο Κούλης. Ακόμα κι ο Μαρινάκης θα πάρει Κοινωνικό Μέρισμα! Οι υπόλοιποι θα κοιτάμε. Κι όποιος έχει αντίρρηση, θα αναλάβουν οι μπάτσοι να τον πετάξουν στο δρόμο.
Πολύ Νέα Δημοκρατία, από τη χούντα έχω να δω τόση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger